• NitkoBitan
    22.5k
    Meni taj Dantas ni po cemu nije "iskakao". Sigurno ima dobranu manu kad sa 24 godine igra u Osijeku.
  • Crni86
    7.7k
    dantas igrao za vikend protiv nas? Nisam ga bas nesto primjetio, a ti bi mu dao drugi najbolji ugovor u klubu.

Osim par bljeskova u ligi, mislim da on nije igrac za nas niti po kvaliteti a niti po tipu igraca koji nam nedostaje.
  • mosad
    821
    trebalo bi morena zivkovica vratit
  • Mihaljević
    11.5k
    dantas igrao za vikend protiv nas?Crni86

Samo asistenciju ima protiv nas, ništa puno.
  • Zagi
    9.1k
    Milja po sezoni je više nego kaj ima Miško.
    How yes no.
  • Crni86
    7.7k
    ne treba nam novi marko bulat
  • GeneralNapoleon
    615

Papogotovo kad nam se vrati Marko Bulat OG :lol:
  • Pacho
    182
    Toliko je SD uvjeren da je ovo sjajan deal da je cijeli intervju Indexu u nekom tonu opravdavanja.
  • čovjekjogurt
    1.3k
    Ja vidim da ostali HNL klubovi prodaju igrače za cifre za kakve ih nikad prije nisu prodavali. Rijeka uredno prodaje igrače za 5-6 milijuna, Hajduk je probio cifru od 10 milijuna a sada za Durdova koji ima 5 seniorskih utakmica traži 5 milijuna, Lokomotiva prodaje za 3 milijuna, Varaždin isto radi rekordne transfere...

ispada da svi dobivaju bolje ponude nego prije inflacije i da je jedino Dinamo zapeo u nekim bivšim vremenima po pitanju cijena. Nastavi li se ovaj trend Hajduk i Rijeka će za 5-6 godina prodavati igrače za jednake cifre kao što to radi Dinamo.
  • Carrasco
    4.9k
    Nevjerojatno mi je da neki pokušavaju opravdati ovaj transfer. Sučić je jedan od ključnih igrača Dinama, Dinama koji već godinama ima odlične rezultate u Europi, igra u reprezentaciji koja je bila 2. i 3. na svijetu. Dinamo je za veće iznose prodavao igrače kada smo bili katastrofalni u Europi, evo primjer Benković. Imali smo 0 bodova u Ligi prvaka, nismo bili prvaci pa smo ispali od Skenderbeua u kvalifikacijama za Europsku ligu i prodan je za tri milijuna eura više ako uračunamo inflaciju.

Dinamo 2013. u skupini sa PSV-om, Chernomoretsom i Ludogoretsom osvaja samo JEDAN BOD, ali Jozo Šimunović odlazi u Celtic u transferu od 7,5 milijuna eura.
    Ako uračunamo inflaciju 2,5 milijuna eura više od iznosa za koji smo dobili od Ivanušeca, i samo 4 milijuna manje od iznosa za Sučića.
  • nwankwo646
    442
    Lipo si napisa i postavija negativnu tezu. A šta da ga sad nismo prodali i na lito dođe ponuda od 25 iz Barcelone??? Zašto jednom ne probati pa vidit šta će bit???
    Inače, čini mi se da smo jedini klub na kugli zemaljskoj koji je u ovom roku dogovorija transfer za slijedeći rok. Ovo je klasična, kukavička, bolje vrabac u ruci...
    Ali, ja sam siguran da ovaj klaun s permanentnim podrugljivim osmjehom zapravo misli da je Pero bezveze igrač, da je ovo top cijena i da će on naći boljeg u Ligue 2.
  • Papastrumf
    13.9k
    Mislim da ovdje ima jako puno naivnih golobradih mladica koji jos uvijek ne razumiju sto je nogomet danas i kako funkcionira. Decki, nogomet je postao mjesto gdje netko najlakse moze oprati lovu ili ju zamraciti. Zasto je tako? Upravo zbog onoga sto kolega @Zambatine škude pokusava objasniti, a to je da vrijednost nekog igraca ovisi o tome koliko je netko spreman platiti za njega, ne postoji trzisna vrijednost kao u slucaju roba ili nekakvih usluga.

Postoje klubovi koji zaista pokusavaju biti casni i posteni, a to su vecinom oni gdje su navijaci i clanovi u vlasnickim strukturama i koji su na neki nacin klupski korektiv. S druge strane, postoji hrpa nogometnih djelatnika kojima je cilj iskljucivo vlastita korist.

Sto vi mislite, koliko je na svijetu preplacenih transfera, pogotovo tamo gdje neke trece osobe polazu pravo na odstetu igraca?

Sto mislite, koliko je slucajeva u nogometnom svijetu gdje djelatnik jednog kluba kaze drugome da preplati transfer jer on odnosno netko njegov polaze pravo na 20, 30 ili 50% odstete, koju moze podijeliti s ovime koji kupuje?
  • Efes Pilsen
    9.7k
    Znaci cijenu je na kraju formirao renome Intera i renome Dinama kao naivnog, navijackog kluba?
  • Dinaminjo
    1.3k

Vrtic lvl razmisljanje, bravo

Ne, nego nije svaka cifra koja izade u javnost "cista"
  • Papastrumf
    13.9k

Vidim da je i tebi problem shvatiti da ne pricam uopce o Sučiću nego opcenito o nogometnim transferima.

Svoje misljenje o Sučićevom transferu i odlasku sam napisao vec par puta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.