• IstokKa96
    956
    Obzirom na općeniti stav kako se u zimskom prijelaznom roku panično kupuje i vrlo često iz tog razloga preplaćuje igrače, smatram ovo dobrim poslom (ako je službeno) jer bismo tom logikom u ljetnom dobili manje novca, a tada ćemo biti spremniji uložiti pametnije jer ćemo znati gdje smo rezultatski, a i imat ćemo 3 mjeseca fore dodatno skautirati tržište.
  • DiddyGuela
    7.1k
    OPG transfer politika se nastavlja. Iste price o punjenju buđeta i likvidnosti također. Teta u racunovodstvu trlja ruke.

#neosvojivaplavatvrdava
  • E46
    2.1k
    sta ga onda nije doveo
  • Sajla
    24.8k
    Po pitanju dolazaka je ovaj prijelazni rok vjerojatno gotov.
    Ali zato je po pitanju odlazaka i dalje sve otvoreno.
    — Blueshadow86

ako nekoga i prodamo, taj ostaje do kraja sezone jer je u skoro svim ligama gdje mi prodajemo transfer rok završio. eventualno još Turska i Švicarska dolaze u obzir ili USA.
    a istovremeno se klubovi iz liga 5, Nizozemske i sl. sad mogu rješavati viškova. još je 12 dana do kraja roka u HNL i ja se nadam da možemo dovesti neko pojačanje, makar na posudbu.
  • mrgud
    965
    Nemoj biti smješan.MM da u 12 dana nekog dovede?Njemu treba u prosjeku 8 mjeseci da bi nekog doveo.Uvjeren sam da je za nas gotov prijelazni rok
  • Žan
    844
    Koliko ljudi ovdje ima istog tatu, tek sad izlaze na povrsinu.
  • E46
    2.1k
    bas me zanima koga bi ti doveo kad ti ode Baturina, vjerojatno bi kao kosati nesposobnjakovic mislio da je vrba taj pa bi bio na - 15 na jesen
  • ElDorado
    15.6k
    "Dakako, u Maksimiru nemaju puno vremena za 'pjenušac i kavijar'. Jer, već sad moraju krenuti u potragu za Sučićevim nasljednikom, koji bi na ljeto odmah mogao zakoračiti u svlačionicu pod Jugom. Kao jedna od Dinamovih meta u veznom redu, iako nije baš isti tip igrača kao Sučić, spominje se već neko vrijeme Osijekov Portugalac Tiago Dantas. Prema nekim pričama, koje smo čuli i u Osijeku u nedjelju na Opus Areni, mnogi misle da je on već jako blizu Dinamu. Međutim, s druge strane, doznajemo da su uvjeti, koje je Dantas, zajedno sa svojim menadžerom postavio pred Dinamo, ohladili ljude u Maksimiru. Iako bi na ljeto došao kao slobodan igrač, jer još nije potpisao novi ugovor s Osijekom, Dantas ne bi bio ni blizu besplatan, bio bi među najskupljim igračima u Maksimiru. Zato u Dinamu razmatraju i druge opcije. Primjerice, veznjak ukrajinskog Kryvbasa Hrvoje Ilić, koji iza sebe ima odličnu polusezonu, a prošao je Dinamovu školu, stajao oko 300 tisuća eura. Dantas bi mogao biti preskup, ali moguće je, naravno, da i on ipak spusti svoje zahtjeve. U svakom slučaju, Dinamo mora što prije krenuti u akciju i pronaći 'novog' Sučića."

Jel Ničota lud, jel netko u klubu lud ili smo svi mi zajedno potpuno ludi?
  • Mr Anderson
    22.6k
    Primjerice, veznjak ukrajinskog Kryvbasa Hrvoje Ilić, koji iza sebe ima odličnu polusezonu, a prošao je Dinamovu školu, stajao oko 300 tisuća eura. — ElDorado

Tko je taj? Prvi put čujem za njega. Selahi mi se više sviđa od tog Dantasa. Ni u nedjelju ništa posebno nisam vidio od njega.
  • ElDorado
    15.6k
    Pa pojma nemam od kud su sad njega izvukli. Iskreno ni Dantas ni Soldo ja ne vidim nikaj posebno u njima. Soldo u nedjelju 8/23 točnih dodavanja.
    Selahi je bar neprelazan i odlično se pozicionira. e sad u izgradnji isto nije nekaj posebno.
    Inače Dantas je od 2021. promjenio 6 klubova što je isto dosta čudno. Možda su apetiti tog agenta preveliki.
  • Sajla
    24.8k
    jučer sam pisao kako je doveo RPGa 5 dana nakon što je Koffi propao. mislim, ak je tebi lakše predat se danas i proglasiti transfer rok ili sezonu završenom pričom - ok, samo daj.
  • Dinamosaur
    3.6k
    Selahi je bar neprelazan i odlično se pozicionira — ElDorado

A e
    Misic je za njega doktor primarijus, ovaj mu moze samo kopacke ocistiti prije tekme
    Mozak
    Radije bi da uzmemo belcara nego sjekiru selahija
  • Jurki
    27.9k
    Koliko ljudi ovdje ima istog tatu, tek sad izlaze na povrsinu. — Žan

Komentar ti je top.
    Trebali bi biti sretni sa prodajom igraca koji je prodan sad, za smijesan iznos u odnosu kakve se sve panjcuge prodaju za desetke milijuna eura.
    Koji ide tek na ljeto, mi mu bumo sluzili ko toplice i rehabilitacijski centar.
    I to sve nakon ovakve lige prvaka.

Znaci godinama je isti kurac isto pakovanje.. kad treba prodati igrace onda je mantra "treba za poslovanje kluba" u redu. Kad treba pojacati momcad onda je matra "nemamo para jer dolaze u ratama" i tak svake jebene godine.
    Imamo sportskog direktora koji ne zna kam goni.
    -7 i -5 iza nikad gore konkurencije u ligi.
    Sprzili smo 70 milja eura za kaj?

Kaj smo dopeljali Roga na posudbu kraj milijardu veznjaka?
    Kaj placamo jebenog Brkljacu 300 hiljada godisnje? Bockaja? Koga vraga on radi u klubu? Njegov doprinos je manji nego moj.

Koje je to goruce probleme resil nas SD u godinu dana?
    Koji je pomak u sportskom dijelu kluba, a da je vidljiv?
  • ElDorado
    15.6k
    ajde dovel je Cannavara. Pozitivno. Ali s igračima krah.
  • E46
    2.1k
    Hrvoje Ilić je moj Županjac, nekada velika nada našeg nogometa i prosao je kompletnu Dinamovu školu, po meni nije pojačanje ni za Goricu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.