• Omake
    5.5k
    Statistika Vrbančića i Mudražije od ove sezone

yEfSTZw.png
  • Sbkbbb
    237
    malo ulog, rizika nema a puno mozes dobiti. Po meni bolja opcija nego ovi noname francuzi.
  • Laugreano
    3.2k
    Ova statistika je dokaz da Mudrazija nema sto radit u dinamu.
  • rokikaciga
    318
    Vrbu vratiti sljedeće sezone, a Mudroga potpisati besplatno. Sad ću reć kaj svi mrze...al obojica su Dinamovci i ti jednostavno nemožeš toliko platiti (barem Dinamo nemože) stranca da se bori za plavi dres kao netko tko ga odmalena nosi. Iznimka su dečki kao Max i Torrente.
  • GeneralNapoleon
    615
    Mudrazija je jednostavno pre slab na lopti i pas igra da bi imao mijesta kod nas. Mi mozda trebamo igraca koji ce podic trku i duele (makar po ovome ni u tome ne briljira), ali istovremeno mora bit barem dobar na lopti.

Mudrazija jedino donosi ulazke iz drugog plana. A mislim da nema smisla "zrtvovat" jednog veznog samo za to.
  • Sbkbbb
    237
    po statistici neki igraci iz hnla u zadnjih par godina bi trebali igrati u realu, a max karijere im je moj sibenik ili gorica.
  • OsamŠest
    4.5k
    Niti je Dantas igrač za Dinamo, niti je Mudražija igrač za Dinamo. Rog je, recimo, za tri klase bolji od obojice. Treba gledat u drugom smjeru..
  • rokikaciga
    318
    Po meni ga se nebi dovodilo kao prvotimca već kao "džoker" s klupe. Reć mu da nek se izbori za prvu ekipu i ako stvarno iznjedri to je fantastično. Jer mislim da svi zaboravljaju da nam treba 8 igrača koji su prošli nogometni put u RH (do 21 god) za Europu...oke ima ih ali i vidim da je Marić nakotio puno leglo stranaca kod nas.
  • Paggini
    37.1k
    Rog je, recimo, za tri klase bolji od obojiceOsamŠest

Slažem se, a ni on nije za Dinamo nažalost.

Nitko ovdje ne gleda Mudražiju i Dantasa van derbija s nama i s Hajdukom, to često bude ekstreman očaj. Mudražija pogotovo, koji je bio na klupi cijelu polusezonu do Hajduka i Dinama gdje je eksplodirao.
  • austrijanac
    5.4k

Tu se jako slažem.

Ako ništa, ako on kiksa, barem nećemo ostat s njegovim igračima u rosteru.
  • Mr Anderson
    10.4k
    Mudražija pogotovo, koji je bio na klupi cijelu polusezonu do Hajduka i Dinama gdje je eksplodirao.Paggini

Mudražija je bio na klupi iz drugih razloga, a ne zato što je loš. Otkad je vraćen u prvih 11, ubija. Zadnja dva kola jeseni 5 golova, sad dva Hajduku, protiv Rijeke mu poništen gol radi minimalnog zaleđa Goričana. Ne mislim da bi kod nas imao mjesta u prvih 11, ali radije bi na ljeto probao s njim, nego vraćao Vrbu koji se u Lokomotivi nije baš dokazao.
  • Paggini
    37.1k
    Mudražija je bio na klupi iz drugih razloga, a ne zato što je loš.Mr Anderson

Ok, moguće, nisam se interesirao baš za razloge, ali i kad se to stavi na stranu, prije kraja polusezone je bio jako loš. Sličan obrazac je imao i prošle - na pet losih, jedna izvrsna.

Nemam ništa protiv njega u Dinamu, došao bi za dž, ugovor ne bi bio MILIJUN EURA, ali ne mislim da je ta razina, jbg.
  • Mr Anderson
    10.4k
    Nemam ništa protiv njega u Dinamu, došao bi za dž, ugovor ne bi bio MILIJUN EURA, ali ne mislim da je ta razina, jbg.Paggini

Tu se slažemo. I ja sam prvenstveno mislio zato što je radi ovog što si napisao, rizik minimalan.
  • Jaro
    9k
    Mudrazija i Dantas su jos dva igraca za koje bi za godinu dana ocajnicki trazili kuoca, a za sezonu i pol sporazumni raskid samo da odu dzaba bilo kam...
  • miro
    5.5k
    Mudražija bi ti igrao za 150-200k i s obzirom na brojke. meni je njegovo dovođenje "no brainer"
    U ovoj situaciji, rizik minimalan, a dovodimo dokazanog HNL strijelca i asistenta
    Ja sam apsolutno za
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.