• CastAway1986
    6.7k
    Neznam sto reci ali strašno sam razočaran što Ivanušec ne dolazi, vjerujem da bi nam više donio za ovo malo utakmica nego Cordoba I Mbuku za koje smatram da će nam biti od male koristi do kraja prvenstva..
  • Mihaljević
    15.2k
    Treba nam ozbiljno desno krilo, jer ni Corodba a pogotovo Mbuku to nisu.
    Ovaj roster bi bio dosta da smo egal sa bodovima, dva kola je prošlo a mi ostali na -7.
    Nedaj Bože da se opet neko od bitnih igrača ozljedi, tek ćemo onda viditi na čemu smo.
  • Hrc-Vg
    1.5k
    Nama definitivno fali lijevi bek i napadač jednakovrijdan Kangi.
    Ako ne žele dovesti lijevog beka neka koriste Peru ili Oliverasa, sa ovim stalnim ubijanjem RPG-a na to poziciji si uništavamo igru po oba boka…
    Na Petka očito ne možemo računati, treba nam opcija ako se Kanga ozlijedi. Kule to nažaost nije…Svaki bod će biti bitan, a ja imam osjećaj kao da mi mialimo da će se svi samo pobijediti.
  • Brusa
    4.4k
    stvarno ne vidim smisla u dovođenju još jednog napadača koji je puno lošiji od Kuleta :chin:
  • Hrc-Vg
    1.5k
    ne znam u kojem svemiru.
  • mali M
    10.7k
    onda ajde da cujemo Imena. Uvjek citam ovdje u Zoni....Mozemo bolje ovo ono....Ali koji Su to npr. Igraci...Pa cak da postoje i da su realni sumnjam da Nas SD moze dovesti takve bolje Igrace... — Vedraca

Neću ti nabrajati imena jer ako opet odem na Scout temu ću se uzrujati. Idi na scout temu, nađi Omakeove lijeve bekove i uzrujaj se...
    A onda si i rekao srž problema, kažeš da ima dobrih, dostupnih lijevih bekova, ali ih naš SD ne može odvesti...
    Znači po tebi se trebamo pomiriti sa nekim li-la prosjekom jer za sd-a imamo što imamo. Pa s razlogom ti već i moderatori nemaji strpljenja u komentarima s dotičnim... To više nije stvar branjenja vođenja dinama, nego zdrave pameti... Jedan dio u našem sportskom sektoru opasno šteka i trebali bi se pozabaviti s time, koliko god bježali od tog trenutka...
  • Vedraca
    238
    prvo skoci Pa reci Hop! A ja Sam mislio na Uvjete Koji Su bolji u kojim bi igro u 3. Njemackoj pa cak i u Regionalligi 4. Liga
  • rokikaciga
    18.5k
    u odnosu na Dinamo? Dajte najte
  • Cif
    503
    i po čemu ti znaš da bi ti bekovi bili dobri u Dinamu.Uspjeli smo sjebat bog te pitaj već koliko lijevih bekova.I ako Taylor dođe mislim da bumo i njega poslali u penziju
  • mali M
    10.7k
    Uspjeli smo sjebat bog te pitaj već koliko lijevih bekova — Cif

Kolko? Kojeg smo mi doveli odličnog lijevog beka i uništili ga? Doslovno smo uništili vrlo dobre nogometaše koji NISU lijevi bekovi, a za one koji jesu lijevi bekovi je Čale bio Roberto Carlos..

i po čemu ti znaš da bi ti bekovi bili dobri u Dinamu — Cif

Po tome što je osoba koja ih je scoutirala dala ozbiljan trud u usporedbi snage, mogućnosti, tehnike, razine nogometne inteligencije ili mana nego što će ikad napraviti naš sadašnji sportski sektor. I to se vidi kad im upališ video pa se lako pokaže sve što stoji u opisu... Između ostalog, ne moram ja ni znati, to bi trebali znati likovi koji dobijaju ozbiljnu paru za taj posao za koji nisu očito kvalificirani...
  • Miro Vugrinec
    10.7k
    Očekujte velike vijesti po pitanju sportskog sektora danas!!
  • Crni86
    24.9k
    kako si nam miro bacio kost

Daj da vidimo Zvonu doma!
  • gledatelj
    1.5k
    Ovo je bas bacanje kosti. Transfer, sportski direktor, clan izvrsnog zaduzen za sport?
  • Miro Vugrinec
    10.7k
    Mogu samo reci da će 80 ppsto zone biti zadovoljno
  • Praskaton
    6.3k

Nadam se rjesenju dostojno Dinamu.80% to znači netko koga svi znamo :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.