• sebenico
    1.2k
    Pa izlazila su financijska izvješće i kad su ukradeni deseci milijuna eura iz kluba i tada je sve računovodstveno bilo u redu. Praktično svi komentatori su na ovom forumu zagovarali transparentnost i novoj upravljačkoj strukturi je to bio jedan od proklamiranih ciljeva. Sada odjednom pitanje na što se troše financijska sredstva više nije dobrodošlo. Apologetima ove nesposobne klike smeta kad se ukazuje na nedosljednosti i traže odgovori, a čak se i zagovara netransparentnost. Oni koji ništa ne skrivaju ne bi se trebali bojati pitanja, ali nesumnjam da se racionalan odgovor na što je potrošeno 50+ milijuna eura ne može odvojiti ili od nesposobnosti onih koji nesavjesno raspolažu financijskim sredstvima ili od nečeg mnogo goreg.
  • Papastrumf
    13.9k

Place igraca i stozera s bonusima za ulazak u LP su x2 od ovog iznosa sto si naveo.
    Inace, Manenica je detaljno objasnio prihode i rashode na Skupstini. Isto je trebalo biti i na clanskom danu da nije doslo do onog rezultatskog debakla pa se krenulo odmah s pitanjima, bez prezentacija.
  • NORTE
    13.4k
    Gledajući u budućnost, kime bi dinamo zamijenio ove dragulje na ljeto?
    35530723.jpg
    Takvu kvalitetu je skoro nemoguće nadomjestit.
    Mislim da takve tu još nisam gledao.
    Šteta je samo da momčad oko njih u dva roka nije baš ozbiljnije pojačana da ovi dragulji još više doprinesu dinamu.
    Mislim da ovakve dvije svjetske klase dugo nećemo gledat u klubu.

Trenutno imamo Stojkovića i Kačavendu, ali ni blizu kvalitete viđene od ovog dvojca.
  • Jaro
    9k
    Place igraca i stozera s bonusima za ulazak u LP su x2 od ovog iznosa sto si naveo.Papastrumf

Znaci 30-40 milja za place i premije igracima i stozeru? Godisnje? Onda svaka tekma koju ne nalupaju HNL konkurenciju s 3 razlike zasluzuju vrijedjanje do sljedeceg kola...
  • austrijanac
    5.4k

To se uvijek pitamo kada prodamo nekog od talenata.

Uvijek netko iskoči, pa mislim da nema problema oko toga.

Sučić je došao neočekivano na pripremama kod Igora pa se utaborio kod Sergeja, tako da sam optimista kaj se toga tiče.

Baturina je svjetski talent i mislim da ćemo čekat 3-4 godine na takvog igrača što je ok.
  • blubach
    754
    Place igraca i stozera s bonusima za ulazak u LP su x2 od ovog iznosa sto si naveo.Papastrumf

Ovo me iskreno izrazito negativno šokiralo. Dinamo plaća 35-40m eura za ovo smeće od igre (svaka čast za LP gdje uglavnom igramo kontraški i nema veze s igrom kakvom gajimo)???
    Ljudi moji, mi moramo shvatit kakav je to debakl s obzirom na konkurenciju. Ako ne počnu uskoro padati glave, očekuju nas jako mračna rezultatska vremena.
  • Dinaminjo
    1.3k
    Evo npr u 2024 ce se priznati 2m troska od Boska ako prije nisu odradili uskladenje zbog ozljede..

Naime transfer od 4m se knjizi u 4 god ugovora, dok ne dode odlaska iz kluba kada se priznaje sve preostalo.
  • Progressive overload
    175
    Si ziher da su toliko veliki bonusi za ulazak u LP? Kužim da smo smo skurili dosta na trenere ali ovo je baš previše. Jel se možeš sjetiti kad i gdje je to pričao?Po tome Dinamu financijski se više isplati igrati EL.

Edit: našao sam njegov intervju od 05.12. i nakon skupštine i nigdje on to ne govori.

Miješaš prihode i rashode, ako imaš veće prihode od rashoda onda si u plusu a ako imaš veće rashode onda gubitak (pitaj južnjake za detalje o tome).
  • miro
    5.5k
    Stari moj, 35 milja za place i bonuse...

Ali u svakom sličaju hvala @Papastrumf za info, napokon nešto konkretno i detaljnije po pitanju rashoda
  • NORTE
    13.4k
    Malo o vrlo skorom raspletu situacije u ovoj sezoni.

Sad imamo dvije domaće tekme protiv klubova sa zadnje dvije pozicije na tablici.
    Očekujem i Ivanušeca tu.

Rijeka dočekuje Istru pa ide u Osijek.
    Hajduk dočekuje solidni Varaždin pa ide u Pulu.

Već u iduća dva kola vidim smanjenje našeg minusa.

Nakon toga idemo u Rijeku, a Hajduku dolazi Osijek.
    Poslije toga slijedi kup u tjednu i onda je derbi.

Mislim da ćemo već nakon derbija bodovno biti vrlo blizu prvom mjestu, a nakon toga ima još 12 kola za odigrat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.