• Mr Anderson
    10.3k
    Primjerice, veznjak ukrajinskog Kryvbasa Hrvoje Ilić, koji iza sebe ima odličnu polusezonu, a prošao je Dinamovu školu, stajao oko 300 tisuća eura.ElDorado

Tko je taj? Prvi put čujem za njega. Selahi mi se više sviđa od tog Dantasa. Ni u nedjelju ništa posebno nisam vidio od njega.
  • ElDorado
    1.7k
    Pa pojma nemam od kud su sad njega izvukli. Iskreno ni Dantas ni Soldo ja ne vidim nikaj posebno u njima. Soldo u nedjelju 8/23 točnih dodavanja.
    Selahi je bar neprelazan i odlično se pozicionira. e sad u izgradnji isto nije nekaj posebno.
    Inače Dantas je od 2021. promjenio 6 klubova što je isto dosta čudno. Možda su apetiti tog agenta preveliki.
  • Sajla
    7k
    jučer sam pisao kako je doveo RPGa 5 dana nakon što je Koffi propao. mislim, ak je tebi lakše predat se danas i proglasiti transfer rok ili sezonu završenom pričom - ok, samo daj.
  • Dinamosaur
    1.9k
    Selahi je bar neprelazan i odlično se pozicioniraElDorado

A e
    Misic je za njega doktor primarijus, ovaj mu moze samo kopacke ocistiti prije tekme
    Mozak
    Radije bi da uzmemo belcara nego sjekiru selahija
  • Jurki
    15.1k
    Koliko ljudi ovdje ima istog tatu, tek sad izlaze na povrsinu.Žan

Komentar ti je top.
    Trebali bi biti sretni sa prodajom igraca koji je prodan sad, za smijesan iznos u odnosu kakve se sve panjcuge prodaju za desetke milijuna eura.
    Koji ide tek na ljeto, mi mu bumo sluzili ko toplice i rehabilitacijski centar.
    I to sve nakon ovakve lige prvaka.

Znaci godinama je isti kurac isto pakovanje.. kad treba prodati igrace onda je mantra "treba za poslovanje kluba" u redu. Kad treba pojacati momcad onda je matra "nemamo para jer dolaze u ratama" i tak svake jebene godine.
    Imamo sportskog direktora koji ne zna kam goni.
    -7 i -5 iza nikad gore konkurencije u ligi.
    Sprzili smo 70 milja eura za kaj?

Kaj smo dopeljali Roga na posudbu kraj milijardu veznjaka?
    Kaj placamo jebenog Brkljacu 300 hiljada godisnje? Bockaja? Koga vraga on radi u klubu? Njegov doprinos je manji nego moj.

Koje je to goruce probleme resil nas SD u godinu dana?
    Koji je pomak u sportskom dijelu kluba, a da je vidljiv?
  • ElDorado
    1.7k
    ajde dovel je Cannavara. Pozitivno. Ali s igračima krah.
  • E46
    1.2k
    Hrvoje Ilić je moj Županjac, nekada velika nada našeg nogometa i prosao je kompletnu Dinamovu školu, po meni nije pojačanje ni za Goricu.
  • Žan
    388
    Prvo, jedno s drugim ti ne ide, kazes kakvog igraca prodajemo za tako malu cifru a u istom trenu pises da smo na -7 iza nikad gore konkurencije, daj se odluci jer igrac od 25+ milja je prevaga kao recimo Baturina a Pero je potencijal za dosegnut takvu cifru sto jos sigurno nije nakon sezone i pol odigrane na dobrom ili jako dobrom nivou. Drugo, rjesavanje igraca koji ne pridonose nista a ostavstina su vama drage bivse uprave kao sto su, Boško Šutalo, Špikić,Emreli,Menalo,Šaranić,Deni Jurić,Štefulj,Halilovic. Nadam se da znas kolike ugovore je nekolicina od navedenih imala i da isti(Bockaj) jako tesko pristaju na raskid ili transfer sto je s njihove strane razumljivo. Trece, koji ulazni transfer ti nije tocno bio jasan ? Na kraju svega Pero je u Dinamo dosao za 200 tisuca, mislis da to ljudi iz klubova kao sto je Inter ne znaju, racunaj koji je to rast u manje od dvije sezone.
  • Crni86
    7.7k
    Vidli smo dantasa protiv nas na opus areni. Iskreno bzvz igrac i nije zamjena za peru. Nama treba radilica u sredini.
  • E46
    1.2k
    Znači ovo da je Nicota predlozio Hrvoja Ilica jednostavno ne mogu vjerovati poznavajuci Hrvoja i njegove kvalitete. To DOSLOVNO nije pojačanje ni za Vukovar koji se bori za prvaka druge lige a kamoli Dinamo, Ničota ili namjerno s nama povezuje AMATERE ili je napušen ili mu je Crni koji je Ilicev tata platio za ovu "sjajnu preporuku".
  • E46
    1.2k
    Sta pricas ti?
  • Pavinho
    242
    istina...na terenu se nije ni primjetio
  • Dinamosaur
    1.9k
    jel ti treba ponavljat?
    Misic je za njega doktor primarijus, ovaj mu moze samo kopacke ocistiti prije tekme
    Mozak
    Dinamosaur

Selahi ok kao drvosjeca, on ne moze zamijeniti Misica. Zajedno bi išlo, nešto kao modric i broz
  • ElDorado
    1.7k
    Pa Mišić i nije 6ca iskreno. Puno puta smo tu pisali da kad protivnik blokira Mišića Dinamo više ne igra. Mi još od Mora mislim nismo imali pravu 6cu.
  • E46
    1.2k
    Lupetaš kao maksim po diviziji, Misic ne moze pokriti defanzivno ono sto moze Selahi jer jednostavno mu to ne dozvoljava fizika, on je 8ica ne 6ica. A to da je Selahi drvosjeca ne znam sta bi ti tek na to rekao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions