• Neron53
    1.2k

    Kod Labusa idem iskljucivo na Ružu Hrvatsku i zapeceni grah . Izvanredna kombinacija. :)
  • Dino
    3.3k
    Meni je kod srbina bila puno bolja klopa prije nekih desetak godina (kolko se sjecam) neg kaj mi je bila zadnji put (prije nekih godinu dana). Precijenjen i prerazvikan restac.
  • ksapi
    4.1k
    Ja sam nedavno probao mijesano meso kod srbina i jako sam se razocarao, doslovno jedan od gorih rostilja koje sam ikad jeo.

    Stari kotac, Rustica i ostali su za njih televizoe u boji, ako im je takva hrana i inace.
  • Neron53
    1.2k
    Ponavljam, tko voli malo pikantniju klopu, Ruža Hrvatska i zapeceni grah su im odlican izbor
  • Droljo
    12.1k
    Ja sam nedavno probao mijesano meso kod srbinaksapi

    Tam se jede mljeveno. Kako veli kolega neron maznut ružu ili pljesku u kajmaku (za predjelo mazalice) i zapečeni grah. Nije to vrh vrhova ali onako prolazno. Za prije tekme zderat super. A nisu ni cijene bile nešto paprene kad sam zadnji put bio.
  • ksapi
    4.1k


    Bilo je i mljevenog u toj porciji, bilo mi je i to dosta lose.. krumpir zmrznuti iz friteze.. bas skromno
  • über alles
    1.7k
    Bio na crnomercu prije godinu dana,srednja zalost ,a cijene dosta visoke.
  • Neron53
    1.2k
    Ne znam da li je tko ikad navratio u GB13, pecenjaru od jednog naseg "kolege" sa tribine. Rostilj je izvanredan a ugodjaj naravno navijacki. Je da je malo dislocirano (Brezovica) ali vjerujte, isplati se doci :)
    Osim klasicnog rostilja , imaju burgere od Boškarina, odlicnu otkostenu piletinu.....bas sirok izbor
  • mali M
    6.7k
    koliko iznosi rekord?Eduardo

    Ma neznam, neki frajer ga je udahnuo za manje od minutu.. ja sam mislio da ga mogu isto tako negdje brzo, al organizam počne reagirati i ode u difens mode. Ono, znojenje, zujanje u ušima, drhtanje ruku... A ono 2 milje scolvila krene raditi... Pa sam odlučio ne žuriti i mislim da je to okej vrijeme... Samo je poslije belaj u želucu jer se i želudac mora hrvati sa isto toliko scolvila. Vjeruj mi dok ide unutra i kad ide van je najmanji problem, dok ga organizam pokušava probaviti je urnebes par sati.. a ono, svaka ideja je dobra dok si ne dokažeš suprotno :lol:
  • ksapi
    4.1k
    Sretna Nova svima, dragi Donamovci, uz tešku deliciju (btw ovo NIJE dalmatinsko, nego rimsko jelo) :grin:

    IMG-7918.jpg
  • Sajla
    7.1k
    Nemam slike jer je nastradalo prije nego smo se snašli, ali moram pohvaliti dragu jer je složila kolač koji je ubrzo dobio ime po glavnim sastojcima - borovnice, bademi i beze kore = BBB rolada :)
  • Droljo
    12.1k
    Uglavnom. Skuhali 3 bunceka (dimljeni). U tavi malo na špek se baci jedno kilu kiselog zelja (rezano). Poslije zelje ide u (novu, nismo htjeli riskirati sa vodom gdje su se bunceki kuhali) vodu sa par krumpira i nek se kuha. Kasnije se bunceki odkošte i natrgaju se nutra pa se kuha sve skupa. Začini po želji (može i zaprška tko voli) malo paradajza i udri. Seljačkije nemože. Tri sastojka :lol:
    IMG-20250124-213608.jpg
  • PlavacZRima
    370
    Trebao bi neke prijedloge za restace (ZG) - u obzir dolazi samo mesina. Fala unaprijhed na odg :wink:
  • Marktwain
    102
    Droljo's house of meat.
    Autentična moslavačka hrana.
  • Sajla
    7.1k
    Trebao bi neke prijedloge za restace (ZG) - u obzir dolazi samo mesina.PlavacZRima

    Steakhouse Opatija na Bukovačkoj nije restoran o kojem ćeš pričati svakome koga sretneš, neće te oduševiti uređenjem, neće dobiti Michelinovu zvjezdicu i biti na prvoj stranici gastronomskog vodiča po Zagrebu i Hrvatskoj - ali se za razumne novce tamo može pojesti dobro pripremljen komad mesa. Old school restoran koji me još nije razočarao.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.