• Paggini
    37k
    Mudražija je svima nama top jer igra za Loksu i demolira tovare, jel bi nam svima bio top u Dinamu kad se ne bi vraćao u obranu a gubimo protiv Belupa u 81. minuti?

Drag je meni Mudri, ali nije za Dinamo
  • scooniepenn
    3.8k
    Bravo, vrhunski posao za Inter od strane njihovog sportskog direktora! No, tu Maric stupa na scenu i vec ceka kao zapeta puska s pojacanjem na spomen cijeg imena ce pola Zone pasti sa stolice. Ja se drzim za rukonaslone!
  • Crni86
    7.7k
    Bravo za vodstvo kluba koje je prihvatilo smjesnu ponudu od 14 milijuna eura + 2 milijuna bonusa u trenutku kada financijski jako dobro stojimo.

Svaka cast svima koji su svojim glasom podrzali tu odluku. Debakl.
  • Praskaton
    3.4k
    Nek se srami svak ko je odgovoran za ovu odluku.Ne mogu opisat razočaranje u ovo vodstvo kluba.
  • NitkoBitan
    22.5k
    Usrali se kompletno male ozljedice i minornog rizika. Jbg nemres bit dobar investitor ak ulazes samo u narodne i drzavne obveznice.
  • don
    10.5k
    ne bi me čudilo da su ga prodali Interu jer eto, da se zna da posluju sa Interom.
  • IstokKa96
    818
    Valjda ce klupska sluzbena objava uskoro da mozemo naklapati u koja pojacanja ce se uloziti dobiveni novac ili ce opet opravdanje tipa 'novac stize u ratama' i slicno...
  • Nolifer
    9.4k
    I eto prilike za Mudrog, jer eto prodal se Sučić i Mudri bi bio idealna zamjena.
  • hardek
    4k
    Nadao sam se s obzirom na jučerašnju tišinu da možda neće biti ništa od ovoga...

Jel barem ovih 10% od idućeg transfera a ne 10% profita? Pokušavam naći nešto pozitivno...
  • emilperska
    8.3k
    S R A M O T A !!!!
  • Zg123
    967
    Mudri bi bio atomsko pojacanje, u 27 godini zivota je napokon proigrao u klubu koji se bori za opstanak u hnlu. Nema veze sto je bio truba u Olimpiji, Rijeci, Slavenu i Kopenhagenu, idealan je za klub koji igra u Europi i prvak je Hrvatske
  • NitkoBitan
    22.5k
    Jel barem ovih 10% od idućeg transfera a ne 10% profita? Pokušavam naći nešto pozitivno...hardek

Mene zanima jel barem jedan clan IOa bio protiv transfera...
  • Danko
    1.4k

Oršić je s 26 došao u dinamo, pa postao legenda.
    Isto je bio truba prije.
  • sanjinlego
    3.5k
    Siječanj, 2015. - Marcelo Brozović potpisao je
    za Inter iz Milana! Veljača, 2025. -
    Petar Sučić uskoro i službeno u milanskom Interu!;)
  • miro
    5.5k
    Dobro, bilo je za očekivat ovo, ne treba dramit.

Ali...

Postavio bih pitanje na onoj temi za Upravu kluba, ali tamo se ne odgovara na neka pitanja, pa evo tu, da ima veću vidljivost.

Ja sam navodno, kao i ostali članovi, suvlasnik kluba. Mogu li molim vas znati koliko od fiksnih 14 milijuna ostaje u klubu, nakon isplate SVIH provizija?

Ili će se to sve staviti u Financijski izvještaj pod jednu stavku - Provizije agentima i ostalim zastupnicima (ili kak se već zove) pa nek raja računa i pretpostavlja?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions