• sarenicvjetic
    9
    Klub je demantirao i to stoji,sada je na redu Fabio.
    Demantiran je članak o 24 sata,ali info da razmislja o odlasku nije.
    Neznam..di ima dima ima i vatre
  • Orc123
    10.5k
    garantoram da je nama Canavarro najbolje sto nam se moglo desiti i da ce lik napraviti reda u svlacionici. Nek odradi ugovor do kraja i tesko cemo ga zadrzati ali Garsija iz Istre pokazao da mu je legitimni nasljednik...ali neka nama Fabio sto duze ostane!
  • Blueshadow86
    2.5k
    @Miro Vugrinec Jedna u nizu tvojih insiderskih je bila još u prvom dijelu sezone kako će Čabraja voditi Lokomotivu još kolo ili najviše 2, da je sve dogovoreno... I? Šta je bilo? Čabraja i dalje trener. Nekad pogodiš, Nekad ne.
    Dikod uđe, dikod ne uđe.
    Al nemoj više.
  • Facke
    5.1k

Onda bi trebal dati jake jake puno ljudima iz kluba otkaz. Kaj mislis da same jedna osoba daje informacije van? Bi se ti iznenadil ste se "popeva" :wink:
  • Ludovic IX
    8k
    ako treba, da.. ali miro je taj koji to širi. I često ispada lažno. Ili nek kaže tko mi daje te info, ili nek šuti zauvijek. Ne trebaju nam sranja i ovdje.
  • sarenicvjetic
    9
    intuicija,vjerojatno je doveden u prijateljstvu i dogovoru s njim. Pa pretpostavljam da ga je ovo povrijedilo. Ima vjerojatno čovjek svoj unutarnji mir i dovoljnu zaradu da digne sidro kad mu se oce.
    Bio je prije i bit ce poslije canavara Dinamo. Ne treba plakati.
    Nisam za smjenu,ali ako je odluka njegova da želi ići,nek ide.Vjerujem da ce se vidjet slj tj sve.
  • Jay
    462
    Svi vi koji zivite u Zagrebu i okolici, ako ste razmisljali ici na utakmicu u subotu ili ne, odluka bi trebala biti jasna nakon svih ovih natpisa, ljudi zive za kaos u Dinamu. Dati podrsku ekipi i s ogromnim aplauzom docekati trenera.
    Dodes u drugu drzavu, osoba koja te dovela dobije otkaz. Naravno da ces postaviti pitanje sto je sa mnom, svi bi jednako reagirali.
  • Miro Vugrinec
    7.4k
    Ja izričito tražim da miro vugrinec ovdje objavi tko mu daje vijesti iz kluba da se to vidi pa da ga se makne iz kluba. Ako ne želi dati to ime, onda je ista kuga ko i taj što daje vijesti iz kluba.. ako želiš dobro klubu, reci ćeš ime tog drukera ili ne želiš dobro klubu onda ne zaslužuje jednu riječ više ovdje napisati.

Miro i takvi koji šire vijesti iz kluba su rak rana dinama.
    Ludovic IX

Hvala i tebi frende moj. Na ovoj zoni svi cekaju svojih 2 minute slave tako da proseru po meni nešto. Čim ima imalo mogućnosti za napast ide se u napad.
    Ok, nema problema.

Sto se tiče mojih "drukera". Znam velik broj i igrača i ljudi iz kluba, kao i agenata pa apsolutno svaku vijest odmah čujem.

Sto se tiče Mire "RAK RANE" foruma.
    Ja sam covhek koji sve sto piše, piše upravo zato da ljudi i znaju istinu, da znaju sto se događa, da im se ne mazu oci. Sto puta sam sve info znao i puno ranije, ali nisam htio pisat sve do kraja, nego tek na kraju da klub ne bi naj. Nisam htio ni sada pisat o Cannavarovom razmišljanju, nego su mediji počeli o tome i onda sam samo napisao da je čovjek jako ljut na to i da ozbiljno razmišlja o odlasku.

Cilj mi je da navijači ovog kluba znaju sta se radi, tko kom radi o glavi, kakva je situacija u klubu, Itd. Ima bezbroj info koje sam mnogima s foruma podijelio u inbox i nisam htio javno na forumu, a mogao sam.

Ja nikog ne vrijeđam ovdje, ne širim negativu i gotovo nikad ne pišem lažne i neprovjerene info sto god vi mislili. Možda sam par puta napisao nešto sto se ispostavilo ko netočno, Al to je 1 posto situacija.

Ko hoće nek me pljuje, ko mi hoće vjerovat nek vjeruje. A kolegi Pagginiju kazem slobodno me makni, ako sam ja problem ovog foruma i kao sto kaže Gospon Ludovic rak rana kluba
  • Facke
    5.1k

Cannavaro je sigurne , 100 posto razgovaral s upravu. El si je dober s Maricem. To si zname. I normalne da bu pital el ima podrsku, da je i srdit zbog toga. Ljudska stvar. Mi sme trenutne smeh od kluba. Vu 6 meseci nove sezone mi sme smenili dva trenera, sportskuga direktora v potpune krivem trenutku. To se morale prije roka napraviti a ne kad je vec skoro gotov. Neozbilni sme. A iz kluba ti bude navek neste info dal, pogotove ak ljude poznas iz nogometnih krugova.
  • Mali Zeus
    15.9k
    aha, intuiticija, kužim. :roll:
  • Bosskovitz
    14.7k
    Demantiran je članak o 24 sata,ali info da razmislja o odlasku nije.sarenicvjetic

Prvo dobijemo insajdersku informaciju kako se propustilo od Cannavara tražiti dopuštenje da mu se smijeni šefa, evo sad bi netko kurio frku jer klub nije demantirao potencijalne misli koje trener ima. Kakav dan.

Meni je sasvim normalna stvar da trener razgovara sa Upravom ako Uprava smijeni trenerovog šefa.Jurki

I razgovarao je s Upravom, to je posve normalno. I sve je ok.

Nije ga se pitalo za dopuštenje jer po hijerarhiji dopuštenje ne može dati kad se smjenjuje njemu nadređenu osobu, a informiralo ga se nakon što se informiralo SD-a, jer sve ostalo bi bilo neljudski i neprofesionalno. Cijela afera je u potpunosti izmišljena. Sramotno.
  • Mali Zeus
    15.9k
    meni je zakon kak ti navodno o nečem ne želiš pisati sve dok se ne pojavi vijest i onda hop ovo ja već sve znam al nisam htio pisati i onda začiniš sve još malo. Na vijest da je dao mandat na raspolaganje napišeš istina pa za 5 minuta napišeš da nije dao mandat, ali će razmisliti. Briljantno.
  • rioda
    6.7k
    Borba protiv curenja informacija je prilično teška. Imaš u klubu još uvijek žešću petu kolonu, a i ljudi su po naravi takvi da se vole pohvaliti informacijama koje imaju. Nekad to i ne mora biti zlonamjerno, svatko ima neke osobe od povjerenja kojima se nešto kaže uz napomenu "nemoj to nikome reći", a svi znamo da informacije uvijek idu dalje. Pogotovo u današnje vrijeme WhatsApp grupa gdje se neka informacija može proširiti kao požar.

Prije svega se treba posvetiti micanju iz kluba ljudi koji nisu dobronamjerni prema istom.
  • ElDorado
    1.9k
    Cannavaro je odmah poslije smjene Marića razgovarao s predsjednikom Uprave Zvonimirom Manenicom oko toga što bi se moglo poboljšati u sportskom sektoru kluba i na koji način. U ovom trenutku Talijan je i dalje trener Dinama te na Maksimiru ne razmišljaju o tome da će se išta promijeniti.“
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.