• Maki17
    246
    Manenicu već imamo u upravi, ne znam kakav je golman ali pored Nevistića i Čavline nam ne treba novi golman, smatram da su oba dvojica vrhunski
  • prefontaine
    905
    MaNenicu imamo, MaLenicu nemamo.
  • Mr Anderson
    10.3k

Umjesto koga bi Mudražija igrao?
  • Crni86
    7.7k
    Mudrazija bi mogo igrat umjesto bilo koga jer nama nepresusno fali igraca koji znaju zabit gol. Odlaskom orisca, padom forme kod ademija, konstantnim ozlijedama petka, mi smo ostali samo na kuletu koji varira jer nije najveca klasa igraca. Kolko su nas samo puta orsa i aki vadili u takvim trenutcima. Ivanusec u svojim zadnjim tekmama…

Mudrazija trpa i ne staje, ima jako dobar nos za situacije i jako dobru realizaciju. Mudri mozda cjelokupnom kvalitetom nije za dinamo, ali ono sta on donosi upravo nama fali. Baturina i stojke da imaju to, dobili bi osijeka 4:2 jer bi mudri neke situacije rijesio dok su oni ulazili u bezvezne komplikacije s 2,3 dodira vise zato jer se zele nadigravat i kombinirat dok mudri zeli zabit gol.
  • ElDorado
    1.7k
    Mudri je sigurno u ovom trenutku bolji, a i mladji, od Roga
  • vjeko1701
    11.9k
    Loveći zaostatak na ovoj temi, samo mogu reći da mi oči krvare.
  • Droljo
    11.9k

Nisi normal. Kule all over again.
    Morat će te shvatiti da tko zabije gol dva tovarima ili nama nije odmah nužno igrač za nas i ligu prvaka. Danas se i čop tu spominjao. Pa šta bi se ovod desilo da ga se dovelo? Stvarno niste normal u nekim situacijama. Bez uvrede...

Mudrazija bi mogo igrat umjesto bilo koga jer nama nepresusno fali igraca koji znaju zabit gol. Odlaskom oriscaCrni86

Onda smo oršu mogli trebali vratit za đaba jebiga.
  • Sbkbbb
    235
    Pogledajte prvi gol hajduku sto je dao, koji bi nas igrac ono mogao napraviti i to jednom od najboljih stopera lige
  • Danko
    1.4k

Umjesto naših sterilnih veznjaka.
  • Izet Hajrović
    3.6k
    sterilnih? Stojković zabio u obje prvenstvene utakmice u nastavku sezone. Možda najbolje da Baturinu posjednemo na klupu pa neka igraju Stojković i Mudražija...
  • Danko
    1.4k

Pa kako bati igra hnl, korisniji bi bio na klupi.
    7 smo momčad lige gledajući zadnjih 15 kola.
  • Ivdzo11
    5.6k
    Dinamov IO i službeno prihvatio Interovu ponudu za Sučića!
  • Blueshadow86
    2.4k
    Dobar je Mudražija u Lokomotivi, ali ne znam kako bi se snašao u Dinamu. Velika je razlika igrati tamo i ovdje. A i umjesto koga bi igrao? On u Lokomotivi ima puno minuta, mi mu ne bi mogli toliko dati i samim time on gubi svoj kontinuitet kojeg je stekao tamo.
  • Crni86
    7.7k
    Onda smo oršu mogli trebali vratit za đaba jebiga.Droljo

Orsa vise nije taj, puno se izdogadalo u meduvremenu. Isto kao i aki. Mozda netko od sadasnjih igraca se isprofilira u takvog igraca i ja najvise tipujem na stojketa jer se ne boji opaliti.
  • NKDZ86
    2.8k
    Puni smo ko brod, ali džabe to kad nas vrli sd veze nema. Mislim da ispod 20 mil e nije trebalo biti razgovora. Minus svima ide za prodaju Sučića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions