• Blueshadow86
    2.6k
    Dolaskom Pjace i oporavkom Stojkovića se i ovako na kraju zatvorio prostor za Vidovića.Kaktus Car

Eto, ovo je bit.
    A što se Vrbančića tiče, ne vidim neku ekstra klasu kod njega. Ne vidim po čemu odskače od drugih. Osrednji ili blago iznadprosječni HNL veznjak. Dao Bog da me demantira. Ali, on čak ni u Lokomotivi ne igra u kontinuitetu.
  • hardek
    4.2k
    Jedini razlog zašto Vrba ne igra konstantno od prve je zato što nije njihov igrač.
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    Neka se konačno završi ova halabuka od prijelaznog roka. Lijevi bek nije tu i dalje. Ostali bez špikića , cijeli prelazni natezanje oko Ivanušeca , doveli Galešića koji je sam htio doći,platili koliko je Miško rekao i došao Kanga ,napadač kojeg samo idiot nebo doveo jer je klub veličine dinama ostao samo na jednom napadaču. neka oni i dalj drže Marića , a ja znam da me odsad boli patka za sva imena koja se dovode u vezu sa Dinamom. Tema scout za mene više ne postoji jer dzaba gubim vrijeme i ja a i svi ostali. I top što nas nizozemci zavlače. Ja jednostavno ne vidim šta će nam ivanušec. Uigravati ga bez veze i formu mi održavati umjesto gurati svoje. I hoxhi i pojavi minute trebaju i sve su bolji što više igraju.
  • Kaktus Car
    977
    Ostali bez špikićaKujtim Shalla
    Ha?

doveli Galešića koji je sam htio doćiKujtim Shalla
    Da, to je ključan preduvjet za dovođenje igrača - moraju željeti doći u klub koji ih pokušava dovesti.

i došao Kanga ,napadač kojeg samo idiot nebo doveo jer je klub veličine dinama ostao samo na jednom napadačuKujtim Shalla
    Znači dovedeni su napadač, stoper i polivalentan rotacijski igrač koji može bez problema odigrati lijevog beka u HNL-u (potvrdio je to i u ovim minutama koje je odigrao nakon povratka).

Koliko se točno igrača trebalo dovesti u zimskom roku ako su 3 premalo? 5? 10? 15? 25? Trebalo je kompletnu ekipu promijeniti? Iz Lige prvaka se nažalost nesretno ispalo (a i da nije svejedno bi se mogle samo 3 zamjene napraviti), a za osvojiti HNL je ova ekipa sigurno dovoljno dobra.
  • Omake
    6k
    Slažem se Krizyem oko Vidovića. Mislim da bi mu legla uloga lijevog vezanog u ovom sustavu. Ljetos na pripremama Bayerna protiv Tottenhama je imao fantastičnih 45 minuta na toj poziciji. Igrao presing odlično, svaki pas iz prve s odličnom rješenjima.
  • Laugreano
    3.5k
    I meni se cini da bi mogao bit dobra zamjena za Batija. Tu poziciju je igrao nsjcesce i u drugoj ekipi bayerna
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    napadač je doveden da ,šta sad treba Marići dati medalju za to. Pa ostali smo cijelu polusezonu na kulenu zahvaljujući dotičnom gospodinu. Doveden Galešić ,naguz Mišku lagano , i Franjić za divno čudo. Sve to je mogao svaki cijenjeni kolega ovdje sa zone. A i prodati Sučića . A ti što ga braniš , ako nisi i sam Marić nemaš pojma care moj
  • blubach
    786
    Znači za xy igrača se nakon prve dvije loše utakmice ne smije reć da je truba od igrača, ali zato za Franjića možemo odmah reć kako je nakon 2 utakmice rješenje za sve naše probleme na beku, how yes no.

Što se Ivanušeca tiče, ne zamjeram upravi njegovo nedovođenje. Da se prodao Hoxha, onda apsolutno da su ga trebali dovesti, al ovako mislim da, ako za neke pozicije možemo reć da je dobro i donekle kvalitetno popunjena, to su lijevo krilo i ofenzivni veznjaci.

S obzirom na ozljedu i prodaju Sučića, česte iscrpljenosti Mišića i neiskustvu Pavića, zamjeram nedovođenje poštene šestice da potpuno učvrstimo vezni red. Moj pick je bio Selahi jer bi to bio jeftin transfer, sigurno ne sa rekordnom plaćom, i znamo što nam donosi.

Na kraju, igračima kojima trenutno nisam zadovoljan i za koje smatram da se moglo i trebalo naći bolje rješenje su Cordoba, Mbuku, Mmaee i Kanga. Da, premalo su tu, Kanga pogotovo, možda kad tad eksplodiraju, ali mi nisu sjeli, jebiga. Cordoba je imao čak i najviše šansi, najmanje je pokazao, Mbuku nije krilo, a ofenzivnih veznjaka imamo dovoljno, Mmaee kolko god se tješili, trenutno je pokazao da je izrazito sklon kiksevima, Kanga se eto dopao mnogima, meni nije, mislim da je izrazito neefikasan, al se ipak nadam da će bit nešto od njega...
  • vjeko1701
    12.4k
    Kanga se eto dopao mnogima, meni nije, mislim da je izrazito neefikasanblubach

Ja sam osobno još skeptičan, al u dvije utakmice u koje je startao ima 3 stative i jedno čišćenje koje je možda bilo i gol. Naravno da to nije dovoljno da bi ga se prozvalo pojačanjem al lako je mogao biti na 2-3 gola u 2 utakmice.
  • Žan
    427
    Frankfurt doveo Batshuayi i Wahija, Matanovica nisu niti prijavili za europu, ajde sad po njega a kuleta pustit za mekinje.
  • miro
    5.7k
    Matanović je nikakav upgrade na Kuleta
  • Kaktus Car
    977
    Znači za xy igrača se nakon prve dvije loše utakmice ne smije reć da je truba od igrača, ali zato za Franjića možemo odmah reć kako je nakon 2 utakmice rješenje za sve naše probleme na beku, how yes no.blubach

Ti Dinamo pratiš od jučer? Franjić ima bitno više od 2 utakmice za Dinamo na lijevom beku. Čak i europske utakmice. Tako da da, imamo razloga i više nego dovoljan uzorak za vjerovati da je dovoljno dobra opcija za zakrpati tu poziciju u HNL-u.

Ne znam tko uopće tvrdi da je "Franjić nakon 2 utakmice rješenje za sve naše probleme na beku", to zvuči kao jadan pokušaj straw mana, umjesto propisne argumentacije.

S obzirom da u klubu i dalje navodno pokušavaju dogovoriti dolazak lijevog beka za ljeto, očito se na dugoročnijem rješenju i dalje radi.
  • Žan
    427
    veliki si znalac inace
  • miro
    5.7k
    Hvala, budeš i ti, samo moraš malo više pratit nogomet :wink:
  • Dinaminjo
    1.3k
    Kakvi su bili Soldo i Dantas danas?

#pitamzaprijatelja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.