• rokikaciga
    515
    Koga da se dovede umjesto Neve ili Cavline (jer druga dvojica nemaju kaj radit na vratima Dinama)
  • ZgDLions
    802
    Kotarski from Zabok?
  • Mr Anderson
    10.9k
    Kotarski from Zabok?ZgDLions

Bolje Alisson Becker. A mislim da je Kotarski iz Bedekovčine.
  • NitkoBitan
    23.1k
    Index pise da Nevistica nece bit mjesec dana. Po meni bi onda trebao Cavlina branit jer je bolji golman od Zagorca i Filipovica. A tko zna, mozda se Cavlina nametne i brani u kontinuitetu ostatak sezone.
  • Praskaton
    3.7k
    Koja je ozljeda u pitanju kod Nevistica,ako sam dobro vidio pisalo se o posjekotini koju je zadobio protiv Milana.

Ne znam samo čime ga je posjekao, sjekirom možda pa ga nema mjesec dana.
  • NKDZ86
    3k
    Talijani vole pikat...
  • Marley
    3k
    Kramponima, cime drugim. Ili mozda gad Leao fura kakav djepni nozic skriven, tko ce ga znat...

Nego... Da se to saniralo cim se dogodilo, ili da je tad zamijenjen... Mooozda ne bi doslo do takve uzasne posjekotine, dva tjedna savova, mjesec dana izbivanja... i svega sto sad popratno ide uz to, a sto ne zelim ni spominjati.
    Nema sanse da u tih pola sata igre, gdje je bilo jos intervencija i bacanja, nije znatno pogorsao stanje ozljede.

...so pissed off... :roll:
  • nemapredaje
    4.3k
    Imam osjećaj da će se Neva teško vratiti na jedinicu.
  • Ali
    2.5k

Mozda ode kod psihologa i sredi glavu.
    Fizika mi je top, ali u glavi je teski trtaros a to ga blokira da bude uspjesan golman.
    Eto mu prilike da popravi glavu dpk ne zalijeci posjekotinu...
  • ZgDLions
    802
    Jako drag dečko i zbilja nas je vadio prošlu, ali kad malo potone spuštena ramena i imam osjećaj da bi najrađe branio sa vrećicom bag of shame na glavi.
    Čavlina zabrlja i ide dalje, nema ni isprike i opravdanja, samo ja i ja.
    Možda je to i bolja karakterna crta za golmana, samopouzdanje na najviše, bumo vidjeli, ak se razbrani bude se Neva načekao.
  • Marley
    3k
    Auf, ubijate me :worry:

Ma ne. Necu ni pomisljati nakon svega, da se ovako zavrsi. Isprike na patetici, znam da je to sport, danas jesi, sutra nisi.

Ali ne odustajem, cvrsto vjerujem da je on taj.
    ZNAM da ima sve sto je potrebno, samo mu se lose stvari precesto poklope.
    Ali jaci je od toga, vratit ce se opet i biti Dinamova jedinica jos dugooo :pray:
  • Doktor Kunić
    4.5k
    ček oćeš reć da čavlina nije zgodan? Kaj njemu fali? :grin:
  • Marley
    3k
    Kakav rollercoaster.
    I evo nas opet u istoj prici, kao prije tocno godinu dana.
    Ajmo Ivane ponovit onaj Betis i Varazdin, ajmo po preokret sezone!!!
    I po sve ono lijepo sto je doslo nakon toga!
  • NKDZ86
    3k

ps. ljubi te Marley :grin:
  • Crni86
    8.2k
    Nazalost ovaj decko ne uljeva sigurnost vise nikom. Tragikomicne reakcije.

Mislim da je na ljeto vrijeme za rastanak. Nema dinamo vremena cekat vratara po 2,3 mjeseca jer eto uso je u krizu. Vratar mora biti najstabilnija karika ekipe. Vratar mora vadit onakve suteve za 1:0 (mmae je glavni krivac al jbga)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.