• Paggini
    37k
    nego zato što me nisu ni na razgovor zvali, kužiš?noezg

Pa zasto bi te zvali na razgovor? Ako su selektirali 10 ljudi, zovu 10 na prvi krug, 5 na drugi i dogovore se uvjeti s jednim.

Ne zoves 100 ljudi na razgovor, barem bi ti kao voditelj marketinga to trebao znati
  • noezg
    17
    Nema te pozicije na koju smo ikad zvali samo 10 ljudi ako je bilo 100 vrhunskih kandidata, zašto bi to radio? Pa naravno da ih želim čuti što više i utvrdit koji od njih najbolje odgovara potrebama tima i kompanije. Networking je relevantniji u kasnijim krugovima.

Ne kažem da je tako, samo da sumnjam, stvarno mi je čudno i ne bih volio da je naša borba ovako nešto dala. :)
  • The Undertaker
    6.5k
    Trošak plaća zaposlenika i igrača imate u svakom financijskom izvješću jasno naveden. I ovdje je bilo napisano više puta. Plafon je, ako se dobro sjećam, bio oko 25 mil eur. Vidit ćemo gdje smo sa iznosom za prošlu godinu. Klub na plaće treba trošiti minimalno 50% budžeta, poželjno i više.
  • vjeko1701
    11.9k
    Uz svo dužno poštovanje ali tvoja priča zvuči ko klasnični "nisu mene uzeli, mora da je namješetno". Ispričavam, se "nisu mene zvali." Možda jednostavno nisi upao u krug onih koje jesu.
  • noezg
    17
    Možda, ja ti samo kažem kakav je moj dojam i to sam podijelio. Vidjet ćemo u skorijoj budućnosti šta će se dešavati u i oko kluba.
  • vjeko1701
    11.9k
    Tvoj dojam se bazira na jednoj okolnosti vezano uz koju ne znaš nijedan detalj. Ne znaš koliko je ljudi prijavljeno, ne znaš životopise onih koji su prošli dalje od tebe. Znaš samo da ti nisi kontaktiran i na bazi toga imaš "dojam" da je do nepotizma.
  • noezg
    17
    No dobro, nećemo više o tome, nebitno, zanemarite.
  • Chempers
    460
    Pričamo o klubu gdje su Dzemo i Šokota glavni skauti, dakle super bitne pozicije. Zasigurno imaju na tone iskustva i kontakata i oteli su ih iz ralja drugih klubova koji su se tukli da ih dovedu. Zasto bi onda sumnjali da su i u marketing doveli samo najsposobnije nakon detaljnog vettinga.
  • Bosskovitz
    14.4k
    To se uvijek pitamo kada prodamo nekog od talenata.austrijanac

Upravo to. Modrića se nije moglo nadomjestiti, Pjacu se nije moglo nadomjestiti, Olma se nije moglo nadomjestiti, Ivanušeca se nije moglo nadomjestiti, isto tako se sada neće moći ni Baturinu nadomjestiti, a ako sve bude odlično - za koju godinu se Stojkovića neće moći nadomjestiti. To je tako.

Nisam nigdje rekao da je zato što ja nisam dobio posao, nego zato što me nisu ni na razgovor zvali, kužiš?noezg

Gledaj, na toliki broj prijava, vrlo je lako moguće da su imali 10-ak kandidata koji su im se na prvu svidjeli više. Govorim ti to zato kaj znam koliko je stotina prijava stiglo, a s druge strane imam prijatelja koji je razmišljao da se prijavi na jedan drugi natječaj u klubu i bio je ozbiljno prekvalificiran - ali jbg, Dinamo je to. Nije se na kraju prijavio, no sigurno se i na ovu poziciju u marketingu prijavilo mnoštvo ljudi koji imaju i više iskustva od onoga što bi trebalo imati baš zato kaj se radi o Dinamu.

Ono kaj hoću reći je - ajmo ne skakati pred rudo s optužbama o nepotizmu koje se temelje na ovako klimavim argumentima. Dinamo nije državna uprava i nema nikakvu obvezu raspisivati natječaje za radna mjesta pa sigurno to ne radi da bi ispunio neku formu nego zato da pronađe najkvalitetnije ljude.

Sada odjednom pitanje na što se troše financijska sredstva više nije dobrodošlo.sebenico

Ako misliš da je transparentnost to da član uprave dežura na Zoni i odgovara anonimnim profilima na pitanja, onda si poprilično krivo protumačio značenje pojma "transparentnosti".
  • Paggini
    37k
    Zasto bi onda sumnjali da su i u marketing doveli samo najsposobnije nakon detaljnog vettinga.Chempers

Bravo pametnjakoviću, jel niste ti i tvoja kamarila srali da klub ima predobar marketing kad ste kritizirali rad SDa i sportskog sektora?

Pa kako sad to, da marketing koji izvrsno funkcionira i radi u ovo kratko vrijeme dovodi preko šnjure nesposobne ljude?

Pa daj mi to objasni.

No dobro, nećemo više o tome, nebitno, zanemarite.noezg

Super, neka si ti napisao da "sumnjas" u nepotizam da se ostali trovači zakače i ogade petnaest idućih tema.
  • austrijanac
    5.4k
    Transparentnost je kada svojim članovima predstaviš brojke redovno, omogućiš članski dan i postepeno otvoriš klub javnosti.

Transparentnost nije kad Joži ili Ivi moraš objašnjavat na fejsu/forumu zakaj je oružar kupio tu kosilicu a ne onu drugu.

Jebala vas više transparentnost.
    I ovako se zna skoro svaka pozicija u Dinamu i tko radi/ne radi, kaj bi još trebali imat temu s plaćama i regresima.
  • vjeko1701
    11.9k
    Super, neka si ti napisao da "sumnjas" u nepotizam da se ostali trovači zakače i ogade petnaest idućih tema.Paggini

Bit će bonusa za banove barem.
  • Bosskovitz
    14.4k
    Bravo pametnjakoviću, jel niste ti i tvoja kamarila srali da klub ima predobar marketing kad ste kritizirali rad SDa i sportskog sektora?Paggini

Ajde da se ne pravimo kako car nije gol; Chempers, Captain America i ostatak ekipe nisu ovdje da bi vodili neke konstruktivne rasprave nego da bi kurili vatru i izmišljali probleme, odnosno dramatizirali i preuveličavali one koji zaista postoje. Nije njih ni malo briga za transparentnost, to im je samo trenutno bojište dok ne dođe nešto atraktivnije. Uvijek isti narativi, uvijek iste pizdarije još od "nisam za Mamića, ali..."; samo se rečenice aktualiziraju. Već toliko puta viđeno da je dosadno.
  • Jos-Optimus
    4.3k
    Pa čovječe Božji, ako ima 1300 prijava, misliš da sve treba zvati na razgovor? Pa stvarno, u kojem svijetu neki ljudi žive?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.