• Krizy
    76.9k
    Samo što Dinamo nema vremena čekati.
    Treba nam desno krilo koje radi razliku odmah.

Ako dođe Ivanušec, on i Pjaca će u prvih 11, a Cordoba neka uskače po potrebi.
  • GeneralNapoleon
    2.8k

Pa rezultati skole su se digli opet malo a i imamo par perspektivnih klinaca na vidiku. Mislim da je recimo i Banovic bio dobar izbor za trenera.
    Al dobro nije da me boli briga. Sto se mene tice moze ga se potpuno odstranit od kluba.
  • don
    22.1k
    Dario Špikić - 15
    Nathanael Mbuku - 2
    Juan Cordoba - 1
    Arber Hoxha - 3
    Gabriel Rukavina - 0
    Antonio Marin - 1
    Luka Menalo - 5
    Takuro Kaneko - 2
    Mahir Emreli - 7
    Iyayi Atiemwen - 9
    Izet Hajrović - 6
    Lirim Kastrati - 2
    Damian Kadzior - 16

ovo je statistika golova naših krila (izuzev Oršića i Ivanušeca) u Dinamu od Juniora Fernandesa.

vidin svi impresioniraju golovima.
  • emreli21
    457
    Samo kaj je Kadzioru za 16 golova trebalo 70 tekmi, Špikiću za 15 njih 150
  • don
    22.1k
    a di su ostali? Zašto su svi tako neefikasni, uključujući i naše špice?

i totalno je glupo nogomet gledat kroz prizmu statistike.
  • Paggini
    99.4k

Brajko, nemoš od ovih nabrojanih dva poštena igrača složit, a i indikativno je da Kadzior u 58 utakmica koliko je bio u Dinamu, ima više golova nego Špika 150, a radilo se o solidnom desnom krilu u najboljem slučaju.

To što su ostali loši, ne znači da je Špika dobar.
  • Jurki
    27.9k
    Nadam se da ce 18. veljace ujedno biti i posljednji radni dan sadasnjeg sportskog direktora u Dinamu.
    Niti jedan goruci problem nije rijesen, osim napadaca.. a i taj problem je napravil nas vizionar prodajom Brodica.
    Lijevi bek - krpa veznjak na posudbi.
    Misic - molimo dragog Boga da ga posluzi zdravlje.
    Rog - pokusavam opravdati produzetak posudbe, al nejde.
    Desno krilo - placeno 2 milje eura, ne igra, Mbuku nije krilni igrac.

O zivote, limunova koro..
  • don
    22.1k
    to su sva naša krila od Juniora Fernandesa.

nogomet nije statistika i ne možeš tako uspoređivat kompletnog igrača.
  • Paggini
    99.4k

Pa ali nitko ovdje nije dobar. To što oni nisu dobri, ne znači da je Špika dobar hahah. A i kad već bacaš brojke golova, možeš baciti i broj utakmica/minuta koje su igrali.
  • Orc123
    17.4k
    uspoređujes krila koja su tu bila velika vecina sezonu ili dvije a spika ovo skupio za 4 i pol godine....nesuporedivo je ....nitko ne veli da je los igrac ali je to cista rotacija...Kadzior je bio puno ozbiljniji igrac od od njega, Emreli nije krilo a Hoxha nije nista losiji od Spike...oboje su rotacijski igraci bez neke nogometne inteligencije...Spika bolji u duelu, Hoxha bolji dribling.....igraci u 5 deka...Hajrovic je bio bolje krilo isto...stavio si Mbukua i Cordobunkoji su ru pola godine a ovaj je bio 4 i pol godine...daj budi realan brate, pa to je neusporedivo ..

Ja Cak vise bitnijih golova od Atienwena se sjecam nego od Spike......a Atienwen fakat nije bio igrac za Dinamo...
  • marcio amoroso
    54.2k
    Dečki dosadni ste sa Špikićem. Tema je sportski direktor i molim da se držite teme.
  • don
    22.1k
    pa dobro Paggini, nije. Ali ponavljan to su sva naša krila u Dinamu. I napadači također nisu efikasni bili šta ne znači da su bili loši igrači.

evo ti primjer, bek koji ima 10 asistencija i igra u jednom pravcu je lošiji od beka koji ima 2 asistencije ali igra u oba pravca. Sad kad tražiš po statistici ćeš reć da je ovaj prvi bolji, ali nije (hipotetski)

daj budi realan brate, pa to je neusporedivo — Orc123

pročitaj opet, to su sva krila. Naravno da nećeš uspoređivat Rukavinu i Ivanušeca.

Dečki dosadni ste sa Špikićem. Tema je sportski direktor i molim da se držite teme. — marcio amoroso

:up:
  • ElDorado
    15.1k
    Ja mislim da su i zadnji podržavatelji SDa na izmaku snaga jer ovo sve stvarno više nema smisla. Ponekad se čini da on sve nas zajebava s onim glupim smiješkom i potpunim manjkom samokritike. Inače se priča, uopće ne znam da li je to istina ali ak se priča valjda nekaj ima i u tome, da je mnogima u IO već pun kurac njega i pustih obećanja.
  • Enco
    635

Ako se ne varam, a ne varam se Maric je školu preuzeo sredinom 2023 , svi ti perspektivnih klinci su već i bili tamo.
    Što se tiče Banovica jedan od rijetkih dobrih trenera u školi, a ne postavlja se pitanje stvarnog razloga njegova odlaska .
    Tko ga je naslijedio , Polovanec!?
    Ne tvrdim da je Polovanec loš izbor, vrijeme će pokazati, ali doveden je kao trener za individualni rad s obranbenim igračima ,toliko bitna pozicija da jos nisu doveli zamjenu .
    Po odlasku Banovica odmah gurnut na juniore, usput rečeno Polovanec je šogor Mariceve desne ruke Milica.
    Već sam pisao o sporazuminim raskidima ugovora sa pojedinim igračima, a jedan od njih iz drugog ZG kluba odmah prodan u RBS za pozamašnu cifru.
    Ček ti ga sporazumno raskidas, a za tri mjeseca ga neka "budala" iz RBS kupuje za milju iz drugog
    Zg kluba.
    Mislim da u školi ima dosta problema, a siguran sam da ljudi iz I.O. do sad nisu imali vremena s tim jako bitnim segmentom kluba ozbiljnije se pozabaviti, a vjerujem da i većina njih o samom Maricu i nemaju baš neko misljenje.
    Jednostavno Dinamo treba u sportskom sektoru sposobne , dokazane i neovisne ljude, a Maric nije ništa od toga.
    Imamo I.O. satavljen od vrhunskih (vecina njih) ljudi takav nam treba biti i sportski sektor.
  • marcio amoroso
    54.2k
    jedan od njih iz drugog ZG kluba odmah prodan u RBS za pozamašnu cifru.
    Ček ti ga sporazumno raskidas, a za tri mjeseca ga neka "budala" iz RBS kupuje za milju iz drugog
    Zg kluba.
    — Enco

O kojem igraču se radi?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.