• Droljo
    12.4k
    Matanović nije ništa bolji od Kulenovićamlkaskic

Zna štopat loptu, voditi loptu i po tome je bolji nogometaš od kulenovića sve da su im ostale karakteristike identične. Na žalost kule nije igrač za dinamo. Zabio je on golova ali zabio bi i ja da sam u dinamu špica.
  • Krizy
    52.8k
    Možda se moglo bar Vidovića ponovno vratiti.
    Prošle sezone je donio 3-4 pobjede u utakmicama protiv bunkera, jako bitni bodovi tad.
  • Crni86
    8.2k
    vida se tek oporavlja od one teske ozlijede, nije skoro nista igrao u mainzu.

Ne znam da li ima potrebe uopce za lijevim krilom dok imamo pjacu i hoxhu. Okej ivanusec jer je ekstra klasa, zna ligu, zna klub i moze pokrit i lijevo krilo i desno krilo i osmicu.

I samo da pohvalim klub sto su vise rekli dosta ovim pizdarijama koje rade nizozemci. Pa nismo toliko ocajni da nas se nateze za nos 2 mjeseca. Trebalo je i prije presjec.
  • Paggini
    38.9k
    Pjaca je jako slično lijevo krilo Vidoviću, a po mom mišljenju trenutno i kvalitetnije. Hoxha je potpuno drugi profil lijevog krila i mislim da se tu jako solidno nadopunjuju njih dvojica, ovisno o situaciji.

Za Vidovića mislim da nema prevelike potrebe, ali to ne znači da ne možemo poslati ponudu od 1.2 - 1.5 milijuna. Kerio se Bayern na ljeto, a sad mislim da im ne bi smetala ta brojka.
  • Zagi
    9.3k
    Ne vidim kaj Vidović donosi , a da već nemamo u Stojkoviću.
  • Krizy
    52.8k
    Igramo s dvije desetke, nemamo pravu zamjenu kada su oba u igri.
    Kačavenda je više osmica rekao bih.
    Vidović može igrati krilo i desetku.
    Baturina ionako vjerojatno odlazi uskoro, kao i Hoxha.

Bilo bi za njega mjesta u sljedećoj sezoni, ali primarno je riješiti ovu sezonu.
  • Paggini
    38.9k

Za desetku meni osobno nije, ono što je odigrao na toj poziciji je bilo jako loše. Tu imamo Stojkovića koji pokazuje da može to igrati, Vrbančića koji je veći potencijal od Vidovića.

Za lijevo krilo i bunkere je Vidović jako dobro riješenje, čim ne mora sprintati, nego malo pimplanja, šut, ubačaj.
  • marcio amoroso
    39.8k
    Vrbančića koji je veći potencijal od Vidovića.Paggini

Pretjera ga i ti :grin:
  • Zagi
    9.3k
    Za lijevo krilo i bunkere je Vidović jako dobro riješenje, čim ne mora sprintati, nego malo pimplanja, šut, ubačaj.Paggini

Kaj nije to Pjaca?

Vrbančića koji je veći potencijal od Vidovića.Paggini

A dodao bih i od Stojkovića. Znam, znam, nepopularno.
    Čujemo se za godinu dana.
  • Izet Hajrović
    4k
    Ja samo znam da ne želim gledati balerine u dresu Dinama.
  • Paggini
    38.9k
    Pretjera ga i ti :grin:marcio amoroso

:cool: samo kontroverzno :cool:

Kaj nije to Pjaca?Zagi

Je, zato i kažem, jako je sličan Pjaci pa nam nije nasušno potreban, ali ne treba zanemariti godine, talent i potencijal kojeg Vidović ima i ako se sve to može kupiti za neke ok novce, ne bih se žalio.
  • Crni86
    8.2k
    Po meni su sve linije uredu slozene za dovrsit ovu sezonu, jedino di vidim mozda jos mjesta za poboljsanje je agresivna sestica koja bi nam zlata znacila kada pritsicemo ovako kao protiv sibenika. Da jednostavno i stojke i bati mogu biti malo opusteniji. Misic se u ovakvim utakmica vrlo lako uspava, puno bolje djeluje kada igramo neke izjednacenije utakmice gdje je intezitet uvijek jednak.

Ostale linije mislim da su sve dobro pokrivene pa cak i ta krila i osmice i lijevi bek koji se spominje.
  • Blueshadow86
    2.6k
    Po meni, Vidović nije ništa posebno bio. Valjda su tako vidjeli i u klubu pa ga nisu odlučili otkupiti ili produljiti posudbu.
    Nekako mi je naša lijeva strana krila ok, više me brine desna strana.
  • Kaktus Car
    977
    Stojković je protiv Arsenala i Milana odgovorio na najveće pitanje koje je visilo nad njegovom karijerom - može li se fizički nositi s ozbiljnim europskim klubovima. Pokazao je da može.

Vrbančić i dalje ne radi razliku ni u HNL-u. Ako je takav talent kakvim ga se prikazivalo onda bi to trebao pokazati ove polu sezone u HNL-u i onda se na ljetnim pripremama izboriti za mjesto u Dinamu.
  • Kaktus Car
    977

Priča je bila da je Dinamo poslao ponudu, ali je ona bila niža od dogovorene, a Bayern je inzistirao na onih 3 ili 4 milijuna (ili koliko je već bila opcija), a Dinamu je to bilo previše.

Dolaskom Pjace i oporavkom Stojkovića se i ovako na kraju zatvorio prostor za Vidovića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.