• Kaiser
    371
    Evo kaže Mirna Zidarić, u dnevniku na samom kraju sportske rubrike, nakon svih vijesti, da se čini da uzbuđenjima u Dinamu nije kraj
  • sarenicvjetic
    122
    pa ak čovek neće tu ostati kaj da radis onda? bez trenera?
  • hardek
    13.5k
    Fabio mi je jedna svijetla točka u Marićevoj eri, stvarno se nadam da ostaje
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Profil na instagramu Dinamo Split objavio sliku Fabia uz opis ispod "mirno spavajte". Ako se ne varam taj profil je znao u prošlosti imati točnih objava kaj se tiče transfera, smjeni i slično tako da se nadam da je i ovaj put u pravu. :pray:
  • Miro Vugrinec
    10.7k
    Profil na instagramu Dinamo Split objavio sliku Fabia uz opis ispod "mirno spavajte". Ako se ne varam taj profil je znao u prošlosti imati točnih objava kaj se tiče transfera, smjeni i slično tako da se nadam da je i ovaj put u pravu. :pray: — Sibirski plavac

Nas frend @don ga vodi
  • austrijanac
    14.2k
    umalo — NORTE

Umalo sam i ja znaš kaj.
    Naš Dinamo je velik klup tako da očekujem i visoke standarde.

Onda da i Đalovića zazivamo.

Dajte ljudi.
  • K3p
    511

Imate problema s razumjevanjem ili?

Dati mandat na raspolaganje nije jednako dati ostavku
  • don
    22.6k
    je, ja i @BBB Sibenik zajedno.

da ga vodin, ne bi pisa na Zoni nakon ove vijesti šta san pisa.
  • Bosskovitz
    21.5k
    Dati mandat na raspolaganje nije jednako dati ostavku — K3p

Nije dao ni mandat na raspolaganje. Ni njegov mandat ni smjena uopće nisu tema razgovora.
  • Maximo
    1k

Pa odkud onda sve to?
  • Yovitssa
    1.1k
    Evo priopćenja, klub stoji iza Fabia! Tako se to radi!
  • reziser
    8.3k
    stiglo priopcenje, sve po starome, Canavaro ostaje
  • jedan u nizu
    20.2k
    GNK Dinamo ovim putem demantira netočne informacije objavljene u članku 24sata, u kojima se navodi da je trener Fabio Cannavaro stavio mandat na raspolaganje te da je klub stupio u kontakt sa Željkom Sopićem.

Fabio Cannavaro ostaje glavni trener prve momčadi GNK Dinama, a klub u potpunosti stoji iza njega. Svi navodi o njegovom odlasku, kao i o mogućim zamjenama, u potpunosti su neistiniti i nemaju nikakvu utemeljenost u činjenicama.

GNK Dinamo i trener Cannavaro nastavljaju s pripremama za nadolazeće utakmice i fokusirani smo isključivo na sportske ciljeve u nastavku sezone, što je bio i zaključak današnjeg zajedničkog sastanka trenera i Uprave.

GNK Dinamo
  • Orc123
    17.5k
    Jel vi fakat ne shvacate da se namjerno zeli napraviti slucaj opet iz jednog logicnog poteza....da novinari namejrno to rsde....daj se smirite malo. Fabio ostaje trener Dinama
  • Paggini
    100k
    Istina, Fabio je jako ljut bio nakon smjene. Maric ga je doveo i s njim je u top odnosima. Sve sto je htio u prijelaznom roku je dobio i odluka o smjeni je došla bez da su pitali Fabia. Koliko sam čuo rekao je da će uzet dan odmora i razmisliti, ali da je najbliži tome da ode — Miro Vugrinec

Šta radiš ti zadnjih par tjedana? Na granici sam stvarno da ti za ove insiderske gluposti krenem lupati banove, nepotrebno unosis nervozu sa informacijama koje su neprovjerene, a potvrdujes ih u najosjetljivijim trenucima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.