• Neron53
    897

Kod Labusa idem iskljucivo na Ružu Hrvatsku i zapeceni grah . Izvanredna kombinacija. :)
  • Dino
    2.9k
    Meni je kod srbina bila puno bolja klopa prije nekih desetak godina (kolko se sjecam) neg kaj mi je bila zadnji put (prije nekih godinu dana). Precijenjen i prerazvikan restac.
  • ksapi
    3.2k
    Ja sam nedavno probao mijesano meso kod srbina i jako sam se razocarao, doslovno jedan od gorih rostilja koje sam ikad jeo.

Stari kotac, Rustica i ostali su za njih televizoe u boji, ako im je takva hrana i inace.
  • Neron53
    897
    Ponavljam, tko voli malo pikantniju klopu, Ruža Hrvatska i zapeceni grah su im odlican izbor
  • Droljo
    9k
    Ja sam nedavno probao mijesano meso kod srbinaksapi

Tam se jede mljeveno. Kako veli kolega neron maznut ružu ili pljesku u kajmaku (za predjelo mazalice) i zapečeni grah. Nije to vrh vrhova ali onako prolazno. Za prije tekme zderat super. A nisu ni cijene bile nešto paprene kad sam zadnji put bio.
  • ksapi
    3.2k

Bilo je i mljevenog u toj porciji, bilo mi je i to dosta lose.. krumpir zmrznuti iz friteze.. bas skromno
  • über alles
    1.6k
    Bio na crnomercu prije godinu dana,srednja zalost ,a cijene dosta visoke.
  • Neron53
    897
    Ne znam da li je tko ikad navratio u GB13, pecenjaru od jednog naseg "kolege" sa tribine. Rostilj je izvanredan a ugodjaj naravno navijacki. Je da je malo dislocirano (Brezovica) ali vjerujte, isplati se doci :)
    Osim klasicnog rostilja , imaju burgere od Boškarina, odlicnu otkostenu piletinu.....bas sirok izbor
  • mali M
    5.8k
    koliko iznosi rekord?Eduardo

Ma neznam, neki frajer ga je udahnuo za manje od minutu.. ja sam mislio da ga mogu isto tako negdje brzo, al organizam počne reagirati i ode u difens mode. Ono, znojenje, zujanje u ušima, drhtanje ruku... A ono 2 milje scolvila krene raditi... Pa sam odlučio ne žuriti i mislim da je to okej vrijeme... Samo je poslije belaj u želucu jer se i želudac mora hrvati sa isto toliko scolvila. Vjeruj mi dok ide unutra i kad ide van je najmanji problem, dok ga organizam pokušava probaviti je urnebes par sati.. a ono, svaka ideja je dobra dok si ne dokažeš suprotno :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.