• Droljo
    12.4k
    Ne znam kak vi zamisljate priliku kada netko protiv vas igra bunker, vi valjda to zamisljate da ce netko ic jedan na jedan s golmanom ili sta?Crni86

Pa išao je kanga. :monkey:
  • El Madrigal
    117
    prika, zadnjih 20 minuta igrao je samo Mišić, ovo drugo teški zaborav. 77 puta sam rekao, jebo statistiku. Problem je obrana!
  • Laugreano
    3.4k
    I sta ti vrijedi te ideje kad nemos gol dati i pritom izgubis?Kruno

Da su one stative usle, i da nije bilo onog nepostojeceg kornera, i da smo dobili recimo 3:1 da li bi pisao kako je igra bila dobra, i kako je Cannavaro to dobro poslozio?

Naravno da nebi. Vratio bi se u rupu iz koje si nedavno izpuzao, i čekao neki kiks da prosipaš pamet tu.
  • Kruno
    612
    U rupu se jedino ti trebas vratiti. Ja imam pravo kritizirati trenera ako hocu. Domace trenere se je uvijek napadalo . Al strance se ne smije dirati sta su oni zasticeni.
  • Paggini
    38.9k
    Domace trenere se je uvijek napadalo . Al strance se ne smije dirati sta su oni zasticeni.Kruno

Sjetio si se napasti nakon trece utakmice gdje je jedino nevjerojatna nesreća, nepaznja kod nepostojećeg kornera i sudačka odluka odlučila susret.

Pa dobro, ajde. Imaš to pravo, kao što ti ljudi imaju pravo reći da sereš.
  • Mr Anderson
    10.8k
    Trener je najmanje kriv za poraz. Sigurno im nije rekao, e dečki, ni slučajno izlazit u blok na 16 metara ili ne morate stajat blizu igrača kod kornera, ovi papci ne znaju zabiti gol glavom. Ili je on kriv što ne možemo zabit šanse kojih je bilo dovoljno. I uz to dosta je bilo nesreće i peha.
  • Laugreano
    3.4k
    Zato jer tvoja kritika nije konstruktivna. Nego napisana jer su ti povrijeđeni osjećaji zbog Bjelice. Kad kritiziras kritiziraj sa argumentima. Nitko normalan nece izjavit da nikakav pomak nije vidljiv.
  • Kruno
    612
    Ma kuzim ja to sve ali forsiranje Mmae kraj Galesica i pogotovo zamjene koje je izveo.
  • hardek
    4.2k
    Nije to nikakvo forsiranje. Gostovanje u Osijeku je tradicionalno teška tekma, KTC, Mmae i Torrente su 4 dana prije odigrali dobro protiv Milana i u situaciji gdje moraš mjenjat golmana, trener nije htio više komplicirati.

Sigurno je Galešić u startnoj postavi protiv Šibenika
  • Igor VG
    130
    Malo previše drame oko Galešića i njegovog izostanka iz momčadi. Dinamo je igrao ovu tekmu u trojici natrag i teško je nekome novom uletjeli u tu formaciju. Da je kojim slučajem igrao u 4 nazad siguran sam da bi Niko bio jedan od dva stopera. Meni logična odluka. Od Šibenika će on biti fix u obrani.
    Izmjene Bati i Stojke. Ja osobno možda ne bih započeo s oba nego bih mijenjao jednog s drugim tijekom tekme. Razlog, srijeda, Milan i junačka tekma za oba. Kasnije se vidio pad energije kod oba, nešto i taktičke nediscipline te krivih odluka iza 60 minute. Za one koji su bili u Osijeku mogli su vidjeti kako je Stojke kod izmjene vukao nogu, a nakon tekme veliki paket leda oko lijevog koljena. Možda na klupi ipak znaju nešto što mi ne znamo. Možda je bolje sačuvati ga i imati u ostatku sezone.
    Fabio je pokazao muda, donosio je odluke, možda su neke krive ali nije bio alibi i trener populist. Jbg meni je draže i kriva odluka nego nikakva. Ovaj puta nismo polučili zasluženi rezultat i to je jedina šteta.
    Zato, petak, 18h, Maksimir!
  • Bernard
    709
    Pohvale Misteru na pravovremenim i pogođenim zamjenama koji su unijeli živosti u tekmi.
  • Peškaman
    6.1k
    Fin detalj prilikom izlaska pojedinih igrača kako sugerira i komentira igru,što nije valjalo ,što je i ostalo.
    A i veliki plus što je teška 'bolikurčina' oko zamjena, 'ko je loš ide van, nema gledanja kroz imena/stare zasluge.
  • hardek
    4.2k
    Mistera se čulo danas cijelu utakmicu, očigledno nije bio zadovoljan kao ni mi. Već je sada ovo dobar uzorak utakmica gdje bolje izgledamo na početku 2. poluvremena u odnosu na 1. Očito je dobar u korekcijama.
  • Dinaminjo
    1.3k
    Trenercina..

Samo zbog ove izjave oko Rileta..

Trenercina
  • NVKOD
    3.2k
    Za rezultate će mu se suditi kasnije, ali frajer ne hebe živu silu. Loš si? Ideš van, neovisno kako se zoveš. To mi se izuzetno sviđa, trener s autoritetom koji ne podilazi grupici igrača koji misle da vode svlačionicu. Trener s karizom, vjerujem da ga igrači jako poštuju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.