• Paggini
    37.1k
    Mudražija bi ti igrao za 150-200k imiro

Nikada, pa ni tada. Tražio bi minimum 500k, plus minus.
  • rokikaciga
    317
    Pa ne vjerujem da sada ima više od 10k mjesečno sa svim bonusima. I ne vjerujem da bi išao oguliti svoj klub
  • Zagi
    9.1k
    Da je Vrba Loksin, Mudražija nebi minute odigrao na 10ki ove sezone.
  • miro
    5.5k
    Pa trenutno ima ispod 100k

edit - za 2023. podaci s Fina Info "Ukupni prihodi u 2023. godini iznosili su € 68.526"
    to je bruto, znači više manje ukupni trošak kluba
  • Paggini
    37.1k
    Pa ako će doći igrati za 150k, može, ali neće doći jer će mu netko drugi ponuditi 400-500k. Moja predikcija, barem.
  • CastAway1986
    2.5k
    Mudrazija ima toliko jer mu je karijera bila u silaznoj putanji, da dolazi u Dinamo tražio bi makar 400K
  • Droljo
    11.9k
    Za tih pola sata gdje treba odmoriti baturinu ili stojkovića bolje juniore stavljat pa možda netko ispliva. Tih mediokriteta u kasnim dvadesetima imamo i previše na svim pozicijama. Bacanje novaca.
  • rokikaciga
    317
    Jel ovo još jedna od onih gdje će se pričati o Ivanušecu za 10 dana kako treba doći "svakog trena"?
  • rakurs
    735
    Ne vjerujem dok ne bude predstavljen :grimace:

Jel moguće da nakon više od mjesec dana dolazi? Vjerojatno su u Feyenoordu htjeli da bude u kadru do ove jučerašnje utakmice s obzirom da imaju ogromnih problema s ozljedama, nešto kao mi krajem prošle polusezone i da će ga sad napokon pustiti.

Što se tiče komentara njihovih navijača o Luki, nije da ga pljuju ili nešto slično, samo kažu da se jednostavno nije snašao, pogotovo u ovoj situaciji gdje je cijela momčad u nekoj crnoj rupi, a da je njegov 'pad' krenuo nakon ozljede neke.

Vidjet ćemo jel Olivari lupa, ali di ćemo s ovim silnim lijevim krilima u momčadi ako fakat dođe Ivanušec? :sweat:

Jedino ako Hoxha ode u neku Tursku ili negdje do kraja roka, inače imati njega, Ivanušeca i Pjacu za lijevo krilo... Ne znam. Nadam se samo da se ne gleda Luku stavljat na desno krilo ili u vezu.
  • Paggini
    37.1k
    i ostali, samo kad stavljate linkove na članke, pls ubacite ili cijeli članak ili neki sažetak onog što članak sadržava da ne dajemo klikove tim gmazovima, a i da imamo odmah imamo pregledno što i kako! :hearts:
  • Maximo
    692
    Jel smo stvarno riješili lijevog beka?
  • Droljo
    11.9k
    Jel smo stvarno riješili lijevog beka?Maximo

Sve i da je potpisao taylor nismo rešili ništa. Ne zna on šta je igrati lijevog beka u dinamu. Nek pita mubandjea, lecjaksa, mihu i sl. koji su dovedeni i sa većim pedigreom... Opet bude franjić igrao ili perković.
  • KaJJe
    349
    3, 2, 1
    Zona gori
  • keppi
    297
    Ovo bi zbilja bila super vijest ako je točna.
    Mislim da bi Marić morao već sada početi razmišljati o ljetnom prijelaznom roku.
    Moj prijedlog je zbog gotovo sigurnog odlaska Baturine na ljeto krenuti ponovo po Vidovića iz Bayerna...mislim da i njemu nigdje neće biti bolje nego li kod nas, a u njemu sigurno ima potencijala.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.