Može čisto rasprave radi, zašto je ova cijena smiješna, koja bi bila prihvatljiva i kojom računicom je prihvatljiva baš cijena xy? Ozbiljno me zanima — Zambatine škude
Evo samo mali primjer.. Ante Crnac je iz šugavog Rakowa prodan za 11 milja, Crnac ima veze s repkom ko i ja.. ta dva transfera su razlika 3 milje eura.. a kolika je razlika u kvaliteti između Crnca i Sucica? — Jurki
Obiteljsko srebro se ne prodaje za takve cifre, igrac koji tek treba nesto dati klubu. Ako se vec prodaje, onda moras izvuci vise. — Jurki
Na stranu parole o obiteljskom srebru, pitao sam koja je zadovoljavajuća cijena i zašto baš ona? — Zambatine škude
kad ukalkuliras inflaciju eura, inflaciju transfera, pa i kak sam napisal za usporedbu prodaju Crnca iz Rakowa. — Jurki
Pa na što si ukalkulirao inflacije, na početnu vrijednost od koliko i zašto baš na nju? Zašto nije 16, 18, 25 ili 40, nego baš 20? — Zambatine škude
Na onoga ko ga je prista prodati. — nwankwo646
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.