• Jurki
    15k
    Kod Nevistica nije problem znanje tj umijece branjenja. Kod njega je problem ili ozljeda ili psiha, trenutacno mozda oboje. Oboje se moze rijesiti.
    Neva je dobar golman.
    I danas se bome po njemu istreslo previse govana.
    Mi nebi ni u teoriji bili prvaci prosle sezone da on nije bil na golu.
    Kolko vidim postali smo stvarno prebrzi na obaracu kaj se tice otpisivanja igraca.
  • Marley
    2.8k
    Ništa od toga ne bi bilo bez Ivana Nevistića!veselko tenžera

Amen.

Ako nista, na kraju ovog usranog dana, drago mi je da ovdje ima barem nekoliko pojedinaca koji ovako razmisljaju, i to i napisu. Malo mi je onda lakse, eto, jer se vec osjecam skroz ludo u ovoj njegovoj temi, kao borba s vjetrenjacama.

Ja bolje da vise nista ni ne pisem, jer se ionako krivo protumaci, sto smo danas i vidjeli.
    I ne, nisam toliki njegov fan samo zato sto je zgodan, da i to razjasnimo :roll:

Mogu se samo nadati da je jaci od svih ovih sranja koja su se OPET istresla na njega. Jer ovo koliko taj covjek nema srece, pa meni je to toliko tesko, ne znam evo. Ne znam sto reci.

Ivane, ne daj se molim te, vrati se i pokazi svima, znas da mozes :broken:
  • Zagi
    9.1k
    Buraz o cemu ti pricas, imali ste strpljenje?Paggini

Dobro kaj pamtimo samo zadnja dva tjedna ili je sa novim trenerom došao kompletni reset?
    Prvi dio sezone je ružan san ili kaj?
    Sezona i pol, a na nivou je par mjeseci.
    Koliko treba, 5 sezona za procjenu? Za golmana, najmanje deficitarnu poziciju u nogometu?Stvarno?
    Imamo među najgorim obranama i među najslabijim vratarima lige, halo.

Ministar obrane KTC , brutalno pojačanje Torrente i hobotnica Nevistić , a mi primili koliko ono 30 golova u 20 tekmi. Pa dobro kak?
    Jasno, sve su krivi treneri.

Forum gori mjesecima , a najmanje paljbe je po Nevistiću. A obrani nešto na mahove, najčešće ne.

To ja zovem strpljenjem.

Vidjet ćemo za par mjeseci. Jedini način da ne bude ovdje potpuno pribijen na zid je da ostalih 10 igrača potpuno blokira udarce na gol.
  • Maxova dijagonala
    3k
    Ja se za titulu u hnlu najviše bojim zbog naših golmana.
  • veselko tenžera
    3.8k
    Ministar obrane KTC , brutalno pojačanje Torrente i hobotnica Nevistić , a mi primili koliko ono 30 golova u 20 tekmi.Zagi

Sam sebi skačeš u usta, brzom analizom sam dobio da je Zagi primio 11 od 24 u HNLu u prvoj polusezoni. I od ta 24 nije bilo 3-4 da možeš reći da su 100% golmanovi.
  • Paggini
    36.1k

Pa ajde ok - reci mi onda u kojim to utakmicama je Nevistić bio krivac za rezultat?

Osijek 4:2, ima svoju krivicu za četvrti gol, možda i Jurišićev jer je išla u njegov kut. Možda i Hernani, ajd. Tu utakmicu je bio grozan, da.

Koju još? Da nije bio na golu protiv Bayerna, dobili bi još komotno 4 komada.

Da nije bio maestralan protiv Qarabaga obje, upitno je bismo li se igrali u LP.

Da nije skinuo onaj zicer svih zicera na pocetku protiv Monaca, ne bi sad ovdje naricali sudbinu što smo samo bod izvukli.

Ove ostale utakmice koje smo kiksali, ne sjećam se baš njegovih krivica.
  • NitkoBitan
    22.2k
    Momcadi stvaraju najmanje prilika protiv nas u prvenstvu a primili smo medu najvise golova. Uopce golmani nisu krivi. Pa dokle cete secirat svaki primljeni gol i trazit opravdanje...

Ne, nije kiks kad napadac ne zabije gol iz udarca izvan 16m, ali ti je valjda cilj imat napadaca koji pospremi u mrezu vise tih udaraca. Isto vrijedi i za golmane. Nije svaki gol kiks, ali sama cinjenica da bi drugi golman imao vise obrana te tjera da razmislis o drzanju postojeceg na golu/u klubu.

Postotak obrana nasih golmana je ocajan i to je statistika, crno na bijelo ili nazovite to kako ocete. Neoborivo argumentima pa analizirajte svaku situaciju do mile volje.
  • Mr Anderson
    10.1k

Tu utakmicu protiv Osijeka je već bio načet i nije trebao braniti s ukliještenim leđima.
  • Maxova dijagonala
    3k
    Znači po vama je Nevistić golman za Dinamo i ligu prvaka sa kojim bi išli na noge Cityju,Barceloni,Realu i sličnima?
    Oprostite ali meni nije,ja se tresem na svakom korneru i na svaku loptu u prostor kad treba izać sa gola i pokupit je.
  • Paggini
    36.1k
    Postotak obrana nasih golmana je ocajan i to je statistikaNitkoBitan

Pa kad se gledaju golovi koje smo dobivali, stvarno ne vidim puno prostora za dodatnim obranama.

Jedino ako ćemo povlačit argument da golman Dinama mora imati 1-2 skinuta bolesna zicera svaku utakmicu, a to ni golman od 50 milijuna eura ne može garantirati.

Nevistić golman za Dinamo i ligu prvaka sa kojim bi išli na noge Cityju,Barceloni,Realu i sličnima?Maxova dijagonala

Pa išli smo s njim na Qarabag, Bayern, Monaco, RBS i bio je među najboljim pojedincima na terenu, tako da ti argument pada u vodu.
  • Maxova dijagonala
    3k
    Qarabag svaka čast,protiv Bayerna bi livi primio 2,3 gola manje jer ima luđačku reakciju,protiv Monaca je uz Maxa bio tragičar iako je na 0-0 skino zicer a protiv RBS su imali jedan udarac u okvir i to po sredini njega kad je ja mislim Ogi zaplivao.
    Golman koji je plaćen 3 milijuna(složit ćemo se,bolesna lova za Dinamo) mora bolje.
    Ne kažem da je rupetina ali jednostavno mi nije to to,pogledaj ga protiv Arsenala...par puta je ušao u gol na njihovim kornerima.
    Ne znam,možda sam samo razmažen zbog one mačketine na golu prije njega.
  • rokikaciga
    232
    A tko je? Filipović kaj je branil drugu francusku? Čavlina kaj se pogubil u Osijeku? Zagi kaj se prijavio za penziju?
  • Zagi
    9.1k
    Svaka čast tebi ako se možeš sjetiti svake situacije svake tekme iz sezone ovak na izvolte , ja nemrem.
    Potovo golmanima , gdje se nekad dogode situacije da je sama obrana dosta loša ali nije pao gol pa ajde. Neki dan mu je lopta potpuno nekontrolirano otišla u gol aut možda 20 cm od gola ali samo korner, nisu realizirali i nikom ništa.
    A da je bilo 20 cm u drugom smjeru vrtilo bi se po highligthsima još mjesecima, a ovdje bi nastao rat.

Znam samo da pizdim mjesecima ali nisam htio dizati paniku. Ionak je bilo dosta igrača pod paljbom i bez mene.
    Pa ozljeđen je, biti će bolje, forma , ovo-ono.
    Ništa od toga. Momčad sada igra kolektivno bolje, on individualno ne.

Nemre ključan igrač (a golman to u svakoj momčadi je) u Dinamu biti ozljeđen 6 mjeseci i ne tretirati ozljedu ako se traži osvajanje prvog mjesta svake sezone. A traži se.
    Isto vrijedi i za Cicerona. Marić će prvom raspoloživom prilikom smaknuti i jednog i drugog, buš vidjel.
    Ove ostale utakmice koje smo kiksali, ne sjećam se baš njegovih krivica.Paggini
    Dobro čija je onda? Kolektivna odgovornost?

Bio je stvarno dobar krajem prošle sezone , to sam mu i priznao. Stvarno jedan od ključnih igrača ali ne i jedini. Od nerazvikanih je npr Max bio jedan od ključnih karika pa ne vidim baš da se njemu davalo nešto kredita. Kaj sa Kuletom?

Nama na golu treba stabilnost, a Nevistić je sinusoida i ne vidim niti jedan znak da će se to promjeniti.
    Stvarno ne vidim na čemu temeljite ikakav optimizam po tom pitanju.

Ako budem u krivu, priznati ću to , opet. Ali ovaj puta neće biti dovoljna dva mjeseca dobre forme.
    Zajebo me prošli puta, ovaj puta tražim barem cijelu jednu sezonu visoke razine.
    Dinamo to zaslužuje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.