• Paggini
    74.8k
    Rog je, recimo, za tri klase bolji od obojiceOsamŠest

Slažem se, a ni on nije za Dinamo nažalost.

Nitko ovdje ne gleda Mudražiju i Dantasa van derbija s nama i s Hajdukom, to često bude ekstreman očaj. Mudražija pogotovo, koji je bio na klupi cijelu polusezonu do Hajduka i Dinama gdje je eksplodirao.
  • austrijanac
    9.7k

Tu se jako slažem.

Ako ništa, ako on kiksa, barem nećemo ostat s njegovim igračima u rosteru.
  • Mr Anderson
    17.4k
    Mudražija pogotovo, koji je bio na klupi cijelu polusezonu do Hajduka i Dinama gdje je eksplodirao.Paggini

Mudražija je bio na klupi iz drugih razloga, a ne zato što je loš. Otkad je vraćen u prvih 11, ubija. Zadnja dva kola jeseni 5 golova, sad dva Hajduku, protiv Rijeke mu poništen gol radi minimalnog zaleđa Goričana. Ne mislim da bi kod nas imao mjesta u prvih 11, ali radije bi na ljeto probao s njim, nego vraćao Vrbu koji se u Lokomotivi nije baš dokazao.
  • Paggini
    74.8k
    Mudražija je bio na klupi iz drugih razloga, a ne zato što je loš.Mr Anderson

Ok, moguće, nisam se interesirao baš za razloge, ali i kad se to stavi na stranu, prije kraja polusezone je bio jako loš. Sličan obrazac je imao i prošle - na pet losih, jedna izvrsna.

Nemam ništa protiv njega u Dinamu, došao bi za dž, ugovor ne bi bio MILIJUN EURA, ali ne mislim da je ta razina, jbg.
  • Mr Anderson
    17.4k
    Nemam ništa protiv njega u Dinamu, došao bi za dž, ugovor ne bi bio MILIJUN EURA, ali ne mislim da je ta razina, jbg.Paggini

Tu se slažemo. I ja sam prvenstveno mislio zato što je radi ovog što si napisao, rizik minimalan.
  • Jaro
    11.7k
    Mudrazija i Dantas su jos dva igraca za koje bi za godinu dana ocajnicki trazili kuoca, a za sezonu i pol sporazumni raskid samo da odu dzaba bilo kam...
  • miro
    8.4k
    Mudražija bi ti igrao za 150-200k i s obzirom na brojke. meni je njegovo dovođenje "no brainer"
    U ovoj situaciji, rizik minimalan, a dovodimo dokazanog HNL strijelca i asistenta
    Ja sam apsolutno za
  • Paggini
    74.8k
    Mudražija bi ti igrao za 150-200k imiro

Nikada, pa ni tada. Tražio bi minimum 500k, plus minus.
  • rokikaciga
    10.4k
    Pa ne vjerujem da sada ima više od 10k mjesečno sa svim bonusima. I ne vjerujem da bi išao oguliti svoj klub
  • Zagi
    14.9k
    Da je Vrba Loksin, Mudražija nebi minute odigrao na 10ki ove sezone.
  • miro
    8.4k
    Pa trenutno ima ispod 100k

edit - za 2023. podaci s Fina Info "Ukupni prihodi u 2023. godini iznosili su € 68.526"
    to je bruto, znači više manje ukupni trošak kluba
  • Paggini
    74.8k
    Pa ako će doći igrati za 150k, može, ali neće doći jer će mu netko drugi ponuditi 400-500k. Moja predikcija, barem.
  • CastAway1986
    5.2k
    Mudrazija ima toliko jer mu je karijera bila u silaznoj putanji, da dolazi u Dinamo tražio bi makar 400K
  • Droljo
    24.8k
    Za tih pola sata gdje treba odmoriti baturinu ili stojkovića bolje juniore stavljat pa možda netko ispliva. Tih mediokriteta u kasnim dvadesetima imamo i previše na svim pozicijama. Bacanje novaca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.