• Zg123
    1.1k
    Cestitam, uspjeli ste u kratkom vremenu od kluba napraviti Hajduk 2.
  • Ijayi Atiemwen
    1.9k
    Miro molim te demantiraj ovo :pray:
  • NORTE
    13.6k
    Bitna je isključivo momčad i titula.NORTE

Još jednom!

Ako Fabiju smeta otkaz Mariću neka se pokupi.
    Sopiću povedi nas!
  • Omake
    5.9k
    Fabio ostani!
  • NitkoBitan
    23k
    Sad treba poslat poruku podrske treneru i treba stat iza njega a ne zvat jbnog Sopica na razgovor :zip:
  • M94
    1.6k
    Pari da nas neko buši iznutra.
    Ne sviđa mi se sve ovo.
  • Praskaton
    3.6k
    Pozdravljam otkaz Mariću kao i većina.Tražio sam ga i prije al dobro bolje ikad nego nikad.

Sad uprava i svi u klubu trebaju donijeti stabilnost.Ne trebaju nam novi potresi,sto god se događa s trenerom treba riješiti i ostavit ga na klupi.
    Ako mislimo nešto napravit ove godine treba nam mir.

Nadam se da je ovo sa Sopićem samo neka loša šala
  • Do kraja2023
    263
    Kak si mi pucamo u nogu to je strasno! Samo mi nije jasno zbog cega, neki razlog mora bit zasto sve ovo dogodilo!
  • Izet Hajrović
    4k
    sramotno je ako su stvarno pozvali Sopića na razgovor bez da su dali sve od sebe da uvjere Cannavara da ga žele na klupi, nadam se da to sve nije istina.
  • tigric
    559
    Cannavaro odlazi, Sopic novi trener.
  • Str1nger Bell
    1.7k
    Otkaz Cannavaru nas djeli da dodemo na razinu tovara i njihovih odluka.
  • GeneralNapoleon
    843
    Nadam se da je to samo pro forma jer je covjek koji ga je doveo maknut, pa da mu ljudi koji su tog covjeka maknuli daju podrsku.

Sopa je meni fora lik, ali ne vidim da je ni blizu razine Cannavara.
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Insajderska ili tvoja pretpostavka? Nadam se ovo drugo...
  • don
    11.1k
    a nekad smo bili velik klub. Danas smo, da ne kažen sta.

na šta smo spali da se moramo ugledat na hajduk. Sramota, ne mogu se oprat sve i da ostane Cannavaro ako su Sopića pozvali na razgovor bez da uvjere Cannavara da ostane.
  • blubach
    786
    Više puta sam već pročitao da je ovo "krivi trenutak za otkaz".
    Zašto?
    Ja sam siguran da je kap koja je prelila čašu bila ta da je Marić rekao da je zimski rok Dinama gotov. I to je Manenicu razljutilo jer smatra da je rok bio loš i da se nisu rješila goruća pitanja. I to je sve legitimno - nemamo lijevog beka (očito još netko osim mene misli da Franjić nije rješenje), nemamo pravu šesticu (na toj poziciji ne igraju šestice kao npr Mišić, Sučić ili su neiskusni kao Pavić), doveo je igrača upitne kvalitete u Kangi (na stranu to što ja mislim o njemu, u trenutku dolaska on sigurno ni najoptimističnijim ljudima nije pojačanje). Kad se u to sve uračuna i neuspješno uspostavljanje filijale, odabir trenera i otkazi, prijašnji neuspješni transferi u Oliverasi, Cordobi, Mbukuu, mislim da se nema kaj više pričat.

Pozdravljam i odluku i trenutak odluke Manenice skupa sa (nadam se) IO-a. Malo mi se trenutno vratila vjera u ovu upravu da ipak mogu ići pametnijim putem i željno iščekujem ime novog SDa. Pretpostavljam da do kraja roka to neće biti nitko, ali da će se u sljedećih nekoliko tjedana/mjeseci to znati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.