• Danko
    1.4k
    Naš kule ni baš preveč vredan ali vređati ga ne damo!
  • Tongo Doumbia
    5.5k
    Lijepo je Sandro evoluirao :

Drvo - Heroj Ulice - Drvo.

Dečko vrlo dobro zna da su ovo vjerojatno jedine okolnosti u svemiru kad je mogao bit prva špica u Dinamu. Nije odigrao genijalno, dapače, bilo je stvari i situacija gdje je mogao puuuuuno bolje, no činjenica je da je ugradio masu golova i to u bitnim utakmicama, i to itekako govori za sebe. Meni dovoljno govori situacija da je mali nećak (četiri godine) za rođendan htio baš njegov dres. Ne od Mbukua, ne od Cordobe, ne od Mmaea ili Torrentea. Samo Kule.

Neki dan smo gledalni patetična opraštanja od simpatičnog nam Bernauera. Zanimljivo će danas biti iz udobnosti kauča gledati napade na “drvo” i “prodajte ga pod hitno i još im dajte milijun eura za njega”. A još bi zanimljivije bilo vidjeti da je taj isti Bernauer imao isti impakt na momčad i njene rezultate kao Sandro i kako bi svi ti silni oproštaji izgledali.
  • hardek
    4k
    Kao i uvijek istina je negdje u sredini. Nit je drvo, niti je kapacitet za prvog napadača i baš to je razlog zašto je ljudima tih 5,6,7 milja eura melem za uši.

Uvijek ima ekstremnih u obje strane.
  • Tongo Doumbia
    5.5k
    Zato i pišem sve ovo. Ide se u extreme pa onda nakon toga dođe teška šamarčina i kud koji mili moji.
  • sebenico
    1.2k
    Nismo mi te sreće da nam netko uzme Kulena. Domaći je dečko je sve, ali nije kvaliteta za dinamo.
  • Teofil Kateran
    1.7k
    U svakom slučaju, mislim da bi bila velika šteta propustiti Grgića i da je to smjer u kojem sportski sektor ubuduće svakako treba više gledati. Ako se procijeni da ne bi mogao dobiti dovoljan broj minuta u polusezoni, mislim da bi svakako puno klubova bilo zainteresirano za uzet ga na posudbu.
  • Chempers
    459
    Kulenovica definitivno prodati, al u slučaju da

- Ulozimo vecinu tih novaca u novog napadača
    - Sposobni smo pronaći i dovesti novog napadača do kraja roka
    - Ponuda je istinita i igrač pristaje na odlazak

S obzirom da za prvo dvoje nema šanse, čak da i ovo zadnje je istina, što baš i ne vjerujem, ne bih ga prodavao kad imamo samo Kangu a Petkovica nigdje na vidiku.
  • Sajla
    6.9k
    Kod Rusa transfer rok traje 3 dana dulje nego kod nas. Kule može ići ako to baš želi i samo ako prije toga dođe netko umjesto njega. Sve drugo bi bilo strahovito glupo.
  • Nogo
    5.2k

Ok, ovaj je primarno desno krilo ali može i lijevo i napad. Nekako imam feeling da je Ivanušec tako blizu, a tako daleko od nas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions