• Bosskovitz
    14.7k

Novinari lažu ili ne provjeravaju izvore u lovu za senzacijom. Natukli su upravo nekoliko desetaka tisuća klikova na potpunoj gluposti iako je klub demantijem reagirao ekstremno brzo, i to u nedjelju navečer.

Svi se trebaju još jednom podsjetiti kako ono što je interes Dinama nije i interes Nacionala, 24sata i sličnih, interes njihovih urednika i drugih ljudi koji s njima imaju posla. Sjetite se toga svaki put kad otvarate neki novinski tekst.
  • Ludovic IX
    8k
    On ima ugovor. Ne možeš ga držati baš protiv volje ali onda čemu ugovor.
  • Miro Vugrinec
    7.4k
    Šta radiš ti zadnjih par tjedana?Paggini

Pozz frende. Fabio nije stavio mandat na raspolaganje, napisao sam već rekao je razmisliti i da je jako ljut. To sto nije stavio mandat na raspolaganje ništa ne demantira moj upis jer ja sam rekao ono sto je točno sto posto. Nakon smjene Marica je rekao da će razmisliti, ali da je blizu odlaska
  • GeneralNapoleon
    749
    MISTER POVEDI NAS!
  • Bosskovitz
    14.7k
    odluka o smjeni je došla bez da su pitali Fabia.Miro Vugrinec

Daj Miro, budi ozbiljan. Uprava je nadređena Mariću, a Marić Cannavaru; ne obrnuto. Ni u jednom klubu na svijetu se trenera ne traži dopuštenje za smjenu njemu nadređenog direktora i to Fabio itekako dobro zna.
  • KtcGoat
    180
    To da Dinamo stoji iza trenera sam cuo nedavno, nije bas dobro zavrsilo hahahah
  • Vedraca
    96
    Ako to napravi pa jbt Koji ti je ....Ako imas podrsku boli te puki jel ti je Maric ili neki Novi SD. Sta se tu puses ko pi*ka neka! Ako Gattuso nije dao nakon Kalinica kod Tovara onda sta se ti pravis sad tu. Ma nek ide sve u K....
  • Toni90d
    1.2k
    Možda je Mister bio pozvan na razgovor, ali da bi možda dao prijedlog nekog dobrog SD. Kao što je Kalinic imao brdo brojeva u mobitelu, tako je vjerojatno i kod Cannavara, samo što on ima vjerojatno veći utjecaj od čovjeka sa večernjom školom.
  • Jaro
    9.1k
    i isprebijalo Brunu takodjer. Nemre covjek pa se skriva u Bologni... Lupetas i lozis naivce...
  • Miro Vugrinec
    7.4k
    Na granici sam stvarno da ti za ove insiderske gluposti krenem lupati banove, nepotrebno unosis nervozu sa informacijama koje su neprovjerene, a potvrdujes ih u najosjetljivijim trenucimaPaggini

Sorry MODERATOR. Može slobodno.
  • Mr Anderson
    10.6k
    Možda je Fabio reagirao na smjenu Marića što bi bilo logično. Marić ga je doveo i bio mu je šef. Sigurno da je čovjek htio znati jeli on problem i razlog otkaza.
  • quizzy86
    124
    Uh Bogu hvala na demantiju, sad se lakše diše, nevjerojatno da ovako nešto nekome može past na pamet.. dnovinari i lažni insajderi okanite se Dinama!!!
  • Mali Zeus
    15.9k
    Istina, Fabio je jako ljut bio nakon smjene. Maric ga je doveo i s njim je u top odnosima. Sve sto je htio u prijelaznom roku je dobio i odluka o smjeni je došla bez da su pitali Fabia. Koliko sam čuo rekao je da će uzet dan odmora i razmisliti, ali da je najbliži tome da odeMiro Vugrinec

Ni prvi ni zadnji put da širiš dezinformacije.
  • Murtidzg
    96
    Jebene su Vam informacije. I suput vam jebem mater za potvrđene price koje nisu istinite kao i novinarima...
    Jebeno nas šilje sa svih strana...
    PRESTANITE ŠIRITI JEBENU PANIKU ko tinajđerke u pms u.
    Ljudi koji nam se kurac dešava sa ovom histerijom.

Pa daj se smirite...
  • Jurki
    15.5k
    Meni je sasvim normalna stvar da trener razgovara sa Upravom ako Uprava smijeni trenerovog šefa.
    Trener zeli znati kak stoje njegove "dionice" u novoj situaciji.
    No big deal.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.