• Nogo
    5.5k

Bolje da ne pitaš. Soldo još i nešto ali Dantas 0. Zamijenio ga je na poluvremenu.
  • Kaktus Car
    977
    Evo, čini se da se Hoffenheim trudi preseliti u drugu ligu; ako se to dogodi možda će Kramarić ipak biti zainteresiran zamjeniti drugoligaške terene Berlina, Gelsenkirchena, Hamburga za prekrasene zelene travnjake i pune moderne stadione nikad boljeg HNL-a.
  • E46
    1.2k
    strasno i ti i oni koji su ti to lajkali, usporedit matanovica koji je do repke dosao i igrao odlicno sa amaterom
  • Vedraca
    98
    i u 3. bi Mu bilo bolje preselit se nego u HNL ....
  • rokikaciga
    492
    pa nebi igrao za drugorazredne klubove kao Hajduk i Rijeka vec za Dinamo. Koji igra i Europu i najvjerojatnije direkt u LP
  • Beowulf112
    371
    Eh da se nismo zaletili s kangom danas bi gledali matanovica u plavom dresu
  • Kaktus Car
    977
    Naravno umjesto ozljeđenog Petkovića trebalo se probati posuditi (iako Frankfurt navodno nije uopće bio zainteresiran za to) ozljeđenog, neiskusnog napadača kojem trebaju minute koje mu Dinamo u ovom trenutku ne može garantirati...

Kome bi takva opcija odgovarala? To nije dobar deal ni za igrača, niti za klubove. Potencijalna posudba Matanovića je potez za nekakvu Rijeku, ne za Dinamo.
  • CastAway1986
    2.6k
    Neznam sto reci ali strašno sam razočaran što Ivanušec ne dolazi, vjerujem da bi nam više donio za ovo malo utakmica nego Cordoba I Mbuku za koje smatram da će nam biti od male koristi do kraja prvenstva..
  • Mihaljević
    11.8k
    Treba nam ozbiljno desno krilo, jer ni Corodba a pogotovo Mbuku to nisu.
    Ovaj roster bi bio dosta da smo egal sa bodovima, dva kola je prošlo a mi ostali na -7.
    Nedaj Bože da se opet neko od bitnih igrača ozljedi, tek ćemo onda viditi na čemu smo.
  • Hrc-Vg
    575
    Nama definitivno fali lijevi bek i napadač jednakovrijdan Kangi.
    Ako ne žele dovesti lijevog beka neka koriste Peru ili Oliverasa, sa ovim stalnim ubijanjem RPG-a na to poziciji si uništavamo igru po oba boka…
    Na Petka očito ne možemo računati, treba nam opcija ako se Kanga ozlijedi. Kule to nažaost nije…Svaki bod će biti bitan, a ja imam osjećaj kao da mi mialimo da će se svi samo pobijediti.
  • Brusa
    2.3k
    stvarno ne vidim smisla u dovođenju još jednog napadača koji je puno lošiji od Kuleta :chin:
  • Hrc-Vg
    575
    ne znam u kojem svemiru.
  • mali M
    6.8k
    onda ajde da cujemo Imena. Uvjek citam ovdje u Zoni....Mozemo bolje ovo ono....Ali koji Su to npr. Igraci...Pa cak da postoje i da su realni sumnjam da Nas SD moze dovesti takve bolje Igrace...Vedraca

Neću ti nabrajati imena jer ako opet odem na Scout temu ću se uzrujati. Idi na scout temu, nađi Omakeove lijeve bekove i uzrujaj se...
    A onda si i rekao srž problema, kažeš da ima dobrih, dostupnih lijevih bekova, ali ih naš SD ne može odvesti...
    Znači po tebi se trebamo pomiriti sa nekim li-la prosjekom jer za sd-a imamo što imamo. Pa s razlogom ti već i moderatori nemaji strpljenja u komentarima s dotičnim... To više nije stvar branjenja vođenja dinama, nego zdrave pameti... Jedan dio u našem sportskom sektoru opasno šteka i trebali bi se pozabaviti s time, koliko god bježali od tog trenutka...
  • Vedraca
    98
    prvo skoci Pa reci Hop! A ja Sam mislio na Uvjete Koji Su bolji u kojim bi igro u 3. Njemackoj pa cak i u Regionalligi 4. Liga
  • rokikaciga
    492
    u odnosu na Dinamo? Dajte najte
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.