• Ludovic IX
    8.6k
    Istra će očima zabiti min 2 gola iduće kolo. Nema im ni prpica, jel tako?
  • čovjekjogurt
    1.5k
    Svira kraj na 5:50 a ležalo se 2 minute u nadoknadi.
  • rioda
    8.6k
    Gotova revijalna utakmica
  • Noel
    12.1k
    Ne bit prvaci u ovakvoj ligi sa ovakvom konkurencijom bi bila epska sramota.
  • dmil
    715
    Krovinovic lezi minutu u nadoknadi, kraj utakmice tocno nakon isteka 6min... Hajduk ocajan, Varazdinu napad kriminalan
  • NitkoBitan
    27.1k
    Čempionski Hajduk :rofl:
  • luka modic
    888
    Bez obzira na poraz meni nije jasno kako Varazdin moze igrat bolji nogomet na poljudu nego mi
  • Dzoni
    1.4k
    Doslovno sam se posrao nakon ovakvog odvratnog nogometa
  • DiddyGuela
    3.6k

Osim ako prije toga ne popusimo u Rijeci, sto me ne bi iznenadilo s obzirom na to kako mi gubimo ove sezone. To bi znacilo motaj kablove.
  • Ludovic IX
    8.6k
    nastavljaju. Treća pobjeda u 10 utakmica..samo o nama ovisi. Sa 5 pobjeda u nizu, mi ćemo prestic hajduka a rijeci ili doc na bod ili ih možda i prestici. Siguran sam u to
  • vjeko1701
    15.5k
    Varaždin kao i uvijek sterilan na Poljudu.
  • don
    13.2k
    opet ponavljan, kompletno cili sportski sektor skupa sa igračima se triba raspustit ako ne uzmemo titulu.

epska sramota.Noel
  • Crni86
    11k
    Liga nam je boze oslobodi. Nakon onih par godina kad se cak i igrao dobar nogomet, ovo je bas nekoliko razina ispod.

Bole me oci od jucer a bome i od danas.

Kaj se varazdina tice imali su svoje prilike, reko bi cak bili i bolji od hajduka, u nastavku ulaze kak je kolega napiso igraci upitne inteligencije i nogometne sposobnosti i totalno su pali. Boli me dusa iza kakvih tragicnih klubova smo.
  • Svi na Sjever
    2.8k
    Ovo je zastrašujuće šta ja gledam iz vikenda u vikend,
    Šafarić potpisao poraz kad je izvadio Dabru,koliko god ovaj loš bio klasa je za Antunovica.
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Stoji tvoja, ali sjeti se da smo i mi kiksali u Osijeku a to se nekako brzo zaboravilo zbog opijenosti tom partijom gore. A u tom kolu su izgubili i Rijeka i Hajduk. A nije da je takvih slučajeva bilo previše do sada. Imamo po dvije tekme s njima. Realno je nekakvih 10 bodova imperativ.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.