• Facke
    6k

Bi bi. Zmireci. :up:
  • Ero
    1k
    sve imamo u svojim rukama!!!
  • Markelo
    3.4k
    Ma tovari se uvijek doma prošvercaju na račun nekakvog penala ili krumpira u kasnoj fazi utakmice. Zato će na gostovanjima itekako još gubit bodove
  • DiddyGuela
    3.6k

Prcmilojka :rofl:

Arogancija na terenu i forumu postojana od starta sezone. :cool:
  • NitkoBitan
    27.1k
    Naravno da imamo sve u svojim rukama i da smo u ovom trenutku favoriti, pustite panicare koji se svaki put poseru u usta na kraju price.
  • GeneralNapoleon
    1.7k

Slazem se donekle sa tvojom procijenom. Ali mislim da je cisto realno za rec da smo mi sa nasim prezentacijama zasluzili puno vise nego tuga s juga.

Pa da mi imamo pola srece kolko oni mi bi bili 20 bodova ispred njih. Ljudi igraju relativno sa svojim mogucnostima uvjerljivo najlosiji nogomet lige.

Nas problem je sto rezultatski pre vise kiksamo. A zasto je tako ne znam.
  • Zagreb1992
    2.4k

Samo kaj trebamo mi uzimati bodove kad nam rivali kiksaju.
  • Orc123
    11.8k
    koliko puta smo popusili naslov zadnjih 20 godina? Ovo danas je bio antinogomet! Jel mislis da isto igrati jednu tekmu tjedno ili 2 i da ti ta druga protiv same kreme Europskog nogometa!?
  • NitkoBitan
    27.1k
    Ima vremena do kraja prvenstva, bit ce vise njihovih kikseva nego nasih.

Mi pobjedujemo Milane a oni ne mogu Ruzomberoke, sve ce se to iznivelirat na vecem broju utakmica.
  • GeneralNapoleon
    1.7k

Ha dobro imali smo sada tjedan dana pauze pa smo protiv Sibenika izasli kao prebijeni volovi :lol:
  • Orc123
    11.8k
    na kraju laganih 3:0....
  • DiddyGuela
    3.6k

Prcmilojka frende.

Drobimo na place VISE OD CIJELE LIGE ZAJEDNO. Ne zanimaju me opravdanja i zasto na poljudu izgledamo losije od Varazdina.
  • ZrnTSCHeZ
    1.2k
    Varaždin kao i uvijek sterilan na Poljudu.vjeko1701

odigrali su puno bolje nego mi na poljudu ove sezoneDiddyGuela

Veći posjed nego mi, više udaraca, više dodira u 16ercu, famozni xG duplo jači...samo je rezultat isti

Onakve dvije šanse kakve je VŽ imal danas mi u prosincu nismo uspjeli ni na tabli u svlačionici nacrtati

Fakat da se zamislimo žešće... :smirk:
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Ne znam sad da li navijat sutra za kiks Đalovićevih trupa ili ne.
    Ako pobjede, ajde barem tovari nisu prvi, ali svejedno nam Rijeka onda bježi na +7. Ako remiziraju Rijeka nam ide na +6, a magarad idući vikend igra prije svih i potencijalnom pobjedom u Puli nam je na +8. Ako Rijeka izgubi sutra nekim čudom,a magarad idući vikend pobjedi, Rijeka nam je i dalje na +4,a ovi nam bježe na solidan zaostatak (+8) i stavljaju nam pritisak protiv Gorice s kojom smo ove sezone već imali neugodno iskustvo. O jebemti...
  • Crni86
    11k
    Ako remiziraju Rijeka nam ide na +6,Sibirski plavac

Ide nam na +5

I naravno da treba navijat za kiks rijeke. Boli me ona stvar za hajduk i sta za njih to znaci, gledam samo nas i trebamo topit zaostatak za oba kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.