• emilperska
    8.3k
    Novi igrač Dinama je Assane Diousse..

Marko Marić grobar ambicija Dinama!
  • Nolifer
    9.4k
    Novi igrač Dinama je Assane Diousse.emilperska

Izvor?
  • miro
    5.5k
    iskreno se nadam da trolaš
  • emilperska
    8.3k
    A sta mislite kog ce dovest svjetski putnik?
    Soldu?

Malo previše hercegovačke krvi..
    Mora crna zvir bit.. ovog se Auxerre zeli rijesit. Eto Mare skokom..
  • Noel
    8.3k
    Ostaje tu je do ljeta. Ok još malo i oporavit će se. Kaj će nam tu do ljeta kad će igrat utakmice tek tolko da odigra jer bu se gospon čuval za Inter i da ne dobi neku novu ozljedu ili obnovi ovu. Trenutno je takva situacija u prvenstvu da nam treba 100% na terenu.
  • Blueshadow86
    2.4k
    Svaka čast Interu na ovome transferu. Brzo i efikasno. Mi kad pregovaramo s nekim igračem i njegovim klubom, to traje, traje, traje... i na kraju ga ni ne dovedemo.
  • rioda
    6.6k
    Svaka čast Interu na ovome transferu. Brzo i efikasno. Mi kad pregovaramo s nekim igračem i njegovim klubom, to traje, traje, traje... i na kraju ga ni ne dovedemo.Blueshadow86

Koliko ja znam, ovo je trajalo oko tri tjedna.
  • NitkoBitan
    22.5k
    Ne znam jel gore to da je Dinamo dopustio Interu i igracu da dogovore uvjete prije nego sto Dinamo zapocne pregovore ili da nije uopce dopustio pa su stvari isle silom inercije. Samo nek mi glumimo gospodu i dalje... sapunjat ce nas kako tko oce.

Dobit cemo malo sutra neki ugled jer smo prodali igraca direktno top klubu... Bit cemo sinonim za discont ducan.
  • Noel
    8.3k
    Dinamo od Henriqueza i sezone 2014/2015 nije imao napadača koji je zabio 20+ golova u jebenom HNLu.
  • scooniepenn
    3.8k

Zar netko stvarno vjeruje u te floskule? Te price ne mogu prodati niti svojoj uskoro trogodisnjoj kceri jer bi prozrela kako ju tata hoce zavaljati.
  • NitkoBitan
    22.5k
    Koliko ja znam, ovo je trajalo oko tri tjedna.rioda

Pa tim veca tagedija! U 3 tjedna su uspjeli podic cijenu igracu za 2 milijuna eura, jednom Interu sa godisnjim budzetom od 500 milijuna eura. Nama toliko Misko podigne ponudu u tjedan dana.
  • Ivdzo11
    5.6k
    Nadalje, marokanski veznjak dolazi u Feyenoord , navodi Bischop. Također postoji mogućnost da napadač dođe u Rotterdam. Bishop: "Ako dođe još jedan krilni napadač, Luka Ivanušec može otići. On bi bio u početnim blokovima da ode u Zagreb, ali čini se da je taj transfer market otvoren dulje. Dakle, ako dođe još jedan napadač, Ivanušec će otići. Ali to ne to se ne mora dogoditi danas."

Znaci jos pola sata nade :sweat:
  • sebenico
    1.2k

član ≠ suvlasnik; udruge građana nemaju suvlasnike

Ugovori o transferima igrača se obično vode kao poslovna tajna. E sada, ako se želi uistinu slijediti ideale demokratskog načina upravljanja, onda bi transparetnost bila jedno od temeljnih načela. Ali nekako mislim da od toga ne bu niš. Mene baš zanima koliko će iznositi provizije agentima u sljedećem financijskom izvještaju, a nekako sam mišljenja da će biti neugodno iznenađenje, ali bumo vidli.
  • Crni86
    7.7k
    Ne kuzis, nas je Pero jako zaduzio u ovih godinu i pol i morali smo mu izac u susret.

Isto tako mogo se jako naljutit na nas da smo odbili ponudu i onda ne bi zelio ispostovat svoj visegodisnji ugovor koji ima potpisan s nama.

U rijeci nitko nikoga ne zaduzi i nema ljutnje kad se odbije ponuda, o tome se samo prica kod nas.
  • Mihaljević
    11.5k
    Dinamo od Henriqueza i sezone 2014/2015 nije imao napadača koji je zabio 20+ golova u jebenom HNLu.Noel

Kanga 24/25
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions