• miro
    5.5k
    Trebali bi imat poštovanja prema našem najboljem strijelcu, domaćem dečku koji je i prošle godine ugradio pristojan broj ključnih golova u naš naslov.

A ne ga gurat u Lokomotiv faking Moskvu
  • Krizy
    51.6k
    Da je ponuda došla na ljeto i da nismo na -7 prodao bih ga i ja, ali ga ne bih vrijeđao svakodnevno.

Smiješan si Olmiću, uvijek sam negativa od tebe i još par forumaša.
  • Zagi
    9.1k
    Vecina cijeni sve što je Kule napravio od kad se vratio u Dinamo.Praskaton

Daj mu pogle temu na kaj zgleda. Di je ta većina?
  • Sibirski plavac
    3.3k
    Apsolutno sam za prodaju igrača koji ničem ne koriste. Kule nije ni blizu te kategorije. Najbolji naš strijelac ove sezone, golovima nas pogurao u playoffu za ligu prvaka, a zabijao je i u grupnoj fazi, domaći dečko koji unatoč mnogim uvredama koje mu budu upućene svejedno gine na terenu za ovaj dres. Ljudi se ovdje zgražali na prodaju Brodića (7 golova lani u svim natjecanjima), a Kule koji ove sezone ima samo u HNL-u 9 komada, u Europi 5, znači ukupno 14 GOLOVA U SVIM NATJECANJIMA, a ljudi bi ga brže bolje prodali kao da mu je statistika u rangu nekog niželigaškog igrača.
    Neka nama našeg Kuleta i dalje u Dinamu. Recimo da u idućem derbiju zabije tovarima opet će ovima koji ga pljuju biti "heroj ulice" taj dan, ali ako opet uđe u golgetersku sušu zaboravit će mu se taj gol u derbiju i opet će biti "panj" kojeg treba na prvu ponudu prodat...
  • Brusa
    2.2k
    Nemoj...ne cijeniš ga ti prvi, s obzirom pišeš da nije za ništa više od 3. napadača...
    Edit: ajde, ne prvi, s obzirom kakve sve odvratne uvrede tu dobiva od drugih
  • Žan
    373
    I opet da ponovim ne mogu vjerovat da ima trolera koji zagovaraju ostanak Kuleta, igrac ranga Varazdin i Lokomotiva.
  • Praskaton
    3.4k
    Nemoj...ne cijeniš ga ti prvi, s obzirom pišeš da nije za ništa više od 3. napadača...
    Edit: ajde, ne prvi, s obzirom kakve sve odvratne uvrede tu dobiva od drugih
    Brusa

A gledaj za mene nije.Bar ne za Dinamo kakav želim gledat.I ne smatram to uvredom.
    Možda griješim ne znam al 5-7 mil za igrača koji je do jucer bio na klupi lokomotive je vrhunska ponuda.

Svi znamo koliko nam je Kule valjao kad je trpo.Dečko je i po ponašanju primjer tu nema spora.
    Dopuštam i da su ga malo ponijeli naslovi u novinama,spominjanje u kontekstu reprezentacije.
    Tempo u kojem je igrao dva mjeseca bez pauza nije navikao.
    Sve to daje ovog Kulenovica kakav je danas.Siguran sam sad kad nije sav teret na njemu da ce opet prodisat.
    Al činjenica je da je njemu 25 godina i ovo će mu sigurno bit najbolja sezona u karijeri do sad.

Znajuci sve to uzeo bi 5 milja bez razmisljanja za njega.Ima mlađih i boljih.
    To nema veze s tim cijeni li ga neko ili ne.
  • Droljo
    11.9k
    Dinamov napadač mora znat štopat loptu. Ja dalje nebi od toga.
  • PlavacZRima
    364
    Matematika je jasna - ako je ponuda za kulenovica 5-7 mil € -> Ako ljudi u klubu misle da za te novce ne postoji bolji napadac od njega onda se on ne prodaje, u suprotnom prodaja.

da se sad stavi anketa na zoni msm da bi bilo (85%-15%) u korist prodaje za bilo koju cifru koja iznosi 4+ mil € mislim da to dovoljno govori što modri puk misli o njemu
  • E46
    1.2k
    Nemoj, ako pitas tu par strucnjaka reci ce da puno tražiš i da se to nadomjestava ljubavlju prema svetom dresu.
  • Krizy
    51.6k
    Nije bit u odobravanju prodaje, nego vrijeđanju.
    Ima par stručnjaka kojima je to teško shvatiti.
  • E46
    1.2k
    Ispravak, nije ni za 3. Napadaca.
  • Droljo
    11.9k

Ja ga nisam vređal
  • Krizy
    51.6k

Nisam ni napisao da si ti. Znaju oni koji jesu.
    Neću više na ovu temu.
  • Goran86
    163
    Po meni nam je trenutno najpotrebniji vrhunski golman. Manenica iz Osijeka npr.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions