• scooniepenn
    3.8k

Nebitni su fiksni iznosi kad se jako dobro znalo kakav je sustav vrlo izvjesno ostvarivih bonusa od RBL-a, plus se, također, znalo kakav je klub RBL i da će budući transfer, ne ozlijedi li se igrač trajno i završi karijeru, doći u naredne dvije do tri godine. Sve ovo što sam napisao kod Intera je mizerno ili se neće dogoditi kao u slučaju Broza, jer se ne radi o klubovima koji na isti način strateški posluju. Hajdemo ipak stvari staviti u realne parametre.
  • blubach
    754
    Selahi je među boljim igračima Rijeke, ima otkupnu klauzulu gdje se Rijeku ništa ne pita, a koju Dinamo može bez problema platiti. Kvalitativno je sigurno niže od Sučića, ali je avion za sve druge u HNLu + fali nam točno terijer na toj poziciji. Ponudit mu ugovor koji se ne odbija (ako se moglo nedokazanom Mmaeeu ponudit bolestan ugovor, može se i Selahiju, a siguran sam 100% da bi bilo potrebno puno manje da ga se privuče).
    Dodatan plus je što bi značajno oslabio direktnog konkurenta za naslov.
    Postoji li IKAKAV razlog da ga se NE dovede ove zime?
  • ElDorado
    1.7k
    Nažalost meni se čini da mi uopće njega ne razmatramo kao neku opciju. Jer bi već i prije reagirali.
  • Dudu9
    1.4k
    od ponude Como 10mil do 14 di je Sučić najbolji igrač i ušao u prvih 11 reprezentacije jel tebi to velika razlika
  • Blueshadow86
    2.4k
    Po pitanju dolazaka je ovaj prijelazni rok vjerojatno gotov.
    Ali zato je po pitanju odlazaka i dalje sve otvoreno. Vidite kako je Inter ubacio Sučića u košaricu i iskoristio promo kod za popust. Čekamo dalje šta će se izdogađati sve.
    Što manje se sekiramo, to bolje. Trebamo biti spremni na sve.
  • Izet Hajrović
    3.6k
    ok, ne treba pretjerivati. Ušao je u prvih 11 samo zato što su u tom trenutku bili ozlijeđeni Kovačić i Majer, inače je on otprilike 6. veznjak po hijerarhiji u repki.
  • austrijanac
    5.4k
    Nisam ni očekivao da će biti nekih dolazaka nakon Kange - izuzev Ivanušeca.

Mislim da su samo postavljena visoka očekivanja na pressici kad je bilo spomenuto da su sredstva spremna pa se očekivalo 3 ista transfera poput Galešića.
  • Droljo
    11.9k
    cca 20- 25 mil EUR - Baturinaemilperska

U kojem svemiru? Ak bude ko Sučić možemo se lupat nogom u guzicu. Mark my words
  • Bratić
    93
    Kolko tu ima šizofrenije, to je strašno. Uspoređuje se Marić sa Mamićem, tipom koji je godinama krao dinamo, narusavao mu ugled, slinio sa delijama i lepom brenom, udarao sluzbene osobe, nabijao sve zive na k, zato jer je prodao igraca za 16+ milja eura. Emocije su zajebana stvar kad im dozvolis da ti preuzmu razum
  • Mr Anderson
    10.3k
    Postoji li IKAKAV razlog da ga se NE dovede ove zime?blubach

Postoji. Struka u klubu ga vjerojatno ne vidi ko pojačanje za Dinamo. Za razliku od tebe, mene i još nekih tu na forumu. Nadajmo se da će onda dovesti nekog jačeg od Selahija.
  • Laugreano
    3.2k
    Od 8 do 17 je vise od duplo. Znaci to da je uprava napravila dobar posao kad ga je zadržala?
  • Orc123
    10.3k
    na klupi sigurno ima ali ako imas viziju kupis, ostavis na posudbi do ljeta i onda uzmes. Vidi primjer Sucic....to se zove vizija.,.,..
  • Jaro
    9k
    prodao je za 14 milja + mozda 2 ako ovaj odigra 60 ukamica (ili 120 poluvremena) i Inter odradi neke rezultate. Onih 10%? Tesko...
  • Šteco
    910
    od ponude Como 10mil do 14 di je Sučić najbolji igrač i ušao u prvih 11 reprezentacije jel tebi to velika razlikaDudu9

Mislim, ne podržavam transfer uopće, ali ono, dajte malo realnosti.

U prvoj ponudi računaš bonuse, u drugoj ne? Prva postava reprezentacije je splet okolnosti, te je svakako upitna kada znamo da kod Dalića to mogu imat samo oni koji su ga "zadužili". A niti je naš najbolji igrač, po mojem misljenju. Konačno, pričamo o rastu cijene u pol godine, di se igrač i ozlijedio i dio sezone uopće nije igrao.

Ponavljam, ja ga ne bi prodavao u ovom trenutku ni za veće novce. Samo kažem da neke stvari okrećete previše.
  • Dudu9
    1.4k
    od Coma ponuda 10 +15% od sljedećeg transfera, odkud ti sad 17 da dobijemo taj podatak nigdje nema?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions