• Krizy
    51.6k
    Samo što Dinamo nema vremena čekati.
    Treba nam desno krilo koje radi razliku odmah.

Ako dođe Ivanušec, on i Pjaca će u prvih 11, a Cordoba neka uskače po potrebi.
  • GeneralNapoleon
    591

Pa rezultati skole su se digli opet malo a i imamo par perspektivnih klinaca na vidiku. Mislim da je recimo i Banovic bio dobar izbor za trenera.
    Al dobro nije da me boli briga. Sto se mene tice moze ga se potpuno odstranit od kluba.
  • don
    10.5k
    Dario Špikić - 15
    Nathanael Mbuku - 2
    Juan Cordoba - 1
    Arber Hoxha - 3
    Gabriel Rukavina - 0
    Antonio Marin - 1
    Luka Menalo - 5
    Takuro Kaneko - 2
    Mahir Emreli - 7
    Iyayi Atiemwen - 9
    Izet Hajrović - 6
    Lirim Kastrati - 2
    Damian Kadzior - 16

ovo je statistika golova naših krila (izuzev Oršića i Ivanušeca) u Dinamu od Juniora Fernandesa.

vidin svi impresioniraju golovima.
  • emreli21
    177
    Samo kaj je Kadzioru za 16 golova trebalo 70 tekmi, Špikiću za 15 njih 150
  • don
    10.5k
    a di su ostali? Zašto su svi tako neefikasni, uključujući i naše špice?

i totalno je glupo nogomet gledat kroz prizmu statistike.
  • Paggini
    37.1k

Brajko, nemoš od ovih nabrojanih dva poštena igrača složit, a i indikativno je da Kadzior u 58 utakmica koliko je bio u Dinamu, ima više golova nego Špika 150, a radilo se o solidnom desnom krilu u najboljem slučaju.

To što su ostali loši, ne znači da je Špika dobar.
  • Jurki
    15.1k
    Nadam se da ce 18. veljace ujedno biti i posljednji radni dan sadasnjeg sportskog direktora u Dinamu.
    Niti jedan goruci problem nije rijesen, osim napadaca.. a i taj problem je napravil nas vizionar prodajom Brodica.
    Lijevi bek - krpa veznjak na posudbi.
    Misic - molimo dragog Boga da ga posluzi zdravlje.
    Rog - pokusavam opravdati produzetak posudbe, al nejde.
    Desno krilo - placeno 2 milje eura, ne igra, Mbuku nije krilni igrac.

O zivote, limunova koro..
  • don
    10.5k
    to su sva naša krila od Juniora Fernandesa.

nogomet nije statistika i ne možeš tako uspoređivat kompletnog igrača.
  • Paggini
    37.1k

Pa ali nitko ovdje nije dobar. To što oni nisu dobri, ne znači da je Špika dobar hahah. A i kad već bacaš brojke golova, možeš baciti i broj utakmica/minuta koje su igrali.
  • Orc123
    10.3k
    uspoređujes krila koja su tu bila velika vecina sezonu ili dvije a spika ovo skupio za 4 i pol godine....nesuporedivo je ....nitko ne veli da je los igrac ali je to cista rotacija...Kadzior je bio puno ozbiljniji igrac od od njega, Emreli nije krilo a Hoxha nije nista losiji od Spike...oboje su rotacijski igraci bez neke nogometne inteligencije...Spika bolji u duelu, Hoxha bolji dribling.....igraci u 5 deka...Hajrovic je bio bolje krilo isto...stavio si Mbukua i Cordobunkoji su ru pola godine a ovaj je bio 4 i pol godine...daj budi realan brate, pa to je neusporedivo ..

Ja Cak vise bitnijih golova od Atienwena se sjecam nego od Spike......a Atienwen fakat nije bio igrac za Dinamo...
  • marcio amoroso
    39.3k
    Dečki dosadni ste sa Špikićem. Tema je sportski direktor i molim da se držite teme.
  • don
    10.5k
    pa dobro Paggini, nije. Ali ponavljan to su sva naša krila u Dinamu. I napadači također nisu efikasni bili šta ne znači da su bili loši igrači.

evo ti primjer, bek koji ima 10 asistencija i igra u jednom pravcu je lošiji od beka koji ima 2 asistencije ali igra u oba pravca. Sad kad tražiš po statistici ćeš reć da je ovaj prvi bolji, ali nije (hipotetski)

daj budi realan brate, pa to je neusporedivoOrc123

pročitaj opet, to su sva krila. Naravno da nećeš uspoređivat Rukavinu i Ivanušeca.

Dečki dosadni ste sa Špikićem. Tema je sportski direktor i molim da se držite teme.marcio amoroso

:up:
  • ElDorado
    1.7k
    Ja mislim da su i zadnji podržavatelji SDa na izmaku snaga jer ovo sve stvarno više nema smisla. Ponekad se čini da on sve nas zajebava s onim glupim smiješkom i potpunim manjkom samokritike. Inače se priča, uopće ne znam da li je to istina ali ak se priča valjda nekaj ima i u tome, da je mnogima u IO već pun kurac njega i pustih obećanja.
  • Enco
    19

Ako se ne varam, a ne varam se Maric je školu preuzeo sredinom 2023 , svi ti perspektivnih klinci su već i bili tamo.
    Što se tiče Banovica jedan od rijetkih dobrih trenera u školi, a ne postavlja se pitanje stvarnog razloga njegova odlaska .
    Tko ga je naslijedio , Polovanec!?
    Ne tvrdim da je Polovanec loš izbor, vrijeme će pokazati, ali doveden je kao trener za individualni rad s obranbenim igračima ,toliko bitna pozicija da jos nisu doveli zamjenu .
    Po odlasku Banovica odmah gurnut na juniore, usput rečeno Polovanec je šogor Mariceve desne ruke Milica.
    Već sam pisao o sporazuminim raskidima ugovora sa pojedinim igračima, a jedan od njih iz drugog ZG kluba odmah prodan u RBS za pozamašnu cifru.
    Ček ti ga sporazumno raskidas, a za tri mjeseca ga neka "budala" iz RBS kupuje za milju iz drugog
    Zg kluba.
    Mislim da u školi ima dosta problema, a siguran sam da ljudi iz I.O. do sad nisu imali vremena s tim jako bitnim segmentom kluba ozbiljnije se pozabaviti, a vjerujem da i većina njih o samom Maricu i nemaju baš neko misljenje.
    Jednostavno Dinamo treba u sportskom sektoru sposobne , dokazane i neovisne ljude, a Maric nije ništa od toga.
    Imamo I.O. satavljen od vrhunskih (vecina njih) ljudi takav nam treba biti i sportski sektor.
  • marcio amoroso
    39.3k
    jedan od njih iz drugog ZG kluba odmah prodan u RBS za pozamašnu cifru.
    Ček ti ga sporazumno raskidas, a za tri mjeseca ga neka "budala" iz RBS kupuje za milju iz drugog
    Zg kluba.
    Enco

O kojem igraču se radi?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.