• Mihaljević
    11.8k
    Mudražiju vidim jedino kao Ivanušeca iz sezone 22/23 kada je igrao lijevo krilo bez obveze u obrani, nisam za njega ali da ga dovedemo ne bi imao ništa protiv. Ali ipak mislim da je Vrbančić jedini igrač iz Lokomotive koji treba igrati ozbiljnu ulogu u Dinamu.
  • Teofil Kateran
    1.8k
    Nek Fabio da Priskeu nekoliko savjeta kako riješit Milan, a on zauzvrat nek nam napokon prepusti Ivanušeca.
  • vlatkomarkovic
    355

"Da bas sramota. Covjek je samo izbio par ubacaja. Ima da skace 10 metara u zrak"

Pa iskreno, ne, nisam zadovoljan njegovim reakcijama na prekide. Djelovao mi je plaho, ulazio je unutar 5rca na svaku loptu ko da računa na faul. Djelovao mi je jako nesigurno, dobro se pozicionirao 1 na 1 i na povratne lopte, ali na prekidima je djelovao loše. Sad ne znam jel to zbog manjka samopouzdanja ili znanja, ali iskreno ne bi volio ni s njime, a ni s Nevistićem napadati naslov.
  • Vedraca
    98
    slazem se....Ali isti taj Quarabag je Par mjeseci prije imo Samo 1minutu da prodje Leverkusen i unidje u 1/2 Finale.... Koji je Bio jaci prosle sezone nego Ove. Tako da nedrzi Vodu to sto si napiso ....u Nogometu ide nekada Jako brzo da Si jednu Sezonu dobar drugu se raspadas.
  • mali M
    6.9k
    Neznam momci, kako više pratim sagu Taylor više ga ni nebi uzeo. Ne jer je loš nego mislim da možemo i bolje od toga.. ovo mi je tipično Marićevo vatrogasno riješenje jer nije uspio prvih par imena pa je kombinacijama došao do Taylorovog imena....
  • dd29
    658

Ne vjerujem da uopće planiramo u smjeru mudražije, ali kad bi to bio slučaj mislim da bi ovu polusezonu itekako imao gdje igrati.
    U ovoj formaciji 4-1-4-1 s dva isturena centralna svakako ima mjesta, neće bati i stojković igrati svaku, pogotovo stojković koji dosta griješi. Naigrao bi se mudri ozbiljnih minuta, većinom s klupe, ali i u prvih 11. Mislim da do kraja sezone prema naprijed može dati više nego ademi, kačavenda, pa i stojković. A i vrba bi dobio šansu preuzeti igru u loksi.
  • Vedraca
    98
    Ako mislis da Mozemo bolje od standardnog igraca Celtica Koji ima igre u LP, 27godina i Nema neke Ozljede Pa je Rizik.....onda ajde da cujemo Imena. Uvjek citam ovdje u Zoni....Mozemo bolje ovo ono....Ali koji Su to npr. Igraci...Pa cak da postoje i da su realni sumnjam da Nas SD moze dovesti takve bolje Igrace....Mozemo biti sretni ako nakraju dodje ovaj Taylor

Kad je Nordin oso u Mainz neko je napiso ....lik oso U je*eni Mainz....Pa ljudi moji ...Mainz je Ove godine 6./7. U Bundesligi su jednu Godinu medju prvih deset Izbore EL ili igraju do zadnja 2-3 Kola protiv izpadanja. Klub je Jako dobro vodjen ima dobru Transferpolitiku poznati Su da pruzaju sanse igracima, igraju u Bundesligi a Mi u HNL-u, imaju pun novi Stadion preko 30.000 gledatelja i mogu platiti vece place od Nas. Neki ovdje misle da je Dinamo, Prime Shaktar Koji je prije placo Radi silnih milijuna od Akhmetova razne Igrace ili Zenit Koji je dovodio Igrace neke ili npr Turski Klubovi. Mi razvijamo Talente da, igramo i rusimo ekipe u LP Ali nakraju krajeva nemamo Stadion, igramo u jebenom HNLu i uvjek ce mo se patiti dovest neke Igrace ....Vrhunac Nam moze Bit neko poput Teo Sto je Bio ....solidan Igrac Koji ide prema 30ima. Ili eto taj Taylor ....ili neki Igrac Koji zeli osvjeziti Karijeru iz Susjedstva
  • Olmic
    4.1k
    Nadam se da propadanjem ivanuseca idemo po neko desno krilo jer cordoba i mbuku kad se spoje su losiji od spikica koji nije kapacitet dinama
  • dbut
    91
    Ivanusec da dode na posudbu do ljeta je losa ideja...
    npr ajmo reci da je dosao i vjerojatno ce uci odmah u prvih 11 i igrat vecinu utakmica. vjerojatno cemo lakse do titule s njime al kaj onda? na ljeto odlazi sucic, vjerojatno baturina i onda jos ivanusec sto je gubitak od tri glavna igraca i opet ce krenut sljedeca sezona sa krpanjem i "treba vremena za zamjeniti te igrace"... ako prodas jos kojeg igraca di smo tek onda...

imamo bolju ekipu od svih zajedno, da slozimo dvije postave po imenima obje bi bile favoriti za titulu ispred rijege i tuge s juga! Uigrat ovu postavu, racunat da sucic odlazi i uigrat tipa kaca da igra 8icu, racunat da baturina isto ide i da ga stojko treba zamjenit i idemo odigrat jos jednu sezonu lige prvaka sa ozbiljnim sansama za dalje!

nikakve posudbe do ljeta i rehabilitacija igraca van forme ili ozljeda
  • Hebimir Strašni
    47
    Šta je s Matanovićem izgleda da su ga u Frankfurtu otpisali pošto ga nisu prijavilo ni za europu. Mislim da bi ga trebalo pokušati dovesti. Pogotovo ako se namjerava prodat Kuleta.
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Meni na pamet pada jedan igrač koji bi po mom mišljenju odmah bio opcija ispred ove dvojice na poziciji desnog krila, ali toliko puta sam ga već ovdje spomenuo da mi se ne da ponavljati xy put. :rofl:
    Samo ću reći da su mu inicijali J.A.
  • Rama86
    261
    ozljedio se, nema ga do daljnjeg.
  • Hebimir Strašni
    47

Ko' što rekoh taman za nas takve volimo. Još ak je shebo križne odmah potpisati :grin: (naravno nadam se da nije i da nije ništa strašno). Nego sad ozbiljno možda bi ga ovi sada htijeli prodat. Mi ga istrpimo do ljeta i s ozljedom, a ak se proda kule top pojačanje.
  • Orc123
    10.7k
    Znaci Ivanusec out....Taylor, to ni dragi Isus Bog ne zna....Olivari najavio da su rijeseni obojica, da na kraju velika vjerojatnost da nije ni jedan.
    Iskreno, ocekivao sam neko jace ime pred kraj prijelaznog roka, sad kad su u ligama petice zavrsili rokovi, financije imamo ali ocito da nismo sposobni da bi napravili nesto van gabarita i da jos dignemo momcad sa nekim pojacanjem...

L. Bek? Opjevana prica, zasto se to ne rijesi sad (!?), ja ne mogu shvatiti....Taylor? Ako je dogovoren za ljeto zasto se to ne iskomunicira...garantiram da nije dogovoren...da je, onda bi prvi Tironi izasao sa tom infom jer ih on jedan od rijetkih ima.....
    Prijelazni rok ide kraju
    ..sta smo napravili? Pa rijesili smo 2 od 3 zacrtana cilja, po meni morala su se rijesiti sva 3 jer nisu to bili neki astronomski i ne rijesivi problemi....to je trebao biti minimum, a ispada da ni to nismo mogli rijesiti!

Zakljucak? Ako je to to od prijelaznog roka onda je to neka TROJKA (3).... Korektno ali pre malo za klub renome Dinama!

Opcenito Dinamo zasluzuje kvalitetnije ljude na tim pozicijama. Pre dugo sve traje kod nas, izvlacimo minimum, a ne maksimum od resursa koje imamo na koristenje!
  • mlkaskic
    117
    Da budem iskren, njega i njegove sposobnosti mediji su prilično napuhali. Po kojem kriteriju je bolji od Kulenovića?

Matanović nije ništa bolji od Kulenovića, Muse, Ivanovića ili Belje, barem u ovom trenutku ako se pošteno ocjenjuje njihova igra.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.