• Zg123
    4.8k
    Cannavaro ako ode onda s njim treba kompletna uprava ukljucujuci i predsjednika, ovo je sramota. 4 trenera u jednoj sezoni, pa sta si vi umisljate da je Dinamo neka seljacka radna zadruga?
  • Enco
    635

Mislim da mu smetaju dogovoreni poslovi koji se neće moći sada odraditi.
    Sopa poludi
  • GeneralNapoleon
    2.9k
    Ako zamijenimo Mister sa Sopparom neka nam je Bog na pomoci.
  • Mali Zeus
    22.2k
    A nekog poput Romea Jozaka? :chin: — Nolifer

Svakako, možemo i glavu u paketu vratiti.
  • Nolifer
    15.8k

Bio sam sarkastičan kolega
  • Mali Zeus
    22.2k
    Bio sam sarkastičan kolega — Nolifer

Ne znaš više na ovom mjestu. :grin:
  • reziser
    8.3k
    polako, treba stat na loptu, mozda je ovo samo fake news.... ne zurite s pljuvanjem po svemu
  • Niko1986
    9.1k
    Ostaje u klubu Fabio, uživajte u nedjelji navečer.
  • tp1997
    3.5k
    Cannavaro prije par minuta na IG podijelio storyje sa tekme sa Šibenikom, piše "mister i suoi ragazzi"...

Ne zvuči kao trener koji namjerava otići, nadam se da je ovo sa Sopićem samo novinarska patka.

Ako se stvarno to realizira, raspast ćemo se, i bojim se da ništa od titule ove godine (a i dugoročno se postavlja pitanje smjera u kojem ide klub).
  • mlinchica
    7.4k
    Jesam ja već napisala da nam pod hitno treba PR u klubu?!

Ide jedan caps lock

HITNO OBJAVITE PRIOPĆENJE PODRŠKE TRENERU I OPOVRGNITE NATPISE IZ 24sata !!!

Ja se nadam da je namjerno nekima puštena ta informacija da se vidi gdje curi… nemam drugo objašnjenje..

Edit: Hvala!
  • ZrnTSCHeZ
    2.3k
    Ma mi samo testiramo naš medijski i marketinški doseg te potencijal:

krajem prosinca smo u nedjelju htjeli/uspjeli zasjeniti predsjedničke izbore...

Današnjim velikim odlukama i objavama opet u nedjelju testiramo dal možemo baciti u drugi plan i SuperBowl

:joke:
  • Dinaminjo
    2.5k
    Ako ode trener, hocu BBB pred stadionom da smijene Manenicu..
  • DrawTube
    7.1k

a nekad smo bili velik klub. Danas smo, da ne kažen sta.

kada je to nekad?
  • Fan
    2.8k
    Jesam ja već napisala da nam pod hitno treba PR u klubu?!

Ide jedan caps lock

HITNO OBJAVITE PRIOPĆENJE PODRŠKE TRENERU I OPOVRGNITE NATPISE IZ 24sata !!!

Ja se nadam da je namjerno nekima puštena ta informacija da se vidi gdje curi… nemam drugo objašnjenje..
    — mlinchica

Ne vidim razlog za ovo jer su ili a) pojedini mediji pustili pretpostavku da dobiju klikove i to uopće ne utječe na Dinamo ili b) istina je pa priopćenje ni ne treba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet