• Žan
    844
    Prvo, jedno s drugim ti ne ide, kazes kakvog igraca prodajemo za tako malu cifru a u istom trenu pises da smo na -7 iza nikad gore konkurencije, daj se odluci jer igrac od 25+ milja je prevaga kao recimo Baturina a Pero je potencijal za dosegnut takvu cifru sto jos sigurno nije nakon sezone i pol odigrane na dobrom ili jako dobrom nivou. Drugo, rjesavanje igraca koji ne pridonose nista a ostavstina su vama drage bivse uprave kao sto su, Boško Šutalo, Špikić,Emreli,Menalo,Šaranić,Deni Jurić,Štefulj,Halilovic. Nadam se da znas kolike ugovore je nekolicina od navedenih imala i da isti(Bockaj) jako tesko pristaju na raskid ili transfer sto je s njihove strane razumljivo. Trece, koji ulazni transfer ti nije tocno bio jasan ? Na kraju svega Pero je u Dinamo dosao za 200 tisuca, mislis da to ljudi iz klubova kao sto je Inter ne znaju, racunaj koji je to rast u manje od dvije sezone.
  • Crni86
    25.1k
    Vidli smo dantasa protiv nas na opus areni. Iskreno bzvz igrac i nije zamjena za peru. Nama treba radilica u sredini.
  • E46
    2.1k
    Znači ovo da je Nicota predlozio Hrvoja Ilica jednostavno ne mogu vjerovati poznavajuci Hrvoja i njegove kvalitete. To DOSLOVNO nije pojačanje ni za Vukovar koji se bori za prvaka druge lige a kamoli Dinamo, Ničota ili namjerno s nama povezuje AMATERE ili je napušen ili mu je Crni koji je Ilicev tata platio za ovu "sjajnu preporuku".
  • E46
    2.1k
    Sta pricas ti?
  • Pavinho
    667
    istina...na terenu se nije ni primjetio
  • Dinamosaur
    3.6k
    jel ti treba ponavljat?
    Misic je za njega doktor primarijus, ovaj mu moze samo kopacke ocistiti prije tekme
    Mozak
    — Dinamosaur

Selahi ok kao drvosjeca, on ne moze zamijeniti Misica. Zajedno bi išlo, nešto kao modric i broz
  • ElDorado
    15.6k
    Pa Mišić i nije 6ca iskreno. Puno puta smo tu pisali da kad protivnik blokira Mišića Dinamo više ne igra. Mi još od Mora mislim nismo imali pravu 6cu.
  • E46
    2.1k
    Lupetaš kao maksim po diviziji, Misic ne moze pokriti defanzivno ono sto moze Selahi jer jednostavno mu to ne dozvoljava fizika, on je 8ica ne 6ica. A to da je Selahi drvosjeca ne znam sta bi ti tek na to rekao.
  • Dinamosaur
    3.6k
    A to da je Selahi drvosjeca — E46

Moj dojam usporedujuci ga sa Misicem za HNL nam treba Mozak u ekipi
  • Roky
    219
    Mali Belcar je pokazao da ima mozak i dobro radi al nema ekipu...
  • E46
    2.1k
    naš mozak u ekipi je protiv Osijeka imao jedno 10 krivih dodavanja u prostor ili na krilo, napadacki je odigrao dosta loše a defanzivno u osječkoj tranziciji ga nije bilo kao inače jer ne može pratiti njihovog igraca.
  • Dinamosaur
    3.6k
    meni kazes da lupam :monkey: daj svoje procitaj, pa opet
    Bez tog lika nam je igra potpuno drugacija, sa njim je dominacija u svakom pogledu. Pogotovo u kreaciji napada, naravno da onda nece stici apsolutno sve iza pokriti.
    Zato sam i rekao, moze Selahi uz njega, a ne umjesto
  • ElDorado
    15.6k
    Mišić je realno u silaznoj putanji teško može više pokriti 6cu. Ionako je relativno spor igrač. Tu trebamo zamjenu u kratkom roku.
    Toga su svjesni i u klubu. Samo se sjetite da je ljetos prvi najavljeni dolazak trebao biti Čerin. Poslije se zašutilo oko te 6ce.
  • Jurki
    27.9k
    kak nam bu igrac koji je ozlijeđen pomogel u bilocemu?
    Drugo.. ovakve rezultate tj muku koje imamo sad (Hnl) mozemo ocekivati i dalje jer SD nije sposoban rijesiti probleme prve ekipe. 2 samostalna i 1 polusamostalan prijelazni rok mi je dosta da to vidim.

su vama drage bivse uprave — Žan

Za ovaj dio.. molit cu lijepo, da prolistas temu Uprava i procitas kaj sam tada pisal. Bravo, cim se covjek s necim ne slozi, odmah se "place za bivsom upravom"
    Procitaj kakve je socne psovke dobila V. Peras s moje strane.

Branis neobranjivo, te mi onda odgovori koje je to nas SD rijesio probleme unutar prve momcadi i sportskog sektora kluba u godinu dana?
    Skautska sluzba? Ko je glavni, tko su skauti, koja se trzista cesljaju (inace je za skauting Cordobe placen zalizani Andy Bara - tek tolko o nasem skautingu.. za koji k ih onda placamo?).
    Filijala - s kojim se klubom uspostavila suradnja o posudbi nasih mladih igraca?
    Rupe u prvoj ekipi -LB (Oliveras? Am me naj zajebavati - smo ozbiljan klub ili kaj)?
    Prodal je zamjenskog napadaca Brodica - nije dopeljana zamjena.
    Desno krilo nakon 8 mjeseci ove sezone nezna se ko igra?
    Tko je zamjena Misicu, Ademiju?

Koji su problemi rijeseni unutar kadra u odnosu na proslu sezonu?

I hvala ti na etiketi.

Edit: pio sam kad je Vlak dobil vritnjak, pit cu opet u to ime kad MM dobije vritnjak.
  • Omake
    21.8k
    Hall of Fame Shit of the Day Ničote za Ilića! Lik od 25 godina koji je rotacijski igrač u goroj ligi od HNLa. Remek djelo ljudi moji.
    Belcar i/ili Pršir su logične zamjene za Mišića/Sučića ako Cannavaro ostane trener. Mislim da je vezni red sljedeće ljeto Pavić, Mišić, Kačavenda, Stojković, Vrbančić, Ademi i jedan novi igrač. Ja se nadam da je to netko provjeren u najboljim godinama kao Ljubičić stariji ili onaj Sousa iz Lecha. Ako Gorica ispane, vrlo lako to može biti i Pršir za max milju eura. Mislim da će Belcar, ako nastavi s ovom uzlaznom putanjom do kraja sezone biti igrač od 3+mil. Možda završi u nas, možda završi u gornjem domu Belgije ili Nizozemske.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.