• Zg123
    1.1k
    Cannavaro ako ode onda s njim treba kompletna uprava ukljucujuci i predsjednika, ovo je sramota. 4 trenera u jednoj sezoni, pa sta si vi umisljate da je Dinamo neka seljacka radna zadruga?
  • Enco
    55

Mislim da mu smetaju dogovoreni poslovi koji se neće moći sada odraditi.
    Sopa poludi
  • GeneralNapoleon
    749
    Ako zamijenimo Mister sa Sopparom neka nam je Bog na pomoci.
  • Mali Zeus
    15.9k
    A nekog poput Romea Jozaka? :chin:Nolifer

Svakako, možemo i glavu u paketu vratiti.
  • Nolifer
    9.5k

Bio sam sarkastičan kolega
  • Mali Zeus
    15.9k
    Bio sam sarkastičan kolegaNolifer

Ne znaš više na ovom mjestu. :grin:
  • reziser
    7.1k
    polako, treba stat na loptu, mozda je ovo samo fake news.... ne zurite s pljuvanjem po svemu
  • Niko1986
    907
    Ostaje u klubu Fabio, uživajte u nedjelji navečer.
  • tp1997
    951
    Cannavaro prije par minuta na IG podijelio storyje sa tekme sa Šibenikom, piše "mister i suoi ragazzi"...

Ne zvuči kao trener koji namjerava otići, nadam se da je ovo sa Sopićem samo novinarska patka.

Ako se stvarno to realizira, raspast ćemo se, i bojim se da ništa od titule ove godine (a i dugoročno se postavlja pitanje smjera u kojem ide klub).
  • mlinchica
    2.5k
    Jesam ja već napisala da nam pod hitno treba PR u klubu?!

Ide jedan caps lock

HITNO OBJAVITE PRIOPĆENJE PODRŠKE TRENERU I OPOVRGNITE NATPISE IZ 24sata !!!

Ja se nadam da je namjerno nekima puštena ta informacija da se vidi gdje curi… nemam drugo objašnjenje..

Edit: Hvala!
  • ZrnTSCHeZ
    776
    Ma mi samo testiramo naš medijski i marketinški doseg te potencijal:

krajem prosinca smo u nedjelju htjeli/uspjeli zasjeniti predsjedničke izbore...

Današnjim velikim odlukama i objavama opet u nedjelju testiramo dal možemo baciti u drugi plan i SuperBowl

:joke:
  • Dinaminjo
    1.3k
    Ako ode trener, hocu BBB pred stadionom da smijene Manenicu..
  • DrawTube
    6.1k

a nekad smo bili velik klub. Danas smo, da ne kažen sta.

kada je to nekad?
  • blubach
    782
    Jesam ja već napisala da nam pod hitno treba PR u klubu?!

Ide jedan caps lock

HITNO OBJAVITE PRIOPĆENJE PODRŠKE TRENERU I OPOVRGNITE NATPISE IZ 24sata !!!

Ja se nadam da je namjerno nekima puštena ta informacija da se vidi gdje curi… nemam drugo objašnjenje..
    mlinchica

Ne vidim razlog za ovo jer su ili a) pojedini mediji pustili pretpostavku da dobiju klikove i to uopće ne utječe na Dinamo ili b) istina je pa priopćenje ni ne treba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.