• Jurki
    15.5k
    treba nam osoba koja se nebu usrala prisustva managera, koji nije povezan sa tom domacom managerskom kaljuzom na niti jedan nacin.
    Raditi u Rijeci nije isto ko raditi u Dinamu.
    Znaci - stranac, stranac i opet stranac.
  • fakin
    19
    Mediji spominju Simica i Mikica. Nadam se da se o njima ne razmislja ni kao 10. opcijama
  • masacusec
    4.5k
    Sudeći po novinskim natpisima i žurnalima, stvorio sam dojam se urušila istočna tribina Maksimira...a izvršna je vlast samo eliminirala trenutno najslabiju kariku, i tu svaka daljnja potreba za ekponencijalnim senzacionalizmom prestaje!
  • Sibirski plavac
    3.5k
    Gol. hr
    "Prvi jači potez novog smjera je Marićeva smjena. Koji su sve razlozi, sada je manje bitno, puno je bitnije tko će ga zamijeniti. Koliko čujem, u pripremi je ime koje će sve ugodno iznenaditi."

Novinari i fraza "koliko čujem,prema mojim informacijama,šuška se".
    Name a better duo. :rofl:
  • Izet Hajrović
    3.8k
    sada se samo čeka da konkretno ime sleti na stol.
  • Mr Anderson
    10.6k
    Šola u SN lobira za Boromisu.
  • Enco
    46

Šališ se?
  • Cosey
    554
    Po meni je samo plus kaj nije došao Ivanušec. Bolje da na toj poziciji igra netko tko će u Dinamu biti i naredne sezone umjesto da oživljavamo karijeru.
    Pogotovo ak je istina da je jako inzistirao prošle sezone na odlasku.

Meni je njegov najveći problem to njegovo igranje i učenje na Dinamu. Stvarno ima previše stranaca. Da naglasim, nisam protiv stranca, ali moraju biti pojačanja.
  • Facke
    5.1k

Pa Mikic je nedavne potpisal za Maribor. Tak da su te gluposti. Iste nam i Simic nesme biti resenje , onda sme mogli ostaviti i Marica. Mislim da bu dosle neke jace ime. Se druge nebi uopce imele ikakvuga smisla.
  • Bosskovitz
    14.7k
    Kao članovi još uvijek nemamo alat kojim ćemo se oduprijeti da netko u klubi tko je izabran radi po svome dok mu traje mandat.Kermit

Nikada (nadam se) klub neće funkcionirati tako da članovi mogu smjeniti klupsko vodstvo svakih mjesec dana jer im se ne sviđa trener, jer tri utakmice ne igramo lijepo ili jer je južina. Klub koji bi tako funkcionirao imao bi vrlo kratak vijek trajanja.

Članovi na izborima svakih 4 godine biraju klupsko vodstvo demokratski (postojeći model ima svoje manjkavosti i sigurno će se unaprijediti), i to klupsko vodstvo mora imati mir provoditi svoje ideje. Njihov rad se nadzire od strane članova, za svaki ekstrem tu je Nadzorni odbor, tu je Skupština i tu su mehanizmi kojima se može spriječiti samovolja na štetu kluba koju bi provodio bilo koji pojedinac. Zato su članski model i demokracija toliko povijesno bitni - jer nije se tu radilo o "sjaši Kurta da uzjaši Murta" nego promjeni paradigme kluba i rješenju koje će spriječiti da se ikada više dogodi neki Canjuga, Mamić, Vrbanović, Antolić, Hanžel, Perasica ili netko sedmi i provodi svoju samovolju suprotnu volji članova kluba. Transferi igrača, smjena trenera ili dovođenje novog sportskog direktora nisu ničija samovolja nego standardna operativa jednog nogometnog kluba.

u ovom trenu tijela kluba praktički biraju 35 od 60 skupštinara tako da činjenično ne stoji da se tijela upravljanja biraju jedino voljom članova kluba.Mali dioničar

Tijela kluba - pritom mislim na Predsjednika, IO i NO kojima mandat proizlazi iz rezultata izbora, ne na Upravu - izabrana su od strane većine koju čini 25 članova Skupštine izabranih od strane članova kluba i 6 članova Skupštine izabranih od strane starog Izvršnog odbora. Tehnički si u pravu, tijela nisu izabrana jedino voljom članova jer im se pridružilo i 6 skupštinara koje članovi nisu birali, ali 100% onih koje su članovi izabrali su podržali izbor tih tijela i ona imaju potpuni demokratski legitimitet.
  • Zg123
    1.1k
    Sad kad uprava doda gas i novi SD je Kafe Kuharica
  • Orc123
    10.5k
    Isto tak se pisalo i za trenere da je Sopic, Cabraja itd itd.....dovelo se jako ime....siguran sam da ce tako i sa SD, pisat ce za one koje su culi, a doci ce neko jace inozemno ime....
  • Kaktus Car
    973
    Gol. hr
    "Prvi jači potez novog smjera je Marićeva smjena. Koji su sve razlozi, sada je manje bitno, puno je bitnije tko će ga zamijeniti. Koliko čujem, u pripremi je ime koje će sve ugodno iznenaditi."

Novinari i fraza "koliko čujem,prema mojim informacijama,šuška se".
    Name a better duo.
    Sibirski plavac

Također novinari i nepismenost. Neki pridjevi i prilozi se u hrvatskom jeziku ne bi trebali stupnjevati. Nešto može biti bitno ili ne, ali ne može biti "bitnije". To nije bitno u svakodnevnom govoru, ali bi bilo za očekivati da je poznavanje jezika i pismenost bitna kod zapošljavanja novinara (neki bi rekli čak i jedan od bitnijih faktora).

Valjda je previše očekivati pismenost od profesije od koje se više ne može očekivati ni izvještavanje o provjerenim činjenicama.
  • Mr Anderson
    10.6k
    Da su ne znam koliko teški, nemaju se razlog ljutiti na Marićevu izjavu. Svakom je jasno da nije isto odbiti Como ili Inter ko što ni igraču nije isto jeli ga zove Como ili Inter. Na kraju svega, ponuda Coma je bila daleko manja. Ak su toliko teški mogli su ponuditi više od Intera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.