Dolaskom Pjace i oporavkom Stojkovića se i ovako na kraju zatvorio prostor za Vidovića. — Kaktus Car
Ha?Ostali bez špikića — Kujtim Shalla
Da, to je ključan preduvjet za dovođenje igrača - moraju željeti doći u klub koji ih pokušava dovesti.doveli Galešića koji je sam htio doći — Kujtim Shalla
Znači dovedeni su napadač, stoper i polivalentan rotacijski igrač koji može bez problema odigrati lijevog beka u HNL-u (potvrdio je to i u ovim minutama koje je odigrao nakon povratka).i došao Kanga ,napadač kojeg samo idiot nebo doveo jer je klub veličine dinama ostao samo na jednom napadaču — Kujtim Shalla
Kanga se eto dopao mnogima, meni nije, mislim da je izrazito neefikasan — blubach
Znači za xy igrača se nakon prve dvije loše utakmice ne smije reć da je truba od igrača, ali zato za Franjića možemo odmah reć kako je nakon 2 utakmice rješenje za sve naše probleme na beku, how yes no. — blubach
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.