• Mr Anderson
    10.9k
    Vidim, sad je i propust kluba jer nismo doveli neke poluigrače iz Quarabaga. U p.m. neki mudraci misle da je prijelazni rok za skupljanje pokemona. Treba ih sve skupit dok ih neki mađari ne pokupe.
  • E46
    1.2k
    taj "pokemon" romao je pojeo cijeli nas vezni red na maksimiru.
  • Zg123
    1.1k
    Otvorim ovu temu, procitam da se trebamo ugledati na Ferencvaros i njihov rad, procitam da je neki pokemon pojeo nas vezni red iako su izgubili 3:0, zatvorim temu.
  • E46
    1.2k
    nemojmo bit licemjerni, prisjetimo se samo ovdje komentara o romau kad je pojeo nas vezni red.. Nigdje nema toliko nerealnih ljudi kao na ovom mjestu, rec da je lik pokemon a proslo ljeto ga se zazivalo kad nas je pojeo, i sad se prica o toj 3:0 pobjedi kao da su u najmanju ruku oni rudeš i da nisu prešli centra, e jbg decki.
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    A ljudi u toj tekmi promašili 5 mrtvih zicera , imali smo sreće ko nikad. Poslije nas ta sreća izdala
  • Mr Anderson
    10.9k

Pojeo nàs pokemon, a otresli ih ko šmrklje u 2 tekme. Slučajno gledam poslije taj Qurabag u EL i gle čuda taj pokemon među najgorima. Uopće, taj Quarabag u EL jedva skupio koji bodić i sad je naš veliki propust što nusmo skupili njihove pokemone. Nekad nisam siguran jeli se ljudi zajebavaju ili stvarno kurca ne kuže oko nogometa.
  • Laugreano
    3.5k
    Pa svatko koji protiv nas dobro odigra je stroj i trebamo ga kupit. Ja sam isto pogledao Qarabag u EL i uzasan je bio.
  • Mr Anderson
    10.9k

Pa da, mi smo prvu utakmicu jako loše igrali pa se činilo da su oni vrh. Već u drugoj ih nigdje nije bilo. Iz radoznalosti sam malo pratio taj Quarabag, ništa. Lijepo igraju povremeno ako ti rezultat nije bitan. Romao i par tih pokemona koji se spominju, nula bodova, bezveze igrači.
  • Nogo
    5.5k
    Priča oko Ivanušecove posudbe bi se mogla kristalizirati u subotu, iako nam izvor poručuje da se "još ništa ne zna" te da "situacija nije baš dobra".

- Dinamo se u cijeloj situaciji postavio gospodski, s gardom velikom kluba, ali i s respektom prema Luki. Sa svoje strane su Marić i Manenica napravili sve što treba - kaže naš informator te dodaje:

- Problem je što se u Feyenoordu dogodila baš specifična situacija, takvoj transfer sagi još nikad nisam svjedočio. Vidjet ćemo, nije još ništa propalo.

Ivanušec u Dinamu, epizoda druga? Vrlo brzo imat ćemo odgovor.
  • vlatkomarkovic
    355
    Danas se vidjelo da nam nedostaje golman, kvalitetni bek, krilo i još jedan napadač, ako se Bruno ne vrati skoro. Mislim ova momčad bi bila prvak da nismo na -7, sada treba dodati gas. Krila su nam ko rulet, danas je Hoxha bio dobar, Cordoba najgori na terenu. Nemamo stabilno krilo koje može u većini utakmica raditi razliku. RPG je dobar, ali stalno nedostaje činjenica da ne može lijevom ubaciti, ne znam kakvo je stanje s Franjićem koliko će nam on biti dostupan. Golmani su nam isto, ne znam, ponekad mi se čini da imamo najgore golmana u ligi. Kod Čavline svaki ubačaj opasan, Nevistić prima golove direkt iz kornera ili u svoj kut, Zagi ima godine, Filipović je najnejasniji dolazak u Dinamo u povijesti. Puno je igrača, a malo klase, ponavljam imamo sada specifičan period kada možemo dovesti igrače koje inače ne bi mogli, SD mora biti aktivan.
  • GeneralNapoleon
    848
    Danas se vidjelo da nam nedostaje golmanvlatkomarkovic

Koji k :lol:

Kod Čavline svaki ubačaj opasanvlatkomarkovic

Da bas sramota. Covjek je samo izbio par ubacaja. Ima da skace 10 metara u zrak i hvata ubacaje vec na rubu 16 metara.
  • austrijanac
    5.7k
    Iskreno, to sam rekao i nakon Kange.

Boli me tuki za Ivanušeca.

Ova pobjeda je bila "loša", poglavito možda radi slabije predstave nositelja, no mislim da Ivanušec nakon 18 mjeseci sviranja frule na klupi, nije baš takav adut.

Radije bi volio lijevog beka nego njega. Rpg se muči leve.
  • BPAM
    125
    Luka otpao, idemo po Mudrog.
  • Orc123
    10.7k
    Mudrazija da dođe ne bi kod nas kao prvo, ne bi imao gdje igrati, ne bi bio pojacanje....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.