Zašto bi netko baš svaki potez afirmativno pozdravljao i odobravao? — Tongo Doumbia
Ja kad sam stupio na ovaj forum, to je bilo mjesto teškog pluralizma i slobode izražavanja. — Tongo Doumbia
stvaranje tog narativa kako su svi koji imaju nešto konkretno za reći protiv aktualne uprave ili SD-a, zapravo nekakvi mrzitelji i trovači kluba. — Tongo Doumbia
Sve ono protiv čega su se prije svi borili je izvrgnuto ruglu jer se vraćamo na staro kad se pokušavalo opravdati ono što se opravdati ne može i stvoriti nekakav kult nepogrešivosti onih koji sada kao žele sve najbolje klubu, ali rezultati iz nepoznatih razloga izostaju. — sebenico
Bez imalo želje da se petljam u temu rasprave ...Super, neka si ti napisao da "sumnjas" u nepotizam da se ostali trovači zakače i ogade petnaest idućih tema. — Paggini
I sada je problem kaj je on to uopće iznio jer će se trovači zakačiti na svaku potencijalnu negativnost.
Hoće, da.
Problem su trovači, a posljedica je da se ne može istaknuti potencijalni nepotizam.
Zašto se ne rješava problem, a reagira se na posljedicu? — Zagi
Samo malo, čovjek je podijelio svoje stvarno iskustvo sa klubom. — Zagi
Ovaj forum je prije bio mjesto gdje su kolege forumaši ukazivali na sve loše što se radi u klubu. Bio je mjesto na kojem su se rađale ideje na koji način urediti buduće funkcioniranje kluba. Međutim, u zadnje vrijeme, koje koincidira s dolaskom nove upravljačke strukture, dojma sam da su administratori i još neki komentatori, uveli strahovladu koja pokušava onemogućiti bilo kakvu kritiku na rad onih koji sada vedre i oblače klubom, a materijala za kritiku itekako ima i to sve više ljudi uviđa. Sve ono protiv čega su se prije svi borili je izvrgnuto ruglu jer se vraćamo na staro kad se pokušavalo opravdati ono što se opravdati ne može i stvoriti nekakav kult nepogrešivosti onih koji sada kao žele sve najbolje klubu, ali rezultati iz nepoznatih razloga izostaju. Prema tome, ako će ti to da me trajno baniraš predstavljati zadovoljstvo, onda samo naprijed. Postojalo je vrijeme kad se smatralo da je jednoumlje poželjno stanje u društvu, ali je neslavno završilo. Isto će biti i u ovom slučaju kad će proturječnosti same sebi presuditi. — sebenico
zbilja nemaš pojma o pojmu pa prema tome ne bi ni trebao sudjelovati na forumu. — Mali dioničar
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.