• Mislav
    21
    Vidim da se u više navrata spominje Dinamovo Proljeće, pa ću pitat par pitanja koja mi nisu jasna...

Kako je funkcionirao odabir ljudi koji će biti na listi Dimamovog Proljeća i kada su ih BBB odlučili podržati? Jesu li BBB zajedno s glavnim figurama Dinamovog Proljeća radili listu skupštinara ili?

Mene ovo čudi jer je postotak ljudi koji su glasali za Dinamovo Proljeće preko 88%.
    Osobno čini mi se kako su BBB podržali Dinamovo Proljeće, a ostali su navijači samo zaokružili ono što oni podržavaju... Koliko je ljudi opće razumjelo programe tih dvaju struja?

Ovo me podsjeća na parlamentarne izbore kada prenzići i nakon 30 godina glasaju za HDZ na račun blagopokojnog predsjednika Tuđmana... Tu se onda postavlja pitanje tko takvim ljudima koji nemaju elementarno znanje o političkim zbivanjima daje pravo glasa, od takvih glasača dijete od 15 godina racionalnije može mislit. Malo sam sad skrenio s teme...

Ako netko zna može li objasniti kako su zapravo funkiconirali izbori i sastavljanje lista...
    Ne osuđujem novu upravu niti način na koji su došli na vlast, ipak je taj način potpuno demokratski, (unatoč tome što demokracija kao takva ima ogromnih problema kao društveno uređenje)
  • deda
    34.7k
    Pitanje je legitimno, a odgovor može trajati satima uz kavicu. Kako nastaju bilo kakvi pokreti, ideje? Ne postoji trenutak već je to proces koji traje godinama. Tako i okupljanje ljudi, upoznavanje, stvaranje povjerenja, uočavanje sličnosti i različitosti.
  • Mislav
    21
    hahahahahaha, nisam pretjerano aktivan na forumu, napravio sam račun da vidim stare slike i kolekcionarstvo, tako da oprosti ako pitam pitanje koje je postavljeno već 100 puta

ja sam sad na godišnjemu, tako da ti ako si zainteresiran za jednu kavu na kojoj ćemo raspravit o tome, samo naprijed
  • deda
    34.7k
    Nema frke, navrati do Bjelovara. :cool:
  • masacusec
    4.5k
    Konstruktivne kritike i bilo kakve kritike moraju biti prihvaćene i iz njih gledati najbolje izvući.Toni90d

Dosta njih ovdje "iskorištava demokraciju" i kroz prizmu "konstruktivne kritike" na jedan zapravo destruktivan i maliciozan način žele minirati rad nove vlasti u klubu. I ja sam očekivao neke bolje reakcije nove vlasti, no ova konstantna bockanja i počkaljivanja jesu metode koje indikativno asociraju na mamićeve obračune s neistomišljenicima koji su momentalno odstranjivani iz kluba.
    I upravo ova sadašnja vlast u klubu je razbila to jednoumlje i nametnula pluralizam u modusu vođenja kluba...za primjer drugima!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.