• emilperska
    8.3k
    nije on kriv što ne znacibona

On zna 10 jezika i proputovao je cijeli svijet dok je proucavao kako se rade vafli!
  • Crni86
    7.7k
    Edit
    Ja nigdje u tekstu ne vidim tu izjavu.

Naso…. Da igrac ostane razocaran. I to rec u izjavi za medije…
  • Paggini
    37.1k
    dok je proucavao kako se rade vafli!emilperska

Stari, upozoren si već tri puta, ne da mi se opet ponavljati, samo prestani s ovim spuštanjem na najnižu razinu komunikacije
  • Dragon1Warrior123
    3.8k
    Ako je stvarno ovo izjavio treba letit čovjek naglavačke iz kluba...
  • Jurki
    15.1k
    Kaže Marić "Da nismo prodali Sučića u Inter, možda bi bio razočarancibona

Nadam se stvarno da je ovo neka zajebancija.
    Pocel sam post ak je ovo tocno - direktni crveni karton ima od mene.. pa taman da dalje dovodi same Messije, Haalande, Yamale.

Vidim objavljen clanak.

MARŠ IZ SVETINJE
  • GeneralNapoleon
    595

Pise da bi na ljeto Inter mozda odustao pa bi igrac bio razocaran.

Uz to argumentira takoder sa velebnom reputacijom jer je ovo tek peti transfer u top klub.
    I kaze da nema garancije da bi mu na ljeto cijena bila veca.

Jadan mi je iskreno stav naseg SDa. U principu pokazuje time sve ono sto ne zelim vidjet od sportskog direktora Dinama.
  • Nolifer
    9.4k
    O majko mila, stvarno nemrem vjerovat da se to dešava i da je to izjava, ako je to stvarno istina, po meni palac dole. Jer gle, nemreš to izjavit pogotovo ne u trenutku, kad klubu treba svaki kvalitetan igrač koji bu se borio za moguću dvostruku titulu, to sigurno ne. Tak da ne znam, do kad moramo trpit takve izjave? Koje su možda maliciozne i štetne za po klub?
  • Crni86
    7.7k
    velebnom reputacijom jer je ovo tek peti transfer u top klub.GeneralNapoleon

To znaci da na cifru dobimo onda jos 50% od dogovorenog iznosa? To je valjda neki bonus jer ide u top klub? Kaj bi inace prico o tome?

kaze da nema garancije da bi mu na ljeto cijena bila vecGeneralNapoleon
    Ha stari nije stvar tu procijene vec i znanja kako nekog prodat. Ili to imas u sebi ili nemas. Ne bi me cudilo da su talijani ponudili 18 a on je reko ma on vam vrijedi najvise 14.
  • emilperska
    8.3k

Evo necu vise..
    Ali covjek se bavio vaflima i imao "vaflaonu" koja je propala/zatvorena.. Da li je to laž?
    Zasto ne smijemo pisati da se nakon kratke nogometne karijere i ove funkcionerske bavio vaflima i da te poslovnice vise nema..

Sam je u jednom intervjuu rekao da je to vidio u Francuskoj i odlucio dovest u ZG..
    https://arhiva.nacional.hr/clanak/101512/na-ideju-za-biznis-s-vaflima-dosam-sam-igrajuci-za-lille

Ne znam sto je tu laganje, trolanje da se bavio vaflima prije Dinama i da nije islo..

Ali ako je odluka da nema vise spominjanja vafla u njegovom kontekstu, prestat cu..

Mislim tanka je granica zabrane trolanja, cenzure i autocenzure..
  • Jurki
    15.1k
    Ovo ispada ko da smo nk Špickovina, pa da nam mora biti na čast i ponos kaj se mozemo naguziti jednom Interu da nas jebe.

Sramota.
  • ElDorado
    1.7k
    Dobro malo izvuceno iz konteksta, ali cijela njegova izjava je opet iz pozicija istog narativa kakav je imao lopina: Dinamo mora biti sretan što Inter kupuje našeg igrača. Taj kompleks malog kluba meni je naprosto iritantan.
    Taj lik živi u potpunoj deluziji.
  • GeneralNapoleon
    595
    To znaci da na cifru dobimo onda jos 50% od dogovorenog iznosa?Crni86

Evo ako prodamo jos 5 igraca ispod cijene izravno u top klub onda kod 11. dobijemo dodatnih 10% od sljedece prodaje. Sopic ima Ina loyalty karticu, a Maric ima reputacijsku loyalty karticu :lol:
  • Blueshadow86
    2.4k
    Ako je stvarno ovo izjavio treba letit čovjek naglavačke iz kluba...Dragon1Warrior123

Trebao je odavno, a ne tek nakon ovakve izjave.
  • Paggini
    37.1k
    Mislim tanka je granica zabrane trolanja, cenzure i autocenzure..emilperska

Tako je, pogotovo kad te vafle koristis u svrhu trolanja i ruganja. Napisi normalan post bez ubacivanja vafla, samo te to tražim.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.