• Jos-Optimus
    4.3k
    Pričamo i o klubu koji ima "navijače" kao ti, tako da su Džemo i Šokota premija.
  • NKDZ86
    2.8k
    kaj svi napadate čovjeka? ima više od 10 g. iskustva u marketingu na vodećim pozicijama, sigurno je zanimljiv kandidat i ja bi se na njegovom mjestu pitao. jel znao da je bilo soma prijava koliko već? nije, onda...
  • Paggini
    37.1k
    kaj svi napadate čovjeka? ima 10 g. iskustva u marketingu, sigurno je zanimljiv kandidat i ja bi se na njegovom mjestu pitao.
    lijepo je čovjek odgovorio na kraju...
    NKDZ86

Nije se pitao, nego optužio.

Oh, pardon, "posumnjao".
  • dumitrumitu
    1.4k
    Pa čovjek je rekao samo kako ima osjećaj da se radi o nepotizmu. Budući da u Šokoti i Džemi imamo dokaz da se zapošljava na temelju poznanstva a ne sposobnosti, nije čudno da ljudi posumnjaju kada se radi o drugim pozicijama.
  • Jos-Optimus
    4.3k
    auuu, ako ima 10 godina iskustva onda ok, definitvno nepotizam
  • noezg
    18
    Nisam rekao da ima, nego da se bojim, odnosno sumnjam, ali zanemarite, vjerojatno sam ja krivi primjer, bilo je sigurno boljih kandidata. Vidjet ćemo ubuduće šta će se dešavati.
  • NitkoBitan
    22.5k
    Kakvo smo drustvo postali da se 1000+ ljudi prijavi za 2 pozicije u marketingu, a xy struka pati od nedostatka radne snage :yikes:
  • noezg
    18
    A kad danas svatko tko napravi 2 instagram posta sebe zove markenting stručnjakom
  • emilperska
    8.3k
    Da Captain America se veseli tome što imamo najnesposobnijeg SDa od svih 10 prvoligaških momčadi. Sigurno bi bio tužan da imamo nekog razine Boto, Boromisa, Raič-Sudar, Mance koji dovode dosta veće klase od naše Dubravke Šuice s 90% manjim budžetom za izlazne transfere..

Ja razumijem da neki ljudi nakačeni na Dinamovo proljeće kritiku na Marića vide kao kritiku na cijelu pokret. Pa onda u toj nekoj maniri da štite DP, štite i Marića jer misle da je napad na Marića napad na Dinamo ili DP. Ali to u sušitini nije tako.

Loš sportski sektor će razjebat sve jer ljudi jednostavno vide da radi loše, da vizije nema i da lutamo na proslavu naslova u Split/Rijeku. A čak i da osvojimo naslov, momčad će na ljeto trebat takav redizajn da ćemo se morat riješiti 10 igrača i dovest novih 12. Ukratko, lošije stojimo sad nego prije 2 godine kad se sportski direktor zvao Ante Čačić :)

Imamo nesposobnog, potkapacitiranog sportskog direktora koji ne bi znao voziti skutera vrlo vjerojatno, a dobio je jako dobar auto na upravljanje i igranje..

I dodatno, ja nisam načisto da on opće ima dobre namjere uz to što je nesposoban. Možda je stavljen tu da razjebe sve.
  • Laugreano
    3.2k
    Bas bi bilo super da imamo SDa koji nakon 3 mjeseca pobjegne iz kluba, a Raic sudar je figura u Rijeci.
  • emilperska
    8.3k

Bravo, to što je Boto otišao na bolji ugovor nakon fizičkih prijetnji i propucanog auta napravi kao izgovor da imamo nesposobnu Dubravku Šuicu za SD-a.
  • Mr Anderson
    10.3k
    Marić je stvarno faca, na najmanje tri teme se trkelja o njemu, uglavnom samo recikliranje jednih te istih floskula.
  • Jurki
    15.1k
    Ja razumijem da neki ljudi nakačeni na Dinamovo proljeće kritiku na Marića vide kao kritiku na cijelu pokret. Pa onda u toj nekoj maniri da štite DP, štite i Marića jer misle da je napad na Marića napad na Dinamo ili DP.emilperska

Zar nije to malo bedasto?
    Maric je kroz 2 svoja roka i 1 poludirigiranim rokom sve pokazal.
    Nemoguce je da u godinu i pol neke stvari ni dan danas nisu rijesene.
    Boze dragi pa pricamo o 3 prijelazna roka.
    Ljeto, ajd tek je preuzel funkciju, bla bla bla, pa dobro.. a kaj bumo sad?
    Nismo osim stopera rijesili nist.. a bome zavrsiti Galesica je mogel i profa Globan (bez uvrede njemu, koji je ekspert kaj se ekonomije tice).
  • emilperska
    8.3k
    PerškaTongo Doumbia

Mene najviše smeta što se kritika i napadi na SD-a shvaćaju kao napadi na klub. To je 1 pozicija. Okay pozicija koja nas uništava. Ali otkad smo postali NH da se kritičare Marića proglašava mamićevcima, mrziteljima Uprave, mrziteljima Zajeca, mrziteljima Dinama na kraju hahaha. LP povremenim navijačima ili šta već.

Ugl jadno..

Još gore ako se ne vidi opasnost u tome da potkapacitiranost sportskog sektora ruši jednu ideju i pokret koja je je bila vrhunska..

Kada se napadao Bjelica ili Jakir, onda to nisu bili mrzitelji kluba, Zajeca odnosno mamićevci. Kad je u pitanju Dubravka Šuica, onda sad imamo povećanu količinu novostvorenih mamićevaca..
  • Jurki
    15.1k
    Mene najviše smeta što se kritika i napadi na SD-a shvaćaju kao napadi na klub. To je 1 pozicija. Okay pozicija koja nas uništava. Ali otkad smo postali NH da se kritičare Marića proglašava mamićevcima, mrziteljima Uprave, mrziteljima Zajeca, mrziteljima Dinama na kraju hahaha. LP povremenim navijačima ili šta većemilperska

Danas sam ja dobil takvu etiketu, da placem za bivsom upravom.
    Isto, se zaboravlja, kaj smo svi mi pisali protiv bivse uprave.. sve se to zaboravilo.
    Znaci, ako se nesto kritizira.. odmah se kelje etikete na celo.. i jos brani neobranjivo.
    Pa jebemu, da je bar taj Maric dobar sportski direktor.. nebi nitko slovca beknul.
    Jer ako je sportski direktor dobar, onda i klubu ide dobro, ne zaostaje taj klub 7 bodova iza jednog poluraspadnutog i 5 iza drugog poluraspadnutog kluba.
    A svi vidimo da nije dobro i da se puno toga nije maknulo s mrtve tocke.

Edit: kada SD dobije vritnjak, prvi ce udariti po istom kak je dobar potez Uprave kaj ga se torpediralo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.