• Izet Hajrović
    4k
    "Dinamo više nema sportskog direktora! Kako Nacional.hr ekskluzivno saznaje Marko Marić se navodno oprostio s momčadi i više neće biti u Dinamu.

Nezadovoljstvo rezultatima kulminiralo je da je veći dio krivica pao na Marićeva leđa, on je ispao “Pedro”. Loša pojačanja, pozicija lijevog beka, koja je ostala upražnjena, tri trenera u sezoni… Za sve je krivac ispao Marko Marić i kako saznajemo, odlučio je otići."
  • Orc123
    10.7k
    Znaci to je to ovaj prijelazni rok.....prekrasno!
  • Miro Vugrinec
    7.4k
    Vijest u sportskom sektoru".....to može, a i ne mora značiti dolazak nekog igrača.....taj Miro nas baš zna cimnuti.keppi

Ma lupetam ko i inače
  • Izet Hajrović
    4k
    Cirkus oko Ivanušeca i nedovođenje lijevog beka, najkritičnije pozicije. Zaslužen odlazak.
  • Dani Olmić
    1k
    Zadovoljni bi bili vjerujem i vise od 80% korisnika Zone … ali jos zadovoljniji bi bili da mu se dalo tamo negdje poslje ljeta 2024 pedalu
  • Zagi
    9.3k
    ili se pronasla filjala.Crni86

Nebi 20% zone bilo nezadovoljno.
  • Crni86
    8.2k
    Sluzbeno je, hvala marko maric i vidimo se
  • Orc123
    10.7k
    Ocito propao Ivanusec, a ocito i Taylor pa si je sam potpisao otkaz .... Nevjerojatno da se 3 minimalna usrana cilja nisu đogla ostvariti ovaj prijelazni rok! Ocekujem provjereno iskusno ime na toj poziciji...neki stranac koji je radio u razvojnim klubovima koji ce dici skauting!
  • Vedraca
    98
    ti se zelis vidjet snjime opet?
  • DiddyGuela
    2.9k
    Pa ovo je vidjelo vise od pola foruma jos tamo u jesen. Tip je bio bolno potkapacitiran, dobra odluka iako bi se na kraju sezone mogla pokazati kao prekasna. Morali smo uci furiozno u zimski prijelazni rok a ne se navlaciti i na kraju obaviti pola posla.
  • Borovljanin
    210
    Je li skroz otišao iz kluba ili će imati neku funkciju u školi kao što je i prije imao?
  • Dani Olmić
    1k
    Vjerujem da klub ima neko ozbiljno ime u rukavu, zato sto mi je ovaj tajming otkaza dosta cudan - dajte nam nekog stroja
  • Crni86
    8.2k
    Poslije utakmice s varazdinom dalo se procitati na jednoj ig stranici kako je klub krenuo u potragu za novim sd-om.

Vjerujem da je vec tada svima bilo jasno u kojem smjeru ide sve i da su sada vjerojatno ostale jos neke pojedinosti do dogovora s novim sd-om sto je i rezultiralo otkazom maricu.
  • vlatkomarkovic
    350
    Odlazak Marica je najbolji transfer ove sezone.
  • Orc123
    10.7k
    Ja mislim da se naslo neko ime pa da se zato islo u smjenu plus toga da su mu ocito propali planirani dolasci pa su izgubili strpljenje vise ....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.