• Ero
    1k
    sve imamo u svojim rukama!!!
  • Markelo
    3.1k
    Ma tovari se uvijek doma prošvercaju na račun nekakvog penala ili krumpira u kasnoj fazi utakmice. Zato će na gostovanjima itekako još gubit bodove
  • DiddyGuela
    2.9k

Prcmilojka :rofl:

Arogancija na terenu i forumu postojana od starta sezone. :cool:
  • NitkoBitan
    23k
    Naravno da imamo sve u svojim rukama i da smo u ovom trenutku favoriti, pustite panicare koji se svaki put poseru u usta na kraju price.
  • GeneralNapoleon
    845

Slazem se donekle sa tvojom procijenom. Ali mislim da je cisto realno za rec da smo mi sa nasim prezentacijama zasluzili puno vise nego tuga s juga.

Pa da mi imamo pola srece kolko oni mi bi bili 20 bodova ispred njih. Ljudi igraju relativno sa svojim mogucnostima uvjerljivo najlosiji nogomet lige.

Nas problem je sto rezultatski pre vise kiksamo. A zasto je tako ne znam.
  • Zagreb1992
    2k

Samo kaj trebamo mi uzimati bodove kad nam rivali kiksaju.
  • Orc123
    10.7k
    koliko puta smo popusili naslov zadnjih 20 godina? Ovo danas je bio antinogomet! Jel mislis da isto igrati jednu tekmu tjedno ili 2 i da ti ta druga protiv same kreme Europskog nogometa!?
  • NitkoBitan
    23k
    Ima vremena do kraja prvenstva, bit ce vise njihovih kikseva nego nasih.

Mi pobjedujemo Milane a oni ne mogu Ruzomberoke, sve ce se to iznivelirat na vecem broju utakmica.
  • GeneralNapoleon
    845

Ha dobro imali smo sada tjedan dana pauze pa smo protiv Sibenika izasli kao prebijeni volovi :lol:
  • Orc123
    10.7k
    na kraju laganih 3:0....
  • DiddyGuela
    2.9k

Prcmilojka frende.

Drobimo na place VISE OD CIJELE LIGE ZAJEDNO. Ne zanimaju me opravdanja i zasto na poljudu izgledamo losije od Varazdina.
  • ZrnTSCHeZ
    820
    Varaždin kao i uvijek sterilan na Poljudu.vjeko1701

odigrali su puno bolje nego mi na poljudu ove sezoneDiddyGuela

Veći posjed nego mi, više udaraca, više dodira u 16ercu, famozni xG duplo jači...samo je rezultat isti

Onakve dvije šanse kakve je VŽ imal danas mi u prosincu nismo uspjeli ni na tabli u svlačionici nacrtati

Fakat da se zamislimo žešće... :smirk:
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Ne znam sad da li navijat sutra za kiks Đalovićevih trupa ili ne.
    Ako pobjede, ajde barem tovari nisu prvi, ali svejedno nam Rijeka onda bježi na +7. Ako remiziraju Rijeka nam ide na +6, a magarad idući vikend igra prije svih i potencijalnom pobjedom u Puli nam je na +8. Ako Rijeka izgubi sutra nekim čudom,a magarad idući vikend pobjedi, Rijeka nam je i dalje na +4,a ovi nam bježe na solidan zaostatak (+8) i stavljaju nam pritisak protiv Gorice s kojom smo ove sezone već imali neugodno iskustvo. O jebemti...
  • Crni86
    8.2k
    Ako remiziraju Rijeka nam ide na +6,Sibirski plavac

Ide nam na +5

I naravno da treba navijat za kiks rijeke. Boli me ona stvar za hajduk i sta za njih to znaci, gledam samo nas i trebamo topit zaostatak za oba kluba.
  • Sven
    127
    nikakvo cudo ne bi bilo da Rijeka sutra izgubi, cak i vise nego dobra opcija za probati na kladionici
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.