• Mihaljević
    11.5k
    Mi ne cijenimo svoje igrače, a masno cijenimo i plaćamo tuđe, to je naš najveći problem. Za 15M€ u današnje vrijeme dobiješ za četvrtog stopera Borrusije Dortmund, a ne startnog reprezentativca hrvatske reprezentacije.
  • Paggini
    37.1k

Ok, cijenimo Sucica na 20 milijuna. Nitko ga ne želi uzet, šta ćemo onda?

Čekat dok ne bude 20 milijuna, a to se nikad ne dogodi. Onda ćemo ga prodati za 9 milijuna.
  • dinon7
    1.5k
    Slažem se s kolegom da na Hrvatskom tržištu nema pojačanja za nas. Ali isto tako moramo biti svjesni da od hrvatskog težišta živimo i sa većinom talenata koje smo prepoznali na vrijeme smo dobro prošli. Razvili i prodali za dobar novac.
    Mudri nije i neće biti pojačanje za Dinamo ali je za mene greška propustiti Beyatta iz Istre ili Šotićeka na primjer. To su igrači na koje trebamo ciljati i nikako ih ne propustiti. Jer uz dobar razvoj to su igrači koji će od nas otići za višestruko veći novac. I tu trenutno vidim najveći problem sportskog sektora.
  • E46
    1.2k
    Stari moj, nikako me nece proci osjecaj da smo trebali ovaj rok kupit 5 klasa i zgazit hnl i uzet si pare od direktnog ulaska u ligu prvaka, nmg vjerovati i necu se pomiriti da nisu imali muda to napraviti.
  • Droljo
    11.9k
    kupit 5 klasaE46

To ne garantira ništa. Ekipa se mora složiti, biti klapa. Obrana se mora uigrati pa i golman skine nešto. Ako svi trče i ginu jedni za druge i špicu krene gol. Uglavnom, kolektiv izbaci pojedinca i tak je uvijek bilo.
  • Crni86
    7.7k
    Ekipa se mora složiti, biti klapa.Droljo

Nas sportski sektor prvo treba naucit zatvorit ekipu po pozicijama. Jos smo na tom levelu. Ne treba im nabijat stres i pre zahtjevne zadatke.
  • strukson
    0
    U guzvi sam pa bas ne pratim, ima kakav update oko Ivanuseca?
  • Blueshadow86
    2.4k
    U guzvi sam pa bas ne pratim, ima kakav update oko Ivanuseca?strukson

Već mjesec dana dolazi svaki dan.
    A ako si slučajno propustio, odlazi Sučić za vrtoglavih 14 mil. ojra.
  • skener
    1.7k
    trenutno opet na klupi
  • veselko tenžera
    3.9k
    Trenutno igraju kup s PSVom, gube 1-0 u 12. minuti. Luka kao i obično, zašarafljen za kraj klupe.
  • Izet Hajrović
    3.7k
    startnog reprezentativca hrvatske reprezentacije.Mihaljević

S ovim se zavaravamo, već sam pisao o tome. Bio je starter samo zbog ozljeda Kovačića i Majera, a inače su Modrić, Kovačić, Majer, Pašalić, možda i Luka Sučić ispred njega po hijerarhiji veznjaka. Da je barem igrao Europsko prvenstvo pa ajde, razumijem, ali igrao je Ligu nacija koju valoriziramo ovisno o tome kako nam paše. Do prije 2 godine je to bilo nebitno natjecanje koje je zamijenilo prijateljske utakmice pa nema veze što smo ispali u grupi, ali kada smo uspjeli osvojiti srebro, e to je onda jedno veliko natjecanje čiju ćemo medalju stavljati uz bok medaljama sa SP.
  • ShanKu
    1.3k
    možemo mi imat par klasa u prvoj ekipi, kad ih trener izvadi u 60. minuti i uvede senatore :sweat:
  • Jos-Optimus
    4.3k
    ostao je Bruno, a mogao je otići, a gro ekipe ga napada i vrijeđa
  • ElDorado
    1.7k
    Zanimljivo ti igrači koji nisu vani uspjeli sretni su kada se vrate i svjesni su da im je tu najbolje. Petko, Pjaca pa i Rog. Rog nazalost bez ikakvog pomaka od kad je dosao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions