• NitkoBitan
    23k
    A i Cmrecnjak... kaze 20 sekundi do isteka naoknade jos ovi imaju...A kaj je sa izlezavanjem Krovinovica od minutu?
  • Dani Olmić
    1k
    Meni je već dopizdilo da se svaki tjedan moramo nadati da kiksa hajduk i rijeka - a kad kiksaju onda ni mi nismo u stanju dobit jazavski osijek, koji je danas bez ispaljenog metka izgubio protiv velike gorice

Tako da uopce ne gubim zivce na ovakve tekme kao danas … samo mogu rec da smo sami krivi… sezona je pocela svima sa 0 boda
  • ElDorado
    2.2k
    Jako me strah da ce poraz u Osijeku na kraju biti ključan
  • DiddyGuela
    2.9k
    E ali najbolja stvar je da danas koliko god je Varazdin bio los, odigrali su puno bolje nego mi na poljudu ove sezone.

Let that sink in. :cool:
  • NitkoBitan
    23k
    Deremo ovu smijesnu ligu do kraja, kaj se brinete haha. Samo da je Cavlina na golu i to je to, bit ce dovoljno.
  • Marcinko
    640
    Jako me strah da ce poraz u Osijeku na kraju biti ključanElDorado

Ključne će biti derbi utakmice
  • Bernard
    709
    Gledao sam samo zadnjih 10 min ove kvazi utakmice i dovoljno sam vidio. Ekipa ganja olfo za prvaka a brani se kući od Varaždina. Aj bogati moramo satrati ovo do kraja..
  • GeneralNapoleon
    846
    Racunica je jasna. Ako pobijedimo sljedece tri tekme smo vjerojatno opet u pole positionu za osvajanje naslova. Sramota je da smo iza ovakvih amatercina kojima Varazdin uzme 60% posijeda usred poljuda. Moramo se sabrat i koncentrirano pregazit te debile.
  • Orc123
    10.7k
    I onda stw srali za jucerasnju tekmu a ovo bio da ti oci iskrvare....i onda ce rec, nikad jaca liga....katastrofalan nogomet.....Hajduk ako ne dobijemo nek se svi raspuste...da nemaju Livaju po igri oni su donji dom hnl...
  • Facke
    5.1k
    Ja tu neke ljude stvarne vise ne razmem. Saki vikend ista prica, sprdnja na racun Hajdukove igre, komentera se da ak nebumo prvi kraj njih "el su tolko losi". A sad vas ja pitam kaj sme mi pod milem bogem ovu sezonu pokazali v HNLu? Ajd odgovorite? Vu ukupne 6 utakmica protiv Rijeke, Hajduka i Osijeka mi nisme dobili niti jednu jedinu utakmicu. Od Osijeka i Hajduka sme cak dva put zgubili.
    I sad se tu najdete komenterati da kak su oni losi a mi sme kao alfa i omega vu HNLu. Prcmilojka sme v HNLu a ne alfa i omega. Mucime se skoro v sakem kolu. Jedine uvjerlive pobjede je imel Jakir na pocetku sezone. I to je to. Se drugo je i s nase strane srednja zalost. Kiksevi protiv Gorice i Lokse , Belupa , el vas se mora podsecati?
    A zakaj je to tak? Zbog lose kadrovske politike , zbog toga kaj imame i dalje dost prosecnih igraca v kadru. Uz to se nekima neda igrati HNLa. Kak se je i scera vidle protiv Sibenika. Al ne , dale se glumi da sme bog i batina HNLa a nisme.
  • don
    11.1k
    36, 36% posjeda kod kuće protiv Varaždina.

Gattuso, molin te ostani do kraja.
  • Svi na Sjever
    2.6k
    Nakon tekmi tovara, postanem jako ljut na igrače Dinama.

Highlight tekme napucavanje Krovinovica od strane Raquel sa pol metra.
  • Orc123
    10.7k
    mi smo igrali samo jbnu LP? Ili mismo? Svaka 3 dana tekma skorom...da nismo pregazili bi ovu ligu ko plitki potok!
  • GeneralNapoleon
    846

Ja ne znam kako je uopce moguce sa takvim kadrom (kolko god neki smatrali da je los, siguran sam da je uvjerljivo drugi najkvalitetniji u ligi) igrat ovoliki uzas od nogometa. Sa ovakvom igrom sigurno nece postat prvaci. Samo se moramo nadat da ne proigraju.
    A mi s druge strane svakako imamo sve u svojim rukama. Protiv njih svakako, a Rijeka ce se, u to sam cvrsto uvjeren raspast sama.
  • Facke
    5.1k

Bi bi. Zmireci. :up:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.