• Sajla
    6.9k
    Ne znam bas. Rpg doso iz prve francuske,Crni86

i Koffi bi, da je tada došao, bio transfer iz Ligue 1. RPG je došao iz Nantesa koji je završio 14. s 33 boda, Metz je ispao kao 16. s 4 boda manje. sve je to u deset deka, na kraju je bitno da smo doveli dobrog igrača.
  • NitkoBitan
    22.5k
    Mi imamo priliku prodat realno treceg napadaca za cifru koju ne dajemo kad kupujemo prvog. Sorry Kule ali kaciga na glavu ako treba i "U nebo s njim, i u pakao..."...
  • GeneralNapoleon
    573
    Mislim da ljudi malo podcjenjuju ovaj argument da rusi nisu bas pouzdani sto se placanja tice. Samo fali da ga damo i na kraju izgubimo napadaca a ne dobijemo pare.
  • Jurki
    15.1k
    Mi imamo priliku prodat realno treceg napadaca za cifru koju ne dajemo kad kupujemo prvog. Sorry Kule ali kaciga na glavu ako treba i "U nebo s njim, i u pakao..."...NitkoBitan

Gem, set, meč.

S ovim je sve receno.
    Dovesti mlađeg napadaca za trecu spicu.
    Petko vise nije u naponu snage, dopeljali se bumo u situaciju, da bumo plakali za Slepičkom.
    Interes kluba mora biti br. 1.
  • Blueshadow86
    2.4k
    Stvar je jasna kao dan.
    Stvar je da 95% nas smatra kako je to jako dobra ponuda za Kulenovića. Nitko ne osporava da je to slaba ponuda. Dapače, ponuda je jako dobra, vrhunska je. Ali, ono oko čega smo mi skeptični je reakcija nas po pitanju dovođenja napadača umjesto Kulenovića. Petković tko zna kad i u kakvom će se stanju vratiti, a da ostanemo samo na Kangi kao jedinom napadaču je jako neozbiljno pa i glupo.
  • FrenchMontana
    854
    Kaj se tice Grgica, ne bi bio prvi put da maznemo igraca kojeg je konkurencija prije nas pikirala.

Nadam se da cemo to i uciniti, jos jednom pokazati moć.
  • GeneralNapoleon
    573

Predlazem da se u naziv teme "transferi - vijesti" doda da nema komentiranja.
  • Izet Hajrović
    3.6k
    Nisam nigdje vidio da je netko spomenuo, ali danas je Mišković na pressici transfer Pašalića djelomično pravdao transferom Sučića.

"Kako da ti Pašaliću zabraniš da ima milijun eura plaću tamo, primjer? Dečki, najlakše je bit i kritizirat sa strane. Ja bih volio čuti, ako smatramo da je nešto šta smo mi napravili loše, da čujem kako to napraviti da bude drukčije? Ne samo reći nismo trebali prodat. Nažalost, takav nam je život. Zašto je Dinamo prodao Matea? (Matea?! - pogleda glasnogovornika koji ga je valjda ispravio.) Sučića, zašto? Pa čovjek ima 21 godinu, igra za reprezentaciju, može povećati s onom tezom, ako igra još koju godinu u Europi, može doći na 40 milijuna. Zašto su ga prodali s 21 godinom, a puni su ko brod?"
  • blubach
    750
    Ne trebaju nam ovakve egzibicije na -7 i na -5.
    Pjaca nije napadač. Jel nije dovoljna ovakva situacija, sad bi još i eksperimentirali.
    Blueshadow86

egzibicija bi bila ostaviti Kulenovića da nam igra špicu na -7 ili -5.
  • Nogo
    5.1k
    Opet se zakotrljala priča da je Luka Ivanušec blizu Dinama. On je trebao doći na pripreme u Turskoj, imao je rezerviranu sobu u hotelu, ali se nije tamo pojavio te je izgledalo kao da se neće realizirati njegov povratak u Dinamo. No, opet se pojavila vijest da je Ivanušec praktično tu, da će u sljedećih nekoliko dana doći u Zagreb - rekao je u emisiji ‘Sportsko jutro‘ novinar Sportskih novosti Tvrtko Puljić.
  • tomi-pds
    91
    Transfer se rješava već mjesec i pol i sad im fali još par dana.
    Ma nikaj od toga
  • plavi72
    1.2k
    S Lukom bismo lakše do obrane naslova i baš se nadam dolasku,a evo dosta medija govori da stiže do kraja tjedna!
  • Crni86
    7.7k
    Ovo s ivanusecom je stvarno preslo granicu dobrog ukusa. Vec mjesec i pol se pise da dolazi u slijedecim danima.
  • Nogo
    5.1k

Da ne spammam previše.
  • NKDZ86
    2.8k
    evo samo šta nije krenuo, čekajte dečki, još malo. sprema se.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions