• Krizy
    51.7k
    Pa i da traži milijun godišnje (bez odštete) to je odlična cifra za igrača koji je bio među glavnim igračima u AZ-u i PaokaMihaljević

Jedan od glavnih igrača u AZ-u s 680 odigranih minuta (34 po utakmici).
    Jedan od glavnih igrača u Paoku s 1900 odigranih minuta (62 po utakmici).

Iskreno sumnjam.
    Valjda bi ga i zadržali da je bio među glavnim igračima, s obzirom na to da imaju novce.
  • ElDorado
    1.7k
    U 5 klubova nitko nije htio otkupiti njegov ugovor. Inace ta cuvena vezna linija Osijeka Soldo i Dantas protiv nas nije mogla preći centar.
  • Laugreano
    3.2k
    Da nam je SD neki renomirani lik, koji je nekad radio U Borussiji ili Ajaxu, i proda Sucica za istu cifru vecina bi pisala da je to dobar transfer.
  • rokikaciga
    313
    pa velika je razlika u voljnom momentu nekog stranca i nekog tko se s rodio s Dinamom u srcu...pogotovo protiv liliputanaca kao Gorica i Belupo. Da ne napomenem da je vjerojatno najbolji tehnicar uz Brunu u klubu bio.
  • Mr Anderson
    10.3k
    Valjda bi ga i zadržali da je bio među glavnim igračima, s obzirom na to da imaju novce.Krizy

Htjeli su, ali je zov Osijeka bio jači.
  • Crusades
    14.4k
    Samo asistenciju ima protiv nas, ništa puno.Mihaljević

Iz kornera :lol:
  • GeneralNapoleon
    610
    Jedina dva veznjaka iz HNLa o kojima bi uopce razmisljao su Selahi i Prsir.
  • Jaro
    9k
    Samo asistenciju ima protiv nas, ništa puno.Mihaljević

Izveo korner i to je sve kaj je svilenko napravio na utakmici. Dinamov vezni red ga pojeo... Da milju eura...
  • ElDorado
    1.7k
    Nakon što ga je hvalio Omake, a hvalili su ga jako i na Tribini, ne znam zašto se ignorira Pršira toliko. Možda bi stvarno bio dobar za nas.
  • GeneralNapoleon
    610

Pa mislim da bi nam na osmici odlicno sjeo jer lik rastura u duelima a ima i dobre kvote dodavanja. A bas nam fali netko tko ce dat malo duel igre nasoj vezi. Ne mislim da je neki preprodajni potencijal ali duzegodisnje rijesenje bi mogao bit.
  • Droljo
    11.9k
    Jebo vas preprodajni potencijal. Svake 3 godine prodamo jednog olma/baturinu i svake dvije jednog do dva šimunovića/jakića + lova od europe i ostalo. To bi trebalo biti dosta za dinamo kakav želimo. Kostur ekipe mora ostati.
  • keppi
    289
    Meni je zanimljiva jedna stvar....Galešić se spominjao i prije početka prijelaznog roka, pa čak i Franjć, za Roga se također pisalo da će se pokušati produžiti posudba. Ivanušecovo ime se također već dugo povlači po medijima, Kanga je također odavno bio spomenut...istina kao jedna od tri moguće opcije. Taylor se također već dugo vrti i ovdje po forumu. Tu su još Selahi, Dantas, Soldo i drugi.
    Ono što mene muči je podatak da niti jedan nije predstavljen kao želja trenera Cannavara (većina su bili opcije i prije njegova dolaska) ....kako da on uopće nema nekih svojih želja. Vjerujem da je možda poželio nekoga, recimo iz Italije, a koji je u našoj platnoj mogućnosti.... da bi ga uprava sigurno pokušala dovesti.
    Čudno da on nema igrača "koji mu baš nedostaje" ili dva kao pokojni Otto Barić.
  • IvO67
    14
    dantas želi biti najplaćeniji igrač u dinamu + keš za potpis ugovora
    po meni totalno neprihvatljivo
  • Droljo
    11.9k

On je projekt za koji se nadam da bude propao negdje drugdje.
  • IvO67
    14

slažem se
    moj izbor bi bio Belcar
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions