• Marley
    3k
    Ma nije problem u skinny trapericama, uopce.
    Ali ovako podfrknute, s ovim cipelama, ova torba, pocupanih obrva :scream:
    Mislim sta je ovo, otkad frajeri nose TORBICE :cry:

Uopce ne padam na sirovine i krkane, ali neke granice bi ipak trebale postojati, izmedju muskog i zenskog stila. Ili ne :chin:

A zenske, sta reci. Evo kapa dolje svima vama kojima to tek slijedi u zivotu. Da upoznate zensku, svidi vam se, i da stvarno izgleda onako kako se na prvu cini da izgleda :rofl:
  • Sajla
    7.1k
    Mislim sta je ovo, otkad frajeri nose TORBICEMarley

6aff725b-7a6e-4f13-b8d1-848c92867201_text.gif
  • Mr Anderson
    10.6k
    Isprike, ali moram ovo podijeliti s vama.

Kaze, muska ulicna moda iz centra Zagreba...
    Pa dobro ljudi sta je ovo, koji k...c...

Mozda sam ja zadrta, evo ne znam. Ali ono, kad i zasto su muskarci poceli ovako izgledati :cry:
    Marley

Bože dragi, kud ovaj svijet ide? Kaj je to muško?
  • NitkoBitan
    22.8k
    Inace malo mi baca na Antu Ercega, a ni stilovi im se ne razlikuju previse.
  • Raul
    134

Evo ja nemam gripu. Već dosta godina je nemam, jedino ozbiljnije što sam imao u zadnje vrijeme je upala pluća, a nije da se nešto pretjerano zdravo hranim.
  • Majki2111
    3.8k
    Od kad su usluge kozmetičara rezervirane samo za žensku populaciju? Pa i ja čupam obrve, a heteroseksualno muško sam. Konac. 9 eur jednom mjesečno skupa sa šišanjem. I nisam jedini sa Sjevera koji isto čupa kod kozmetičarke obrve. Kaže kozmetičarka da im je trećina mušterija muškarci. I to oni stariji, bečka škola, ali dolaze muški svih godina. Vidio na svoje oči.

https://ibb.co/YBQvvZjm

Ovo sam ti ja, taman za razgovor za posao. Friško ošišan i obrve sređene i uske traperice. Čarape su božićne :lol: .

Ja ne znam zašto bi netko sa sličnim stilom bio manje muško od ostalih. Ak imaš pimpek i ak si hetero radi kaj hoćeš... :chin:
  • javolimtebejako
    1.9k
    preuske su ti te hlace majki
  • Marley
    3k
    Inace malo mi baca na Antu Ercega, a ni stilovi im se ne razlikuju previse.NitkoBitan

Oplakah :lol: :lol: :lol:
    Njegova luda glava, i ovaj stajling, bili bi kombinacija iz snova :ok:
  • Majki2111
    3.8k
    A preudobne. Vjeruj mi da probaš nebi se vratio na šire. Probao sam šire ponovo, ko da sam u vreći.
  • Hnlovac
    1.5k
    A meni erceg izgleda ko lik iz famoznog bocvanskog filma Bogovi su pali na tjeme
    neobavezno-15981-v.jpg

uske hlače gdje na stolicu moraš sjediti sporo kao da te netko naguzio ne mogu nikad bit udobne.
  • Majki2111
    3.8k
    Sjedam normalno. Hlače su udobne zbog elastina. Nađi slične hlače. Imaš tu popis materijala i isprobaj pa se vrati na široke.

Ja sam šire stvari nosio pred 10ak godina.
  • Hnlovac
    1.5k
    kakav je sastav tih hlača?
  • Dino
    3.3k
    Ja sam šire stvari nosio pred 10ak godina.Majki2111

Ja obrnuto :lol:

Sad se vise nikad ne bi vratio na uske majice, hlace i slicno. Ocito ovisi kakve uske odnosno siroke hlace kupis hahah
  • Marley
    3k
    Od kad su usluge kozmetičara rezervirane samo za žensku populaciju? Pa i ja čupam obrve, a heteroseksualno muško sam.Majki2111

Ma dobro, pusti mene, ocito sam ipak zadrta :grin:
    Uvjerena sam da imas sasvim normalne svoje obrve, koje ti jos i bolje stoje. No ako ti imas potrebu korigirati ih, tvoja stvar.

Ja nekako vise cijenim prirodno i unikatno, pod "cijenu" nesavrsenstva... nego suprotno.

Nisam rekla da je netko zato manje musko, ne ulazim u to :grin:.
    Ali nekad su te stvari bile rezervirane skoro pa iskljucivo za zenski spol, da su toliko opterecene izgledom. Jer to donekle namecu i drustvene norme.
    Vi muskarci, imate privilegiju da vam je dovoljno ne znam, otusirati se, odrzavati nokte, povremeno bradu i kosu, i dobro. Kako vam onda uopce padne na pamet cupati dlake s razno raznih dijelova tijela i slicno :grin:

No, kazem, nisam relevantna, znam da ima hrpa zena koje bi frajeru rado i nokte nalakirale.

@mlinchica sta ti kazes :cool: :grimace:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.