• Sbkbbb
    457
    Pogledajte prvi gol hajduku sto je dao, koji bi nas igrac ono mogao napraviti i to jednom od najboljih stopera lige
  • Danko
    2.7k

Umjesto naših sterilnih veznjaka.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    sterilnih? Stojković zabio u obje prvenstvene utakmice u nastavku sezone. Možda najbolje da Baturinu posjednemo na klupu pa neka igraju Stojković i Mudražija...
  • Danko
    2.7k

Pa kako bati igra hnl, korisniji bi bio na klupi.
    7 smo momčad lige gledajući zadnjih 15 kola.
  • Ivdzo11
    8.7k
    Dinamov IO i službeno prihvatio Interovu ponudu za Sučića!
  • Blueshadow86
    4.7k
    Dobar je Mudražija u Lokomotivi, ali ne znam kako bi se snašao u Dinamu. Velika je razlika igrati tamo i ovdje. A i umjesto koga bi igrao? On u Lokomotivi ima puno minuta, mi mu ne bi mogli toliko dati i samim time on gubi svoj kontinuitet kojeg je stekao tamo.
  • Crni86
    18.1k
    Onda smo oršu mogli trebali vratit za đaba jebiga.Droljo

Orsa vise nije taj, puno se izdogadalo u meduvremenu. Isto kao i aki. Mozda netko od sadasnjih igraca se isprofilira u takvog igraca i ja najvise tipujem na stojketa jer se ne boji opaliti.
  • NKDZ86
    6.7k
    Puni smo ko brod, ali džabe to kad nas vrli sd veze nema. Mislim da ispod 20 mil e nije trebalo biti razgovora. Minus svima ide za prodaju Sučića.
  • Paggini
    74.5k
    Mudražija je svima nama top jer igra za Loksu i demolira tovare, jel bi nam svima bio top u Dinamu kad se ne bi vraćao u obranu a gubimo protiv Belupa u 81. minuti?

Drag je meni Mudri, ali nije za Dinamo
  • scooniepenn
    6k
    Bravo, vrhunski posao za Inter od strane njihovog sportskog direktora! No, tu Maric stupa na scenu i vec ceka kao zapeta puska s pojacanjem na spomen cijeg imena ce pola Zone pasti sa stolice. Ja se drzim za rukonaslone!
  • Crni86
    18.1k
    Bravo za vodstvo kluba koje je prihvatilo smjesnu ponudu od 14 milijuna eura + 2 milijuna bonusa u trenutku kada financijski jako dobro stojimo.

Svaka cast svima koji su svojim glasom podrzali tu odluku. Debakl.
  • Praskaton
    4.8k
    Nek se srami svak ko je odgovoran za ovu odluku.Ne mogu opisat razočaranje u ovo vodstvo kluba.
  • NitkoBitan
    33.7k
    Usrali se kompletno male ozljedice i minornog rizika. Jbg nemres bit dobar investitor ak ulazes samo u narodne i drzavne obveznice.
  • don
    17.3k
    ne bi me čudilo da su ga prodali Interu jer eto, da se zna da posluju sa Interom.
  • IstokKa96
    871
    Valjda ce klupska sluzbena objava uskoro da mozemo naklapati u koja pojacanja ce se uloziti dobiveni novac ili ce opet opravdanje tipa 'novac stize u ratama' i slicno...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.