• Orc123
    10.3k
    Como je dao ponudu 8+1...ovo je gotovo pa duplo vise...i jos ostaje do ljeta...nije ovo los posao...moglo se vide i bolje ali da je ovo sramotna ponuda, nije.
  • Dudu9
    1.4k
    hoćeš reći da Sučić nije rasturio od LP do utakmice u reprezentaciji, to se ne može usporediti sa igranjem u hnl
  • Odani Zgd
    62
    Još Baturinu prodaju na ljeto za 15-18 mil,i to je to....tko je slijedeći projekt kluba,tko će slijedeći od igrača napravit transfer 10-20 mil...Mikić možda,Pavić...ja ne vidim iskreno nikoga trenutno
  • dinon7
    1.5k

Kaj smo i ovoga uspjeli propustiti?
  • Šteco
    910
    hoćeš reći da Sučić nije rasturio od LP do utakmice u reprezentaciji, to se ne može usporediti sa igranjem u hnlDudu9

Ako je ovo zaključak onoga što sam ja napisao, morat ću se povući iz ove rasprave. Nema smisla da si trošimo vrijeme.
  • E46
    1.2k
    nece se napravit ni jedno od toga nemoj u zabludi zivit.
  • IstokKa96
    818
    Obzirom na općeniti stav kako se u zimskom prijelaznom roku panično kupuje i vrlo često iz tog razloga preplaćuje igrače, smatram ovo dobrim poslom (ako je službeno) jer bismo tom logikom u ljetnom dobili manje novca, a tada ćemo biti spremniji uložiti pametnije jer ćemo znati gdje smo rezultatski, a i imat ćemo 3 mjeseca fore dodatno skautirati tržište.
  • DiddyGuela
    2.7k
    OPG transfer politika se nastavlja. Iste price o punjenju buđeta i likvidnosti također. Teta u racunovodstvu trlja ruke.

#neosvojivaplavatvrdava
  • E46
    1.2k
    sta ga onda nije doveo
  • Sajla
    6.9k
    Po pitanju dolazaka je ovaj prijelazni rok vjerojatno gotov.
    Ali zato je po pitanju odlazaka i dalje sve otvoreno.
    Blueshadow86

ako nekoga i prodamo, taj ostaje do kraja sezone jer je u skoro svim ligama gdje mi prodajemo transfer rok završio. eventualno još Turska i Švicarska dolaze u obzir ili USA.
    a istovremeno se klubovi iz liga 5, Nizozemske i sl. sad mogu rješavati viškova. još je 12 dana do kraja roka u HNL i ja se nadam da možemo dovesti neko pojačanje, makar na posudbu.
  • mrgud
    267
    Nemoj biti smješan.MM da u 12 dana nekog dovede?Njemu treba u prosjeku 8 mjeseci da bi nekog doveo.Uvjeren sam da je za nas gotov prijelazni rok
  • Žan
    376
    Koliko ljudi ovdje ima istog tatu, tek sad izlaze na povrsinu.
  • E46
    1.2k
    bas me zanima koga bi ti doveo kad ti ode Baturina, vjerojatno bi kao kosati nesposobnjakovic mislio da je vrba taj pa bi bio na - 15 na jesen
  • ElDorado
    1.7k
    "Dakako, u Maksimiru nemaju puno vremena za 'pjenušac i kavijar'. Jer, već sad moraju krenuti u potragu za Sučićevim nasljednikom, koji bi na ljeto odmah mogao zakoračiti u svlačionicu pod Jugom. Kao jedna od Dinamovih meta u veznom redu, iako nije baš isti tip igrača kao Sučić, spominje se već neko vrijeme Osijekov Portugalac Tiago Dantas. Prema nekim pričama, koje smo čuli i u Osijeku u nedjelju na Opus Areni, mnogi misle da je on već jako blizu Dinamu. Međutim, s druge strane, doznajemo da su uvjeti, koje je Dantas, zajedno sa svojim menadžerom postavio pred Dinamo, ohladili ljude u Maksimiru. Iako bi na ljeto došao kao slobodan igrač, jer još nije potpisao novi ugovor s Osijekom, Dantas ne bi bio ni blizu besplatan, bio bi među najskupljim igračima u Maksimiru. Zato u Dinamu razmatraju i druge opcije. Primjerice, veznjak ukrajinskog Kryvbasa Hrvoje Ilić, koji iza sebe ima odličnu polusezonu, a prošao je Dinamovu školu, stajao oko 300 tisuća eura. Dantas bi mogao biti preskup, ali moguće je, naravno, da i on ipak spusti svoje zahtjeve. U svakom slučaju, Dinamo mora što prije krenuti u akciju i pronaći 'novog' Sučića."

Jel Ničota lud, jel netko u klubu lud ili smo svi mi zajedno potpuno ludi?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions